как да се науча да не ми дреме ...

• 15 966
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Едва ли ще помогна, но споделям- понякога и аз изпадам в подобни ситуации, но признавам, че сама съм си виновна. В стремежа си да не го занимавам с нищо моя мъж, т.к. много работи, наистина е доста натоварен, му изтървах края вкъщи. Оправна съм и вместо да го оставя да ми помага, аз се справям с всичко сама. Да, ама не, и аз съм човек, и аз имам нужда от кафе Wink
Говори с него директно, не очаквай да се досеща...

# 31
Жал ми е и съчувствам на мадам тиква, аз съвет в тая ситуация не мога да дам. За мен е ясно такъв мъж колко държи на семейството си. Може някоя по-хитра жена да предложи решение, но то се иска хитрост и за да го реализираш.  Peace

Много ми е противно как го оправдавате - имал нужда да разпусне  Close Twisted Evil А тя няма ли? Сигурно има, но не си хваща шапката и хайде по кафетата. А чака него, да се видят сигурно, да си кажат как им е минал денят, такива човешки, семейни неща. Които , предполагам, биха я накарали да се чувства много по-добре отколкото излизане по кафета.  Peace

Директният разговор е добре, но може да се стигне до много краен развой на нещата.

# 32
Говори му в прав текст , казвам му всичко , не само "защо така правел" еми много ясно , че той си мисли , че нищо не прави.мъжете гледат много повърхностни на нещата , трябва им един шамар , че да се загледат малко по -дълбоко.
Явно обаче доста ходи по кафета...често ги споменаваш , че с кой толкова иска да излиза
Реал , какъв краен развой , на нея и е писнало и вместо да си дере душата тука , да си излее мъката на него.всичко или нищо , иначе само се мъчи душевно , все пак и е мъж имат две деца , такова нещо ли не може да му сподели

# 33
  • София
Няма какво да чакаш, а отивайте до болницата да си правиш снимка! Здравето ти в момента е по-важно от самолюбието. Възползвай се, докато не му е щукнало нещо друго, защото ще ти го върне с реплика "аз като ти казах да ходим, ти не искаше, а сега аз не мога".

# 34
Няма какво да чакаш, а отивайте до болницата да си правиш снимка! Здравето ти в момента е по-важно от самолюбието. Възползвай се, докато не му е щукнало нещо друго, защото ще ти го върне с реплика "аз като ти казах да ходим, ти не искаше, а сега аз не мога".
Peace права си , тя сега малко на инат му го прави , ама после ще е негов ред

# 35

Реал , какъв краен развой
, на нея и е писнало и вместо да си дере душата тука , да си излее мъката на него.всичко или нищо , иначе само се мъчи душевно , все пак и е мъж имат две деца , такова нещо ли не може да му сподели
Болднатото е отговорът на болднатия въпрос.  Grinning

# 36
Нищо , не значи раздяла или развод , боже...най-много да се скарат , ама по-добре да си каже всичко от колкото да пише тука , аз не мога да отида при мъжа й и да му кажа , какво сърце бие в него , че нищо не го трогва.
Сядат и говорят какво му е толкова сложното не мога да разбера , или я е страх да чуе отговора...тогава  да се стяга и да трае.

# 37
мадам тиква ,

Аз се чудя как се реши да имаш второ дете от същия мъж ? Tired
Чела съм твои предишни намерения за раздяла ...

# 38
Е тя му е казвала, но той човекът не вижда нищо нередно. Скоро ще реши че тя е мрънкало, ще се почувства задушен, притиснат, ще има "ти не ме оставяш да дишам". Знаем ги тия. Дано той се окаже от "другите" де, силно се надявам.  Praynig

След поста на happy mama newsm78 май си е баш от тия дето лесно решават, че са задушени.  Sad

# 39
  Аз искам да питам само едно - за какво ти е да стои след работа в къщи? Да сте си вечер всички заедно и да прекарвате идилично ли? Явно няма да стане, човека ти не е такъв, иска да отиде до кафенето.
  Ако обаче имаш смислена причина - болна си, имаш нужда от помощ за децата, искаш ти да излезеш, да гледаш филм, той да поиграе с децата докато ти просто блееш - ами няма да го оставяш да излезе и толкова.
 И отивай на снимка, не се шегувай със здравето си.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 10:46 от Iris04

# 40
Това тя ли ти го каза или ти така ги виждаш нещата?

Нека тя да каже, но се съмнявам, че за случая, за който говори е имала желание да тича по улиците  Simple Smile

мадам тиква, вземи едно такси или др. транспорт и иди на снимка. Заради него не си рискувай здравето. Дано всичко е наред, пиши после.

# 41
баси, как може така семеен мъж, с две малки деца, да се изнизва вечерно време по кафенета! И аз бих била бясна. Че и нагъл, на всичко отгоре!
Е,като е семеен и да вземе да се зашие за крачола на жена си и край!Не адмирирам подобно мислене.Дай сега като има бебе и всички да се гърчят заедно в къщи!Друг е въпросът ,че не се занимава с бебето и че въобще не иска да остава сам с децата.
Трябва да си поговорите сериозно,да му кажеш какво те обижда и за какво си му бясна,също така да вметнеш,че и на теб ти се иска глътка въздух понякога.Вярно,че децата в повечето случаи са ангажимент на майката,но друго е като те отменя някой от време на време.Когато нашите деца бяха в бебешка възраст за мен беше голямо презареждане да изляза сама.Може сметките да ида да платя,но да съм сама,без количка,да се поразведря.Моят мъж също е от излизащите с приятели и колеги,никога не съм го спирала,но преди да се уговори да излезе,не пропуска да попита имам ли нужда от него.Един вид разрешение да му дам Mr. Green

# 42
...
Е,като е семеен и да вземе да се зашие за крачола на жена си и край!Не адмирирам подобно мислене...

Ама разбира се, цял ден всеки е по задачи и вечер е много грозно да посветят свободното си време на тях и децата, по-добре да си зашият крачола за приятелите и да киснат по кафетата  Peace

# 43
...
Е,като е семеен и да вземе да се зашие за крачола на жена си и край!Не адмирирам подобно мислене...

Ама разбира се, цял ден всеки е по задачи и вечер е много грозно да посветят свободното си време на тях и децата, по-добре да си зашият крачола за приятелите и да киснат по кафетата  Peace
Дам, само те работят и само те се уморяват. А на майката какво и е, цял ден по кафета и по разходки.  newsm78 Какво да прави вечер бащата в къщи  newsm78 Close

# 44
Вашият проблем явно не е толкова в това,че излиза по кафета и т.н.,а че си позволява да те неглижира и да те омаловажава докато си болна.Липсва елемента на съчувствие и грижа,като цяло той  се държи безхаберно,а това е много по-страшно от това да излезе вечер.
Не се сърди,както виждаме ситуацията е много по-сериозна.

Общи условия

Активация на акаунт