My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 633
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Много благодаря.  Heart Eyes  Ще възложа на цялата рода да проверява из софийските книжарници.

# 526
  • София
Най-накрая се появи нещо на сайта на DHL (не българския).
Produkt / Service    WELTPAKET Premium, Premium (Luftpost) (Bulgarien)
Status vom Mi, 05.12.2012 09:30 Uhr   Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.
Но няма дата, на която да се предполага, че ще пристигне. Надявам се да дойде до края на седмицата. Нямам търпение. Crazy

Ще пристигне другата седмица вторник приблизително...щом сега се е появило инфо в сатйта, виждам и дата 5.12...няма да дойде тази седмица, все пак има 2 дни, не са чак толкова бързи, сухопътно пътуват  Peace

# 527
Има ли мами,които поръчват от Варна.Ще се включа  в обща поръчка ако не е късно разбира се Simple Smile

# 528
  • Варна
Играчката, която денбех и трябваше вчера да е налична се появи днес Simple Smile Сега обаче ме гложди, дали ще пристигне овреме. Моля момичетата, които пускаха наскоро поръчки да споделят как се движат техните, за да си сверя часовника има ли вероятност да дойде за Коледа.

# 529
  • София
Днешният код само за поръчки над 300 евро ли важи или ние с Гугъл не го преведохме както трябва?

# 530
  • София
Играчката, която денбех и трябваше вчера да е налична се появи днес Simple Smile Сега обаче ме гложди, дали ще пристигне овреме. Моля момичетата, които пускаха наскоро поръчки да споделят как се движат техните, за да си сверя часовника има ли вероятност да дойде за Коледа.
Фарф, това как се движат поръчките до момента не е критерий за това кога ще дойде твоята ако поръчаш днес примерно. До момента никой не се оплаква от забавяне, нооо с приближаването към Коледа... Има теоретична вероятност да дойде преди Коледа, НО има и такава вероятност да дойде за Нова година или направо догодина  Peace. Риск си е.

# 531

Моята поръчка е от 29-ти. В момента още не е тръгнала от Германия. Но предполагам до вторник все ще дойде. Simple Smile Т.е. смятай минимум 2 седмици.

# 532
Влизам да се похваля че току що получих поръчка от 28.11. с една къща на лего дупло.

# 533
  • Русе
Аз мисля, че има реален шанс за Коледа при поръчка веднага.

# 534
Аз пуснах моята поръчка на 3 декември и в статуса пише това:
Ihre Bestellung wird bearbeitet, което според Гугъл означава "Вашата поръчка ще бъде обработена" ама кога не зная  newsm78

# 535
  • Варна
Благодаря Ви много Hug
Ще си спестя треперенето, че по принцип съм си "късметлийка" Simple Smile

# 536
  • ВАРНА
Аз пуснах моята поръчка на 3 декември и в статуса пише това:
Ihre Bestellung wird bearbeitet, което според Гугъл означава "Вашата поръчка ще бъде обработена" ама кога не зная  newsm78

5-6 дена отнема обработката на поръчката  Peace

# 537
  • София
ИнаТ - Благодаря за предложението! За щастие вече се сдобих с два други комплекта, пък това Френдс Кафе ще го дебна за по-нататък. Simple Smile

ninand - Определено има недостик на много от комплектите от тази серия Friends. Въпреки че от Лего  уж са щели да увеличат производството на тази серия преди Коледните празници - http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2012/09/01/1899031_lego_za … hi_pechalbata_na/Rolling Eyes Аз в крайна сметка поръчах от един български сайт два други комплекта от серията - Кабриолетът на Стефани - http://get7.eu/product_info.php?cPath=80_99&products_id=1451 и http://get7.eu/product_info.php?cPath=80_99&products_id=1479 - Дървесната къща на Оливия. И искам много да похваля този български сайт - в него Легото на най-ниски цени го намерих в сравнение с другите магазини и сайтове в България, обслужването беше чудесно - човекът ме уведоми какво имат в наличност, кое им е на свършване, евентуално кога се очаква доставка на този комплект, който искам и след като си избрах от наличните комплекти ми ги достави още същия ден и то с безплатна доставка.  Peace

# 538
Momi4eta,
Nqkoj ste poru4va li ot mytoys da se kombinirame.

# 539
legoto v store.bg e na cenite v komsed s promociqta i drugiqt 4ovek, kojto moje da ti doatvi lego e magiq v lilavo v prodavalnik

Общи условия

Активация на акаунт