My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,момичета,някой ще пуска ли поръчка и би ли се съгласил да поръча и нещо за мен?Предполагам,че за Коледа няма да успея,но все пак съм харесала неща на Плеймобил и тук ми излизат по-скъпо.Не съм поръчвала до сега в сайта и за това ми се иска да се включа към някой друг.Благодаря предварително  bouquet

# 556
  • Бургас
Момичета случвало ли се е на сайта да има 20 процента намаление на всички продукти?
За Никулден (06.12) ми направи впечатление, че бяха намалили всичко на 6 процента за празника, чудя се на 24 декември какво ще е? Вероятно ще е намаление на всички продукти, но колко голямо newsm78. Аз лично ще се пазя за тогава, пък дано чукнат едно 20%, пък може и 24%, нали ще е 24ти. Споделете, моля ви вашите впечатления, да не се окажа най-накрая излъганото камилче  Mr. Green.

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 10:59 от kojo

# 557
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 11:49 от elibglv

# 558
  • София
Не се сещам кой, но помня че някой търсеше скутерче и това е много добре намалено в момента http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0076LDHCE/ref=nosim/?tag=hot … 1&tag=bgma-20 Има доставка до Бг, 7 паунда или с превозвач също е опция  Peace.
Ох и да се оплача, много ме изкушават тия 20% на Равенсбъргер, не че нещо ми трябва, ама ... има толкова интересни игри  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 15:18 от Betelgeize

# 559
Момичета,
понеже съм нова, може ли да попитам как се получава код за отстъпка за новорегистрирали се. Днес направих регистрация, но нищо не получих.  newsm78

# 560
  • София
Момичета,
понеже съм нова, може ли да попитам как се получава код за отстъпка за новорегистрирали се. Днес направих регистрация, но нищо не получих.  newsm78

Ако не ти се чака потърси в гугъл...иначе ще ти изпратят, но никой незнае кога....

# 561
  • На черешатааа
Имам молба да ми пуснете инструкциите на играта с Пепеляшка и обувката  Hug . Може и на лични.

Каква е тази игра?
може ли линк за играта?

# 562
Нашата игра я купувах през лятото и след това не съм я виждала. Мисля, че в момента не е налична.

# 563
  • ВАРНА
Пратили са ми код за 5 евро отстъпка до 12.12, така че следя дневните промоции от адвентскалендара и се надявам да успея да пусна до Варна,ако има желаещи да свиркат  Peace

# 564
По отношение на поръчките ми направи впечатление, че ако е малка поръчката я обработват веднага, а по-големите поръчки - за няколко дни. Поръчах само един чувал на 05,12 вечерта, на следващия ден статуса беше, че е изпратен. Преди като правихме общи поръчки са минавали 3-4 дни за обработка. Така че, според мен, трябва да се отчете и този фактор, ако искаме поръчките ни да пристигнат бързо.

# 565
Моята поръчка от 5-ти седи на:  Status     Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.  Cry Аз не мога да разбера. получили ли са я въобще от DHL?

# 566
  • ВАРНА
Моята поръчка от 5-ти седи на:  Status     Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.  Cry Аз не мога да разбера. получили ли са я въобще от DHL?

Аз си го обяснявам,че изпращат по електронен път известие с пакетите и предполагам теглото им на немските пощи  Peace Оттам нататък вече предстои реалното предаване на пощите ,мисля че тогава пише Export Centrum  Peace Между другото сега пътната обстановка в доста страни от Европа е  доста зле,така че предполагам и заради това може да има забавяне  newsm78

# 567
Момичета, не мога да се оринетирам как да търся в сайта плюшени играчки.Аз търся нещо определено-Том и Джери?По запознатите моля споделете срещали ли сте такива играчки?

# 568
  • София
Момичета, не мога да се оринетирам как да търся в сайта плюшени играчки.Аз търся нещо определено-Том и Джери?По запознатите моля споделете срещали ли сте такива играчки?

Напиши само Том и Джери и виж какво ще ти излезе, но като цяло нямаше нищо с тези герои, когато търси преди около половин година.

Благодарности на Hary, чието кодче за 10% ще оползотворим довечера  Hug  bouquet

А за поръчките...последната ми е за около 300 евро и е поръчана на 4.12. и още се обработва...не мисля че е голяма, просто вече са натоварени. И все пак мисля, че всичко, което съм поръчала преди тази вечер ще дойде до края на др.седмица, навреме за под елхата Simple Smile

# 569
Момичета  Hug моята принцеса иска кичури или нещо като мини фризъорски салон или нещо подобно  Crazy ако някой може да ми помогне с линкове ще се радвам и да ме включи в най-скорошна поръчка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт