My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 629
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
legoto v store.bg e na cenite v komsed s promociqta i drugiqt 4ovek, kojto moje da ti doatvi lego e magiq v lilavo v prodavalnik
В сайта, който аз намерих цените са доста по-ниски от сторе.бг. Peace Кабриолетът го купих за 31, а в сторе.бг е 38,3лв, дървесната къща я купих за 39,9 лв. , а в сторе.бг е 44,90лв. Доста пари си спестих, получих безплатна доставка в същия ден, в който поръчах. Peace Да не отварям дума и за самият сайт сторе.бг (недоволна съм от него много Naughty), че съвсем ще влезна в оффтопик.  Joy

# 541
  • Пловдив
Много ме е страх да не изпусна поръчката си.Тръгнала е на 30.11 и от 3.12 седи на 60% Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet. Да звъня ли на ДХЛ или да чакам още?

# 542
Много ме е страх да не изпусна поръчката си.Тръгнала е на 30.11 и от 3.12 седи на 60% Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet. Да звъня ли на ДХЛ или да чакам още?
Обади им се . Те ще ти кажат дали пратката е в БГ и кога ще ти я доставят!

# 543
  • ВАРНА
Днес ми пристигна доставката от 23.11  newsm44

# 544
  • Русе
А на мен ми пристигна пратка от 29.11., изпратена на 30.11. Simple Smile

# 545
  • София
редактирам се, резервирана е!

Мисля понеделник все пак да пусна още една поръчка, но тя е по вероятно да пристигне за НГ, за Коледа не ми се вярва...

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 16:54 от jijibiji

# 546
  • Плевен
Влизам и тук специално да благодаря на jijibiji за това че приюти и моята поръчка, която успешно вече е при мен!

# 547
  • Пловдив
MEGI, и моята така стоеше няколко дни, но Dzuls ме светна как да си я проверя в БГ сайт и излезе, че е в България. Цитирам:
Извинявам се, че не е по темата, но понеже нищо не ми излиза в БГ сайт на DHL, Dzuls, би ли ми казала правилно ли проверявам?
Тук си пиша Sendungsnummer : http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html Така ли е?
Да тук си пишеш номера за проследяване,като от падащото меню избираш датата на изпращане и направлението на пратката,в полето клиентски код не се попълва нищо.
Ако нищо не ти излиза значи още не е влязла в БГ.

# 548
  • sofia
В сайта, който аз намерих цените са доста по-ниски от сторе.бг. Peace .....
Даже и от Бо хоби са по-ниски цените.
Чудесно попадение, благодаря за инфото.

# 549
Момичета, днес има 20% намаление на всички ботуши в Майтойс! Ако не сте се възползвали, иамте още няколко часа! (те нали са назад с времето, та около 3-4 часа имате за бърза поръчка)  Peace

Аз да питам - Jack Wolfskin 32 или 33 номер да взема за краче 20 см. дълго?

# 550
  • Пловдив
Благодаря ви много  bouquet HugПратката ми е вече в къщи.Добре че се обадих,взех си я от офис който е до работа ми.

# 551
Aз приключих с подаръците- така съм изпокрила кутиите за Габи и другите деца из гардероби, дивани, под блузи и чаршафи, че не знам преди Коледа дали ще ги намеря  Laughing.

Имам молба да ми пуснете инструкциите на играта с Пепеляшка и обувката  Hug . Може и на лични.

И малко клю- клю- ето тази игра с пирата я купих за 17лв от Кауфланд http://www.mytoys.de/TOMY-SPIEL-Pop-up-Pirate/weitere-Brettspiel … a02.07.17/1213141 .

# 552
Имам молба да ми пуснете инструкциите на играта с Пепеляшка и обувката  Hug . Може и на лични.

Каква е тази игра?

# 553

Ето тук има инструкции на английски, ние ползваме тях.

# 554
Благодаря, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт