"По дрехите посрещат, по ума изпращат".....А вие?

• 20 095
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
А па на мен вечно са ми олигавени крачолите от любовта на феновете:)

Някой член на МЕНСА няма ли да се разкрие ?

# 256
Страх ги е, като се зададе вой покажи се, покажи се, всеки бяга от известност.

# 257
  • София

Асоциална съм малко и не си падам да членувам където и да е, даже и с пълния член имам проблеми.

ПП Едни ботушки гумени да ти изпратя, да не ми настинеш с тия мокри крачоли?

Цонне, не всеки, мен повечето ме знаете, не че това ми помага с нещо, но да го отбележим в протокола.

# 258
Правилно ли разбрах-член си на Менса?

# 259
  • София
Правилно ли разбрах-член си на Менса?
Не, не си разбрала правилно. не обичам да членувам.
/Тук мога да кажа колко ми е Ай Кю-то и да стана втората след Рокси, която да поднасят няколко години с ай кю във всеки коментар, без значение от темата  Laughing/

# 260
Разбрах репликата, имаш предвид, че си се показвала. Викам си сега Бояна ще каже, че е умна, има диаманти и ще ме вкара в следродилна депресия и завист. Не това е случаят обаче. Пу-пу.

# 261
Каква е тази думичка чембери? Какво означава?

Забрадка.

# 262
  • София
Разбрах репликата, имаш предвид, че си се показвала. Викам си сега Бояна ще каже, че е умна, има диаманти и ще ме вкара в следродилна депресия и завист. Не това е случаят обаче. Пу-пу.
Нямам диаманти. За ума е хипотенуза, която мнозинството отрича, но освен на предразсъдъци всеки има право и на някакви илюзии, нали така.

# 263

Не беше ли ти или бъркам?

# 264
Нямам диаманти. За ума е хипотенуза, която мнозинството отрича, но освен на предразсъдъци всеки има право и на някакви илюзии, нали така.

С други друми в грешка са за ума. Това за хипотенузата не го разбрах, но сигурно се отнася за едноименната тема във форума. Не съм от Менса, затова се затруднявам с разбирането, пък и не искам реномето ми на красавица да претърпи тотален крах. Отивам да се изруся.

# 265
Бояна, в каква хипотенуза ме накисна, сега има сума време да обяснявам, че нямам сестра:-) Ще те номинирам за агент провокатор.

# 266
Умни сте. Престанете да се дърпате.

# 267
  • София
Бояна, в каква хипотенуза ме накисна, сега има сума време да обяснявам, че нямам сестра:-) Ще те номинирам за агент провокатор.

Набеждавам те, че си умна, хайде докажи, че не си.  Mr. Green

И ту си умна, Цонке, не се прай.

# 268
Не, аз съм само хубава. Flutter Не мога да се боря и за още един приз. Laughing

П.С. Кога е награждаването? Тази година съм лично заинтересувана.

# 269
  • София
Не, аз съм само хубава. Flutter Не мога да се боря и за още един приз. Laughing

П.С. Кога е награждаването? Тази година съм лично заинтересувана.
Ти може да не се бориш, но като сме го констатирали не можеш да избягаш.

Като започнат да те заяждат повече от двама потребители на страница, значи наградата вече е на вратата. Истинската награда е да те заяждат без да се обръщат към теб пряко, във ваше село на това му викат риспект. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт