как да се науча да не ми дреме ...

• 15 958
  • 283
  •   1
Отговори
  • Burgas, Bulgaria
Съжалявам , но не знам как да формулирам най-точно заглавието ....
Та как да се науча да не се вбесявам когато всеки път мъжа ми излезе до кафето за питие или подобно .... Аз откачам , е на и сега .... бясна съм вътрешно , иде ме да се изям, щото се чувствам прекарана , прецакана и изобщо все такива приятни неща ....
Преди да излезе го питах  не му ли е жал за мен , а той ми отговори ,че не е малоумен  .....
С нищо не помага , от как малката се е родила освен да я гушне за малко друго Не прави - страх го било щото се давела да я храни , не искал да остава сам с нея ...
Не можел той да седи с двете деца , щото бил мъж , не жена, не ги умеел тези работи ... Ей такива глупости слушам и толкова ми е писнало ,че не ми се занимава с него ,не ми се и спори щото той е като радиото и изобщо ....... много ме е яд ..... много ....
Искам да се науча да не ми пука , да не се ядосвам -как ????

# 1
Защо не ходите на кафе семейно с децата?

# 2
Не ти, той трябва да се научи. Да бъде баща.

# 3
  • Burgas, Bulgaria
Защо не ходите на кафе семейно с децата?
ами примерно , излиза по това време , а според мен е късно вече , пък и се събират МЪЖЕ  hahaha
май съм много ядосана  Sick

Не ти, той трябва да се научи. Да бъде баща.
ол , за себе си е прекрасен ....

И моите хормони не ги бива , сигурно още са в дисбаланс  , ама много ме е яд .....не бил малоумен .... като го пусна да пасе ей там на поляната  Joy

# 4
Явно чувството ти за справедливост е доста наранено. Но в момента той си прекарва приятно времето, а ти ще се пръснеш от нерви....
Утре се обличаш, гримираш и излизаш. Оставяш го него с двете деца и такива глупости, че той не можел...пускай ги покрай ушите си. Ако искаш да си спестиш скандал или мрънкане си измисли основателна причина да излезеш
Не спори с него, щом това не дава резултат, а го постави в ситуацията, в която той те поставя.

# 5
Няма начин да се научиш, то това си е до човек, не до учене.

...
Утре се обличаш, гримираш и излизаш...

Дреме ѝ на нея за излизане с чужди хора, иска да прекара свободното си време с най-близките си и любими хора, не да мери улиците...
И това няма да му подейства, от това, което аз съм виждала, тъкмо обратното става, излизащият вече го приема за официално прието семейно решение - щом единият е вкъщи с децата, другият веднага си хваща шапката.

# 6
  • София
баси, как може така семеен мъж, с две малки деца, да се изнизва вечерно време по кафенета! И аз бих била бясна. Че и нагъл, на всичко отгоре!

# 7
Ако другото е наред, няма да те дразни че е излязъл на кафе.
Не знам как и доколко е успешно да се превъзпитава възрастен.

# 8
Няма начин да се научиш, то това си е до човек, не до учене.

...
Утре се обличаш, гримираш и излизаш...

Дреме ѝ на нея за излизане с чужди хора, иска да прекара свободното си време с най-близките си и любими хора, не да мери улиците...
Това тя ли ти го каза или ти така ги виждаш нещата?

# 9
и моят в началото ги правеше тези неща, въпреки, че се дразнех. като му показах, че не съм му вечна даденост, и че ако искам и аз мога да го дразня, и то опасно, и все, че се кротна, смея да кажа успешно. има надежда.

# 10
Отпуснала си му каишката - затова си позволява да излиза.
Ако иска да е баща - няма не мога, няма не знам.
Започни от малките неща докато сте в къщи - сменяне на памперси, пазене на бебето, докато ти имаш нещо мнооого спешно да правиш.
Вие си знаете взаимоотношенията, но дом се гради от двама. Не може единият да работи и почива, а другият да работи и работи.
чувствам, че той вкъщи е освободен от задължения. Създай му. Peace

# 11
И какво, ако престане да ти дреме, ще проимаш по-нормален мъж ли? Каквото л-но си си избрала, такова си получила. Ще престане да ти действа на нервите когато престане да ти бъде в живота.
Като не си е получил първите 7 години възпитание, ти не можеш да му ги дадеш.

# 12
  • Burgas, Bulgaria
не е лош ама понякога тоя ми ти тежък нрав - направо ми иде да го цапна с нещо  Embarassed
мъчно ми е - едва дишам ,че съм болна, ако е той никога няма да го оставя .....
За излизането -не съм най-големия фен , още повече ,че малката ми е по-ревлива и не искам да я оставям .... Онзи ден пред Спешното , докато вляза да ми бият Урбазона така се беше изкривила , баща и беше почервенял ...

Lizet33  ако спра да се ядосвам толкова , ще е по-добре за мен,  иначе той едва ли ще се промени на 39 години е , но така като чета ,едва ли ще ми се получи .

# 13
  • София
Ми, той утре от кафенета в девет вечерта ще мине на кръчми до полунощ, а после и барове докъм ранни зори и хич няма да се прибира вкъщи, освен заа един душ! Непукането няма да ти помогне. Той или ще се освести и ще влезе в правия път, или работата хич няма да върви на добре.

# 14
не е лош ама понякога тоя ми ти тежък нрав
мъчно ми е - едва дишам ,че съм болна, ако е той никога няма да го оставя .....
За излизането -не съм най-големия фен , още повече ,че малката ми е по-ревлива и не искам да я оставям .... Онзи ден пред Спешното , докато вляза да ми бият Урбазона така се беше изкривила , баща и беше почервенял ...
Мъчно ми стана за теб, но до голяма степен ти сама си правиш положението такова. Хем не е лош, хем те оставя сама с децата и то докато си болна.... Хем на теб не ти се излиза, хем обаче и той да не излиза....Хем ти се иска да ти помага, хем не искаш да изпускаш контрола....
Lizet33.....всъщност по добре да не коментирам изказването ти

Общи условия

Активация на акаунт