За задния двор и придобивките

• 35 473
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Тя няма право, разбира се, що за въпрос! Техните условия са това – той дарява, грижи се и обича по негов начин – тя получава това, което иска и му е вярна, грижи се за дом и деца евентуално. Нищо странно няма...

# 676
Неприятният страничен ефект на цялата работа с държането е, че миналото винаги застига човека, и то в най-неподходящия момент. Въпреки обезпеченията. В един момент човек започва да остарява и да го гризе отвътре какво оставя на децата си, не като материални придобивки, а като семейна история, минало. Затова и много богати, но с тъмно минало хора се опитват да купят ореол на романтичност около живота си, щото някак искат да бъдат приети положително като личности.

Твърде много романтични филми гледаш.. Stop

Купуването на ореола не е поради нечиста съвест, а поради желанието да се сдобият с още по-големи облаги..Wink

# 677
Тя няма право, разбира се, що за въпрос! Техните условия са това – той дарява, грижи се и обича по негов начин – тя получава това, което иска и му е вярна, грижи се за дом и деца евентуално. Нищо странно няма...
Демек, някои биват клатени мозъчно а не в задния двор пак в замяна на облаги.

# 678
  • София
Напротив, не понасям романтични филми! Но чета история, биографии и други работи. У всеки човек има някаква съвест, с която в един момент се разплаща, особено като остарява, затова е готов на всичко, само и само да бъде възприет по-добре. Макар и художествени произведения, "Престъпление и наказание" и "Портретът на Дориан Грей" много точно описват процесите в психиката.

# 679
  Ама Анди, то не е позорно да си била "държанка" на богат мъж. Виж и темата и общите нагласи - за жената е почетно да е била харесана от някакъв богаташ и да е пръснал кинти по нея. Кой ще се засрами от това, че и защо... Напротив, повечето жени се гордеят, че са били красиви и желани от някакъв богаташ, богатството придава ореол на качество на всеки идиот, просто няма как да убедиш хората, че щом е богат все нещо качествено няма в него.

# 680
  • София

А, то едното клатене винаги върви с другото. Мен дори мозъчното ме притеснява повече.

Що се отнася до миналото - на по-улегнали години всеки "изтрива" разни неудобни моменти, поукрасява други, пък накрая започва и да им вярва.
Пък ако от държанка е станала и съпруга - съвсем друго става.

# 681
  • София
Ако ще се позоваваш на художествени произведения, най-напред бих наредила "Тес от рода Д'Ърбървил" на Харди.

И ако сложим до нея Вчната Амбър и ще се получи една много интересна дискусия.

# 682
  • София
Тези не ги помня, значи не са ме впечатлили особено като ценност, сигурно защото са ми твърде женски. Чела съм ги някъде в средната част на пубертета. Каква е интригата и тънката червена нишка там? Rolling Eyes

# 683
цитирам една софийска /може би дори единствената  за този период/ модистка от края на 19 век,  елка енева пеева:

"Скъпи мои гостенки, мили майки и момичета, знайте, запомнете го от мен - мъжът е мъж, когато уважава жена си и печели добри пари... Жената е жена, когато уважава мъжа си и е добре облечена, по модата. Запомнете тази дума от мен - мода. Сиреч, елегантно, добре облечена. Вие сте хубави. Но носите лошо ушити дрехи. А дрехата прави човека. Дрехата разкрасява жената и тя пленява мъжа. Дрехата е нашето бойно оръжие, за да спечелим богатите мъже с много пари” – с тези думи се обръща Елка към своите гостенки и веднага ги спечелва за свои клиентки.

# 684
Стига бе, нали не мислите, че допускането в задния двор е върха за мъжа в секса? Shocked
Мислех да споделя,ма си виках..Да не ви разбивам илюзиите smile3532

# 685
eksipnos , има го и момента на подчинението в мъжкото желание да огреят там, нали? Надмощие, подчинение..все в тоя ред на мисли. Не е само заради удоволствието от теснотията, убедена съм.

# 686
  • София
цитирам една софийска /може би дори единствената  за този период/ модистка от края на 19 век,  елка енева пеева:

"Скъпи мои гостенки, мили майки и момичета, знайте, запомнете го от мен - мъжът е мъж, когато уважава жена си и печели добри пари... Жената е жена, когато уважава мъжа си и е добре облечена, по модата. Запомнете тази дума от мен - мода. Сиреч, елегантно, добре облечена. Вие сте хубави. Но носите лошо ушити дрехи. А дрехата прави човека. Дрехата разкрасява жената и тя пленява мъжа. Дрехата е нашето бойно оръжие, за да спечелим богатите мъже с много пари” – с тези думи се обръща Елка към своите гостенки и веднага ги спечелва за свои клиентки.

Тази просто е била добър търговец - погалила е самолюбието и суетата на жените, също и леко се е заиграла с деййствителността, че жената е била изцяло зависима от благоразположението на мъжете, и им е пробутала идеята за добре ушитите дрехи. Не че е казала някаква мъдрост.

# 687
eksipnos , има го и момента на подчинението в мъжкото желание да огреят там, нали? Надмощие, подчинение..все в тоя ред на мисли. Не е само заради удоволствието от теснотията, убедена съм.
Ааа..Касиди,не знам..Честно...Аз лично..Ми май заради разнообразието и идеята,ама пък пусто съм мноо гнуслив,и подобни игри си позволявам само с"проверени"каки,дето си знаят кое как..Иначе да ръгам у секи заден двор,дето ми се предлага...Тц..Гнус ме е.Признавам.И френската я предпочитам с презерватив,че да не си развалям кефа с мисли от сорта"Тая ся мила ли си е зъбите или не"..Ма аз съм си"странна"птица и си го знам го де.

п.п.А некои задници отдавна не са теснотия ми слободия  Sick

# 688

О, не - в такава ситуация жената е наясно и сама го е избрала все пак.

# 689
  • Бургас
А я да питам аз съответно, че сега ми е паднало да чуя мъжко мнение: eksipnos, какво е усещането при френска с презерватив? Усеща ли се нещо въобще? Много ми е странно просто, някак френската предполага непосредствен контакт.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт