Отговори
# 150
Днес си взех направление за кардиолог, вдигам много високо кръвно. То отдавна ми е проблем, но тези дни почти не пада. Давайте препоръки утре сутринта при кого да отида в първа поликлиника. Там ми е близко, а и ще бъда с мъника, затова по-далечните варианти отпадат.

Моята Лл е кардиолог. Ако искаш ще ти дам телефона на кабинета и да питаш дали има някаква опция да те прегледа с направление. Честно казано не съм се замисляла дали с направление може да се ходи при друг ЛЛ  newsm78 Обаче със сигурност е много добър лекар. Намира се зад 2ра поликлиника.

# 151
Знам , че ти е далеч стоматологията но все пак да ти кажа. Д-р Румяна Вълчева.Работи и в Медикакор.Много добър специалист с клинична практика, което никак не е маловажно.Успех!

# 152
Моята Лл е кардиолог. Ако искаш ще ти дам телефона на кабинета и да питаш дали има някаква опция да те прегледа с направление. Честно казано не съм се замисляла дали с направление може да се ходи при друг ЛЛ  newsm78 Обаче със сигурност е много добър лекар. Намира се зад 2ра поликлиника.

Май сме при една ЛЛ - д-р Лиляна Вълчева?  Wink Аплодисменти и адмирации за нея!   bouquet

# 153
Ок, ако може телефони на Вълчева, ще се обадя сутринта, ако трябва ще отида до там, щом няма кой в първа поликлиника.

_Nat_, ще ми пратиш ли телефон и да ми кажеш къде и е кабинета, пък може да имам късмет и да ме приеме. Тези дни поддържам 170/140 и ми е много зле, почти оглушах вече.

А д-р Вълчева кабинета и не е ли в стоматологията на първият етаж срещу Цибалаб или се бъркам с друга? Къде точно е тя? И ако някой знае работно време освен за петък и за през седмицата.

# 154
  • Русе
 7/8, нямаш ли някой познат или роднина хипертоник, който да ти даде каквото и да е хапче за смъкване на кръвното, да не стоиш така докато отидеш на лекар?

# 155
Нифедипин или Хлофазолин помагат, второто смъква рязко.

7/8 дано утре да успееш да се прегледаш!

# 156
Да ви кажа ако утре не се уредя никъде за преглед ще взема на своя глава някой хап. Нямам познати или поне не се сещам такива.

Преди 2 седмици ми разбиваха голям камък в бъбрека в Александровска и ми казаха, че високото кръвно може да е от това, но аз и без това си го имам.

Благодаря ви много за отзивите   Hug

# 157
  • в огледалото на живота
Веднага прати да ти купят Допегит,високото кръвно не е за подценяване никак.
Пих ги в последния месец от бременността,така че не са със странично действие.
Скрит текст:
Имам в къщи,ако е много спешно звънни ми  Praynig

# 158
7/8 , дано успееш да се прегледаш утре.  Praynig  Heart Eyes
Ако не , сигурно и в някоя от аптеките биха ти предложили нещо подходящо за временно смъкване на кръвното.  newsm78
devi4ka, Peace Допегит и аз пих почти през цялата бременост.

# 159

Май сме при една ЛЛ - д-р Лиляна Вълчева?  Wink Аплодисменти и адмирации за нея!   bouquet

Страхотен лекар и човек  smile3501

# 160
  • Русе
.... нещо подходящо за временно смъкване на кръвното.  newsm78
....

Най-често смъкването на кръвно става чрез  водоотделяне, не бих препоръчал да си вземеш такова ако до час няма да си вкъщи  Laughing.
 Това за кръвното е "елементарна" работа, дават ти хапчета, едното два пъти на ден, а другото един път на ден  Simple Smile и си готов. Ако намелее много кръвното- намаляват дозата, ако не пада- вдигат я. Вземаш докато си жив  Confused.

Не са много лекарите, които се замислят, а още по-малко са тия, които търсят причината за високото кръвно, намери си точно такъв лекар, млад човек не бива да има кръвно 170/140 !
Не мога да препоръчам лекар, бабите и дядовците вкъщи ходят при ЛЛ, писах по-горе каква е процедурата при тях, няма смисъл да коментирам повече ЛЛ-тата.

# 161
  • Русе
Намери някой с елементарна грамотност да ти го рементира. В кварталното сервизче за телевизори и грамофони едва ли ще ти вземат повече от 5лв за ремонта (ако си сигурна че кабелчето прекъсва).

Оригиналния адаптор е в пъти по-добър от този случайния за 40лв.

Мъжа ми след работа купи нова букса, смени я, и сега всичко е ОК.

Благодаря на всички за съветите  Hug  Heart Eyes

# 162
  • В море от любов
Светле, ако още не е късно, препоръчвам ти д-р Анна Симеонова. Близо ти е, преди да стигнеш п-ката. Срещу спирката с тотото има ново блокче, там работи.
Иначе за Д-р Вълчева, и ние сме при нея от както се помня. Добра е, но не е кардиолог (специалист), тя си е JP. И с чакането при нея е............. Whistling, минимум 2 часа.

# 163
Аз телефон нямам,защото ми е близко и отивам на място.По спешност можеш да вземеш половинка Хлофазолин- С бабини методи бързо и сигурно - 1л канела смеси с малко кисело мляко, колкото да го изпиеш.До 20 мин има ефект-

# 164
  • Русе

Малко е старо, но си е валидно Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт