За задния двор и придобивките

• 35 711
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Е, аз като съм категория глиган-бизон, пак съм се похарчила.

диамант имаш ли?
Ню-ню диамантченце изобщо не е скъпо Mr. Green

Пак е нещо, но да беше голем - да се фукаш  Crossing Arms

Е, аз като съм категория глиган-бизон, пак съм се похарчила.

диамант имаш ли?
А диамантът ще те прегърне ли и ще ти каже ли, че те обича ? Wink

А теб думите Обичам те - колко храна ти слагат на масата?

# 196
Повтарям - аз съм глиган-бизон. Това какво значи в светлината на обсъжданата тема?
Слон с голям преден двор. Придобивка трима сина.

# 197
  • Пловдив
Повтарям - аз съм глиган-бизон. Това какво значи в светлината на обсъжданата тема?

Значи, че не може да отдадеш под наем задния си двор за рокличка и две кръгчета с Мерцедес.
Е що да не мога? Мога и още как. Виждала съм много крокодилки и глиганки да се уреждат добре (поне прилично).

Като се замислиш три деца не са непременно плюс. За много минуси се сещам - дълги години жената е по майчинство, ниско заплащане, трудно е да се върне на работа, защото децата изискват грижи, колкото повече деца - повече грижи. По-големи разходи за отглеждане на поколението, къде е едно, къде три. И жената през това време трябва да издържаш. Абе лоша работа Mr. Green

# 198
Лизет,разбирам,че си много разочарована от 20 годишния си гол брак и сега си залитнала в другата крайност и ми е тъжно за теб. Само,че внимавай в продаването си да не осакатиш душата си - че така като гледам доста стремливо натам отиваш,а тогава наистина много боли.

И не,не е вярно,че всичко се купува и продава.
Нито приятелите,нито самочувствието,нито топлотата на човешките отношения, нито нищо от истински значимите неща в човешкия живот  - не може да се купи с ПАРИ.

Божей...много си наивна. Отърсвай се от тези глупости докато имаш още време да живееш.

Нека винаги когато не съм добре - да съм така !  Laughing

# 199

Ако не беше зверски грозно, щях да кажа, че е тъпо.

# 200
Цитат

Ама моля ти се, каква храна??? Нали да сме слаби и хубави  Wink

# 201
... Виждала съм много крокодилки и глиганки да се уреждат добре (поне прилично).

остави какво си виждала Laughing
дай тук мъдри съвети как го правят - хем кинти, хем любов Heart Eyes

# 202
Цитат

Ама моля ти се, каква храна??? Нали да сме слаби и хубави  Wink

Да - то с голия х*й искаш - не искаш - си слаба и недохранена, права си...и накрая вземе, че ти хареса, ама магарето тъкмо свикнало без храна -и вземало, че умрело...

# 203
  • Пловдив

Виж, аз се самопредложих. Като цяло нямам проблем с това, което съм. Аз съм си аз, аз съм. Просто е.

# 204
Цитат
ама магарето тъкмо свикнало без храна -и вземало, че умрело...
... или му дошъл акъла в главата навреме и ръгнало да търси богаташи...

# 205
Цитат
ама магарето тъкмо свикнало без храна -и вземало, че умрело...
... или му дошъл акъла в главата навреме и ръгнало да търси богаташи...

Да, нека тръгне – ама богаташите на дръгливо магаре не се навиват, нали това е проблема – ако е охранена кобила – друго вече...

# 206

Защо? Виждала ли си слон? Едно от най- умните животни. В много народи е на особена почит.

# 207
Ох, не знам, убедихте ме с тая тема. Обява ли да си пусна? newsm78 Къде ги търсите тия убавци?

# 208
къртите, мацки Laughing
искам да видя една, която се е взела по любов с НВНП/негово величество незаменимия принц/, на главата и  висят ипотека и сметки, работи от сутрин до вечер и само мисли как да пренареди финансите , за да плати тока, водата, и детската градина, че и за храна да и хартиса някой лев - и като види милото си Mr. Green не и иде да му откъсне тиквата  директно.

Ами точно за това говоря през цялото време!

# 209
  • София
Лисицата като види,че е високо гроздето,казва че е кисело,същата работа и тука.

Това е ясно. Котката по гръб не пада...също.
Аз пък съм материалистка, интересно обаче, че станах напоследък.
Обикновено момичетата имат такива наклонности повече - а аз на дърти години осъзнах, че голия х*й не може да ми донесе пълното щастие.

Остаряваш, Вили, затова ставаш материалистка напоследък! Я, да ти се Яви един нов, млад, загорял, пък да видим какво ще искаш!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт