Не искам да ти пиша, че не е невъзможна, защото си споделила много малко, но на мен ми звучи прекалено реактивна и директна.
Ариел, споделих, конкретни черти, които смятам, че я поставят в тази категория.
Аз знам какво е решението, както и дългосрочно и защо реагирам, опитвам се да работя върху това, за сега без успех. Както е предположила Бояна, реагирам не само когато е насочено към мен, да.
Няма нужда да ме тролиш с "прекалено си чувствителна" и "ако те беше набила, щях да те разбера" и "завиждаш ѝ на вниманието".
Невъзможните никога не са толкова директни. Винаги е почти незабележимо, но консистентно и с натрупвания. Е, като ми подари крем за акнетична кожа вече се пропука по шевовете малко, но пък мен това ме разсмя. Аз с нея почти нямам допирни точки работно, единственият ми грях е, че не се подчинявам и че ясно съм ѝ показала, че я виждам. Това е моята грешка и съм го казвала много пъти. Аз не давам вид на човек с ниско самочувствие и в началото винаги ме избягват. Като покажа, че виждам булшита, се приема за предизвикателство явно. Пиша го не само с цел саморефлексия, а като възможна причина.
Нека да приключим наистина, аз действително съм писала доста пъти, в случая се засегнах от това, че човек, който знае каква е, се обърна буквално на 180°. Това си е част от играта в крайна сметка и почти предизвестен край.