Новите ни козметични похождения 32

• 51 824
  • 716
  •   1
Отговори
# 690
очаквах мааалко по-голяма покривност  Wink
дуо руж на Флормар

# 691
очаквах мааалко по-голяма покривност  Wink

Момичета, споделиха, че го комбинират с матиращия ВВ крем на Гарние и се получава по-голяма покривност и издръжливост. Както и бил старият вариант  Wink Може и ти да пробваш. Аз нямам лични наблюдения.

# 692

Момичета, споделиха, че го комбинират с матиращия ВВ крем на Гарние и се получава по-голяма покривност и издръжливост. Както и бил старият вариант  Wink Може и ти да пробваш. Аз нямам лични наблюдения.

Имам го и него, ще пробвам. Благодаря за съвета   bouquet

# 693
Но ги омешай двете, не първо едното после другото - така се получавало по-добър ефект  Peace

# 694
  • София
* Lancôme Gel Éclat

* Inglot Eyeshadow Pearl 428

* Inglot Eyeshadow D. S. 493

* Inglot Eyeshadow AMC Shine 33

* Inglot Eyeshadow AMC Shine 24

# 695

Аууу, Elle-même ,страхотен цвят Crazy ,като минавам до Пловдив трябва да го нагледам този и още един харесах  Flutter.Май пак допряхме до нова тема Laughing

# 696
Подаръче :   Heart Eyes

# 697
  • Бургас
Момичета моля за съвет, търся хубава палитра сенки до 50лв от магазини тип Дъглас, БЗ. Може да не е голяма, но като качество и външен вид да е ОК. Трябва ми спешно за подарък, а  в момента блокирах и не мога да измисля нищо.

# 698
# 699
  • София
Момичета моля за съвет, търся хубава палитра сенки до 50лв от магазини тип Дъглас, БЗ. Може да не е голяма, но като качество и външен вид да е ОК. Трябва ми спешно за подарък, а  в момента блокирах и не мога да измисля нищо.
Е, като отидеш на място никой няма да откаже да те консултира. Wink
Така ще видиш хем на живо цветовете. Peace
Аз съм предпазлива от консултации от форума. Колкото хора, толкова и мнения. Wink

# 700
# 701
  • В центъра на Вселената...
Скромничко от мен:

# 702
  • Бургас
kopche , така си е , то че така щях да постъпя щях ама все пак си реших да питам тук.

# 703
kopche , така си е , то че така щях да постъпя щях ама все пак си реших да питам тук.
Oтиди до Инглот и за 50 лева ще ти направят палитра с каквито цветове ти кажеш. Много са им хубави Peace

# 704
  • София
Karaja Gold&bronze 16

Общи условия

Активация на акаунт