Питаща, чувствайки се глупаво

• 4 044
  • 33
  •   1
Отговори
Дори не знам как да започна. Имам две деца, бащите  са различни и неудачни по различни причини, та... след поредната и всъщност окончателна раздяла с бащата на малкия ми син реших,  ох и аз не знам какво реших, просто влезох в сайт за запознанства и ...да не ви отегчавам запознах се  с няскакви там читави-нечитави хора.  С някои  се сррещнах и до там бяха нещата, то общо взето пишещите на кирилица бяха малко, та не съм се срещала с много хора:) Както и да е, един от тези всичките ме впечатли някак, беше ми твърде близък като мислене, като разбиране...и  твърде млад за мен, твърде  бездетен и изобщо няколко твърде неща, за да  отлагам твърде срещата ни. Обаче  се срещнахме( Оказа се, че с ме и в една махала. ) и всичкото  Твърде просто  отиде някъде си...защото само като видях очите му и ...това беше... Сигурно е много глупаво, аз поне така се чувствам, но вече  половин година погледът му ме побърква. Влюбвала съм се само веднъж - на седемнайсе,  създадох децата си без да обичам бащите им (достатъчно) и това...този мъж ме накара да усетя всичко, което съм пропуснала...Стига с многоточията - въпросителните ми, кошмарът ми,  терзанията са свързани с това, че тази врзка няма преспектива, той не дава такава и аз няма къде да я видя, обаче, по-дяволите, влюбена съм, чак не се понасям. Опитвала съм се да говоря с него за  това - какъв е смисъла да сме заедно, отговорът му е все от сорта, да не се филмирам  излишно и да си изживеем това. На мен обаче Товато все повече ми тежи, защото все повече хлътвам незнайно къде. Ох,  не исках да става дълго - въпросът ми е как да се справя с това. Как да съм без него. Няколко пъти опитвах, емоцията ми обаче е твърде силна. лошото е ,че  все повече се засилва, а трябва, всъщност не знам дали трябва.....Но всяка логика води към това - той няма деца, аз  повече няма да раждам, по млад е, не се вълнува от децата ми ,  работата ми,  всъщност вълнуващи са само срещите ни - късно, с много секс, разговори, смях...нежност...и все неща, които ме карат да се побърквам  още повече. Трябва обаче да излеза от това, докато не съм се допобъркала...а не знам как.

# 1
Еххх, хич даже не е глупаво положението ти   Hug Hug Hug
Едва ли ще го разбереш сега, но според мен си късметлийка. Поне от самото начало знаеш как стоят нещата и че тази връзка не може да ти даде това което търсиш и искаш.

Щом сте говорили и сте се разбрали значи ти остава да сложиш чертата. Намери си някаква занимавка която ще ти помогне да го забравиш. Започни да учиш нещо за да си толкова заета че да нямаш време да мислиш за него.
Имаш и две деца. Занимавай се с тях!
Ако спрете да се виждате и ти си намериш нещо за оплътняване на времето ще  ти е по-лесно да се откъснеш от него.

Успех!

# 2
Не мога да дам съвет. Но наистина е хубаво, че не те заблуждава за някакво бъдеще, за това наистина си го изживей и не се заблуждавай сама.  Peace Защото ние жените наистина понякога сами си градим в главите нещо, което го НЯМА.  Peace Hug
Много  Hug и да знаеш, че от любов и от любовна мъка не се умира. Нищо, че не си се влюбвала откакто си била на 17.

# 3
Благодаря ви, момичета Hug! Чета ви от година, регистрация имам от скоро и  така и не се престраших да пиша. Наистина , обаче е облекчение да извадиш нещо от себе си пред непознати хора, дори анонимно. Само емотиконските ви прегръдки  ми донесоха  някакъв покой, в иначе, ужасно  обърканата ми, свикнала на ред душа.

kiara, аз  съм учила, не че някога съм преставала, работата ми е такава, че изисква непрекъснато усъвършенстване (както всяка друга, може би) Децата са нещо много важно в живота ми и  не съм допускала някаква друга важност да се намеси в това. Просто  винаги аз съм била желаната ,обичаната, исканата и всичко ми е било  под контрол, сега контролът ми го няма. И във всичко което върша се намесва безконтролната мисъл - за Него... Затова се и чувствам глупаво.
 Благодаря ти, REAL_WOMAN,  същото си  го набивам ежедневно - няма да умра от любов и  сигурно ще се справя с неумирането, обаче как да извадя това шило, което издевателства над  вътрешностите ми и не ми дава покой. Как? Знам, че едва ли има рецепта, ама  подредената ми същност просто плаче...за такава. Благодаря ви още веднъж Hug Hug Hug!

# 4
всъщност вълнуващи са само срещите ни - късно, с много секс, разговори, смях...нежност...и все неща, които ме карат да се побърквам  още повече.

ЗАНДАЛИHug

Погледни от положителната страна на нещата - този мъж те прави щастлива , дори за определен период от живота ти .  bouquet
Това никак не е малко , на много хора не им се случва изобщо да имат красива емоционална връзка .
Радвай се , че сте заедно , вземи си това , което животът ти поднася !  bouquet
Пък другото - поне си наясно , че няма как да се получат нещата , поне няма да си разочарована и може да си останете приятели ! Hug

# 5
Това е проблема , който имат повечето жени - още нищо не е станало конкретно , а те вече правят планове и искат ли , искат  Simple Smile
Защо не престанеш да се навиваш . Изживей си това , което ти се предлага . Не му говори , ама изобщо за някакво общо бъдеще . Просто се пусни по течението . Не е сигурно , че няма и той да си промени виждането по въпроса за това имате ли някакъв шанс  Wink
Просто спри да проектираш евентуално продължение на връзката ви , ако изобщо искаш да я запазиш и резултата може много , ама много да те изненада  Hug

# 6
Защо имам усещането че този човек те обсебва толкова много защото ти бяга, защото нещата не са под твой контрол, защото е несериозен. Мисля обаче ( съдейки по себе си ) че всичко това в един момент ще ти омръзне. Сега те тресе тръпката не онова първичното чувство, което докарва "пеперудите в стомаха", но то не е вечно. В един момент прераства в - аз го наричам "спокойна обич" когато има взаимност или в безразличие когато нещата се разминават.
Това момче не е човекЪТ, който търсиш и тази влюбеност е лъжлива - мисля. Щом ти е приятно с него - забавлявай се без да влагаш "глава", а времето ще нареди нещата.
Тези мисли са плод на опита ми, дали ще стане така и в този случай - мога само да гадая.

# 7
Не бягай, а си изживей тръпката, че иначе няма да се успокоиш лесно. Остави живота нататък да реши какво  и как ще се случи. И стига с тази подреденост и контрол, толкова е приятно да се носиш по течението и да не мислиш за нищо, а само да чувстваш. Не го пропускай! Hug

# 8
той няма деца, аз  повече няма да раждам, по млад е, не се вълнува от децата ми ,  работата ми,  всъщност вълнуващи са само срещите ни - късно, с много секс, разговори, смях...нежност...

Поиграй си и после го разкарай. Отношенията ви са повърхностни и ще видиш, че няма да го прежалиш толкова трудно когато дойде времето.

# 9
Наслаждавай се на мига щом срещите, разговорите и секса са вълнуващи, какво по-хубаво?
Имаш зает живот - работа, деца, няма по-хубав начин да разтоварваш напрежението.
Просто се опитай да гледаш на това като на наистина приятно и вдъхновяващо разтоварване.

# 10
той няма деца, аз  повече няма да раждам, по млад е, не се вълнува от децата ми ,  работата ми,  всъщност вълнуващи са само срещите ни - късно, с много секс, разговори, смях...нежност...

Поиграй си и после го разкарай. Отношенията ви са повърхностни и ще видиш, че няма да го прежалиш толкова трудно когато дойде времето.
Не е задължително да са повърхности ... понякога само така изглежда или някой иска така да се представи . Колкото до другото - защо за Бога трябва пък да се интересува от децата ти или работата ти ?  Rolling Eyes Аз самата , ако имах връзка с мъж също надали щях да се интересувам от децата му ...
Разбира се това са само разсъждения . Може наистина да си е само секс ... но ми се прокрадва съмнение  Sunglasses

# 11
  • BG
Това е проблема , който имат повечето жени - още нищо не е станало конкретно , а те вече правят планове и искат ли , искат  Simple Smile
Защо не престанеш да се навиваш . Изживей си това , което ти се предлага . Не му говори , ама изобщо за някакво общо бъдеще . Просто се пусни по течението . Не е сигурно , че няма и той да си промени виждането по въпроса за това имате ли някакъв шанс  Wink
Просто спри да проектираш евентуално продължение на връзката ви , ако изобщо искаш да я запазиш и резултата може много , ама много да те изненада  Hug

Тръгнах да казвам същото, но с други думи.
Виж сега, на твое място щях да разсъждавам така: майната му на всичко, пускам се по течението, какво ме спира, м? Мъжете недолюбвани съм ги разкарала - няма от кой да се крия. Деца тамън две съм си родила - няма да се чудя да се пазя ли или да не се. Абсолютно свободна съм да си се отдам на удоволствието. Я си представи, че ти се беше случило, докато си във връзка с предишния... Crazy
Колкото по-необременено подходиш към новата тръпка, без планове и много-много разсъждения по тема, толкова по-естествена ще бъдеш и истинска, което пък от своя страна може да доведе до промяна в отношението на другата страна към теб и, както е казала и колежката над мен (здрасти, мила  Peace!), може и да промени вижданията му по отношение на бъдещето ви. Хайде енджой и завижд от мен  Peace!

# 12
Не е задължително да са повърхности ...

А какви са когато се срещаш с един мъж само през нощта, за да правиш секс?

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 11:48 от Октопод с рокля

# 13
  • София
Не е задължително да са повърхности ...

А какви са когато се срещаш с един мъжа само през нощта, за да правиш секс?

Я сега да видим и отговорЪТ! Че явно това не е мъжЪТ, но поне това да е отговорЪТ!  Mr. Green Mr. Green

# 14
Прощавай, че не се смея на грешката си допусната не от незнание.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт