Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 832
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
ВЕСЕ не питеснявай.И моя така беше изчезнал ,та ходих след два дни при него.Имал семеен проблем човека и си тръгнал без, да каже на никой.И та са хора, всичко се случва.Звънни му утре и ако не се свържеш, по добре иди при друг, за се успокоиш.

# 676
  • София
Ами аз просто се притеснявам за него.
На всичко отгоре си направих някакъв измислен тест, на който тестовата черта е бледа. И как няма да е като съм изпила 2,5 л. вода и съм пишкала около 15 пъти. Ама нА - защо ми трябваше да го правя.
Иначе зацапване няма. Само тежест като ПМС, ама си я имам от самото начало. Пия си Ношпа и ще увелича Утрогестана. Ами това е...

# 677
Весе, не се притеснявай, може да му е изникнало нещо спешно и затова да не се обадил на никого! И защо си правила пак тест, не се шашкай, почивай си, и ако доктора до утре не го откриеш наистина иди при друг! Не се притеснявай, всичко ще е наред!  Hug

# 678
Весееее,ти си се шашнала нещо,я по спокойно......бебе трудно се получава ама не излиза така лесно..... Hug.......Искам да си по спокойна,,,и точицата ще е спокойна

# 679
Ами аз просто се притеснявам за него.
На всичко отгоре си направих някакъв измислен тест, на който тестовата черта е бледа. И как няма да е като съм изпила 2,5 л. вода и съм пишкала около 15 пъти. Ама нА - защо ми трябваше да го правя.
Иначе зацапване няма. Само тежест като ПМС, ама си я имам от самото начало. Пия си Ношпа и ще увелича Утрогестана. Ами това е...
Не се вкарвай във филми мила Hug.Сигурно е лесно от страни да се каже.Не може да не се притесняваш и да не го мислиш ,но сега наистина трябва да си спокойна, за да е доборе бебчо.Ето на, майка да си на този свят, започваш да се притесняваш за него, още от първата седмица в корема.А този тест не го мисли даже.Всичко ще бъде наред с вас. Hug Hug Hug

# 680
Кажете, моля, аз ли не съм добре, какво става около мен?
След зацапването, сега научавам, че доки е изчезнал. Да, иачезнал! Няма го и от 13 часА на обяд никой не го е чувал и не вдига телефона. Пациентки го чакат, сестрата звъни, но него го няма. Сега и за него се притеснявам. Нямам думи просто вече!  Cry Cry Cry

Малее Веси какви са тези истории бе мила?!?! как така го няма ужас ....  #Crazy Нямаш ли тел на някой друг лекар на който да звъннеш мила ? Как си ти , продължава ли това зацапване ?

# 681
  • София
Кажете, моля, аз ли не съм добре, какво става около мен?
След зацапването, сега научавам, че доки е изчезнал. Да, иачезнал! Няма го и от 13 часА на обяд никой не го е чувал и не вдига телефона. Пациентки го чакат, сестрата звъни, но него го няма. Сега и за него се притеснявам. Нямам думи просто вече!  Cry Cry Cry

Малее Веси какви са тези истории бе мила?!?! как така го няма ужас ....  #Crazy Нямаш ли тел на някой друг лекар на който да звъннеш мила ? Как си ти , продължава ли това зацапване ?
Ами ето това е бил винаги животът ми - каша!
Нямам зацапване. Само болките като ПМС, ама тях си ги имам от началото.
А за док наистина съм притеснена...
И не, нямам друг лекар. Този ме оперира и ме следи. Само той е в час със състоянието ми...

# 682
  • София
Свързах се с док. Слава Богу е добре.
Разказах му всичко и каза, че щом е спряло да не се тревожа. Да вземам Ношпа при нужда у Утрогестана малко по-голяма доза. И чакаме до четвъртък. Друго е да го чуя от него. Сега съм по-спокойна.

# 683
Свързах се с док. Слава Богу е добре.
Разказах му всичко и каза, че щом е спряло да не се тревожа. Да вземам Ношпа при нужда у Утрогестана малко по-голяма доза. И чакаме до четвъртък. Друго е да го чуя от него. Сега съм по-спокойна.

Браво, а сега се успокой и всичко ще е наред, ще видиш!  Peace

# 684
Нелка ми се губи нещо!  newsm78 Тонилив и нея я няма, дано всичко е наред!  Hug
Чокобелла, дано и при теб всичко да е наред!  Hug

# 685
Здрасти Дани тук съм нищо ново при мен снощи открихме тура тоя месец  си мисля да се отдам на много кекс и нищо друго видях ве4е 4е ЛФ е 14 дни, О има вече няколко месеца  я следя другото е Божа работа кога му е писано да стане ще дойде и без да меря БТ или тестове за О. Laughing Laughing LaughingОпитвам се сега  Laughing да се успокоя и релаксирам че нещо с нервите не съм добре ама то този стрес термометри тестове   хи хих хи Laughingе Laughing e basta  ще дойде и при нас а не чакам някъде към 25 или 28 Laughing

# 686
ох мацки ... не искам да ми дойде в сряда ... и съм решила да не правя тест до три дена закъснение ... а ме е подхванал такъв пмс ... имам чувството че всеки момент ще ми дойде : (((
приятеля ми май се досеща защо съм толкова изнервена ... но как да го обясня на всичките си колеги : ))))) убедена съм че поне двама трима си мислят че съм луда : )))

# 687
Видях че някои момичета имат промени в Ц откакто са започнали опитите, да споделя и аз също увеличава се с по един ден а последни месец с 3 дни... луда работа, незнам нормално ли е

И тъй като докато се наканя да правя тестове или да меря бт то дошли важните дни и сега реших да меря БТ но незнам има ли смисал да меря от 11-12 ден на Ц или да изчакам да започна от начало?...

# 688
  • София
Здравейте милички  Hug Hug Hug
Аз не писах тези дни, ама все се надявах да има с какво да се похваля , но.....
днес ми е 4-ти ден закъснение, на 3 ден закъснение имах поредния отрицателен тест.  Cry
вече не се и надявам да има нещо, само се моля да не се налага да я предизвиквам с дуфастон тая гадна лелка, ами да се осефери и да се появи от самосебеси.
Единствената ми мисъл е, че е неспукан фоликул (защото ми се е случвало няколко пъти).
Последните дни аааха да дойде, присвива ме ниско долу иии...нищо б.течение, само, че от няколко дни е малко по-"мътно".
Гледах , че коментирате, че от както бебеправите ви се измества мц я напред, я назад. Пък и на мен ми е първи месец след ОК.
Сега незнам още колко дни да чакам, преди да ида на док да видим какво да правим....
А и от постоянното чакане съм станала пълна невротичка, вкъщи вдигам фасони за най-малкото... ММ как ме издържа незнам  Laughing

Целувам ви всичките и стискам силно палчета за всяка една  Hug Hug Hug

# 689
sao,

предполагам че ако започнеш сега ще хванеш края на фол. фаза и ще засечеш цялата лутеална. ако не друго поне ще се упражняваш малко и ще видиш как работи тялото ти

huligankata ,

десега не съм имала задържан фоликул (или поне не съм знаела) но аз също имам едно много специфично течение в дните преди да ми дойде ... така даже знам че идва със сигурност ... днес ми е 28-ми ден, и вече го имам : ((( т.е. утре или най късно в четвъртък ще ми дойде : (((

Общи условия

Активация на акаунт