как да се науча да не ми дреме ...

• 16 008
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Няма от какво да се срамуваш, това е съвсем тривиална житейска ситуация. сигурна съм че ще се справиш.

# 181
  • Tам през Атлантическия океан
Идеални мъже на този свят няма. Sunglasses Има обичани мъже и нелюбими  Mr. Green
За жените тоже важи  Wink

За да има баланс в една въръзка трябва да има комуникация  Wink Да,  опнякога в забързаното ежадневие няма време да седнем и да поговорим за на си  и как се чустваме  Tired Разговорите са все за работа , организации , почивки , битовизми , деца,  рабоата , пазари , режийни и т.н. и т.н.

Не напразно има семейни психотерапевти при/с помоща на които двама загубили връзка/комуникация могат да се върнат един към друг. Има доста филми , гледали сме  Wink двамата съпрузи говорят , говорят , споделят ... все неща които може и без терапевта да се направят  Rolling Eyes

Тъпо е но понякога може да се окаже че идея си нямаме какво става с човека/другарчето до нас .....
Та говорете  Hug

# 182
  • София
Идеални мъже на този свят няма. Sunglasses Има обичани мъже и нелюбими  Mr. Green
За жените тоже важи  Wink

За да има баланс в една въръзка трябва да има комуникация  Wink Да,  опнякога в забързаното ежадневие няма време да седнем и да поговорим за на си  и как се чустваме  Tired Разговорите са все за работа , организации , почивки , битовизми , деца,  рабоата , пазари , режийни и т.н. и т.н.

Не напразно има семейни психотерапевти при/с помоща на които двама загубили връзка/комуникация могат да се върнат един към друг. Има доста филми , гледали сме  Wink двамата съпрузи говорят , говорят , споделят ... все неща които може и без терапевта да се направят  Rolling Eyes

Тъпо е но понякога може да се окаже че идея си нямаме какво става с човека/другарчето до нас .....
Та говорете  Hug

Еми като се виси във форумите и тук се споделя с идеята, че било анонимно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 183
  • Tам през Атлантическия океан

Еми като се виси във форумите и тук се споделя с идеята, че било анонимно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А ,  ти какво дириш тук  ooooh! или това е някава твоя си терапия  Rolling Eyes

# 184
  • София

А ,  ти какво дириш тук  ooooh! или това е някава твоя си терапия  Rolling Eyes

Диря числата от тотото, ама никой не ги споделя тях  Mr. Green Mr. Green А ако терапията подейства, ще си патентовам, преди да я пусна на пазара.  Mr. Green Mr. Green

# 185
  • 5 етаж в ляво

Еми като се виси във форумите и тук се споделя с идеята, че било анонимно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А ,  ти какво дириш тук  ooooh! или това е някава твоя си терапия  Rolling Eyes
Диря числата от тотото, ама никой не ги споделя тях  Mr. Green Mr. Green А ако терапията подейства, ще си патентовам, преди да я пусна на пазара.  Mr. Green Mr. Green
Айде още един "философ" ooooh! Абе вие недоклатени ли сте,че влизате ни в клин ,ни в ръкав в темите и ръсите "оригинални " постове ????

# 186

Айде още един "философ" ooooh! Абе вие недоклатени ли сте,че влизате ни в клин ,ни в ръкав в темите и ръсите "оригинални " постове ????

smile3532 така е , подкрепям много интелектуалци станаха , чувствам се проста бе Mr. Green

# 187
Страхова невроза.... да бе, да.  ooooh!  Mr. Green
Вкъщи рядко фуча, обаче два пъти така се развихрих, че джаснах една скара за печене (правеше си оглушки да си я изчисти, с уговорката той да я прибере) в мивката, тя пък изхвърча към микровълновата и полу-счупи стъклото.  Mr. Green Да видиш само как бързо се разчисти - перфектната домакиня пасти да яде. Аз си грабнах шапката за няколко часа и си изключих телефона. Мотах се по магазините. Още веднъж избухнах и си го изкарах на съдомиялната (сега чакаме резервна част  Laughing). Обаче, той знае, че като се разфуча и по- добре да си свърши нещата.
Та, идеята ми е, не да трошиш къщата (както аз правя  Blush), но да тропнеш с крак. Оставяш му кърма (мляко), всичко необходимо и излизаш сама, с приятелки... Не го мисли, нито него, нито децата. Ще се оправи, та и "неврозата му"  ще мине. Ако ли не, то ти ще се сбъркаш. Никой "браво" няма да ти каже, нито ще те гледа, че си болна. Обърни палачинката... Не оставяй нещата така.
Така, като те чета, все едно сестра ми... И тя на подобен хал, ама там сама си е виновна....

# 188
  • София

smile3532 така е , подкрепям много интелектуалци станаха , чувствам се проста бе Mr. Green

Философи под път и над път ..... тук, там и навсякъде? А вие къде ги видяхте  Mr. Green Mr. Green

# 189
  • София
Тиква, все едно чета за себе си преди точно 1 година.  Tired Tired

И аз за себе си преди 6  Tired Много гадна история, с около 2 години ужасен тормоз и накрая хепиенд с развод.
Подкрепям плана на Богинята на 100%, това е верният път  Peace

# 190

Философи под път и над път ..... тук, там и навсякъде? А вие къде ги видяхте  Mr. Green Mr. Green

Затвърждаваш позицията си smile3505

# 191

Мадам тиква ,  като сте обсъждали, разговаряли той какво отказвал ли ти е  Rolling Eyes ако е да , тогава не знам какво да те посъветвам  Rolling Eyes

до сега веднъж съм искала да изляза за 2-3 часа  и той ми каза ,че не е жена и не може да стои с двете деца сам , как щял да се справи , щял да лудне - ей това ме влуди , защото ми каза ,че това е положението да съм свиквала , леле дано не го е мислел ,че още ми държи влага .....не мога да повярвам просто какви неща пиша  ooooh!

Изключително лош съпруг и баща.

# 192
  • Варна
Мадам Тиква, ти как виждаш брака си? Смяташ ли, че има бъдеще?

# 193
  • Burgas, Bulgaria
ако изпием едно шише вино , мога и да ти кажа .... сега съм само на вода и нищо не казвам  Heart Eyes ... много се надявам нещата да се успокоят .... много ....

# 194
ако изпием едно шише вино , мога и да ти кажа .... сега съм само на вода и нищо не казвам  Heart Eyes ... много се надявам нещата да се успокоят .... много ....

Докато ти се съгласяваш с положението, трудна работа да се успокоят.
Децата не са само твое задължение, а и негово след като сте семейство.
Следващият път казваш, че трябва да отидеш на лекар и оставяш децата на него. Няма да ги умори за 1-2часа.

Общи условия

Активация на акаунт