Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 034
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
И като е универсален, да разбирам ли, че по-добре за бяло.

Да, за бяло и бледи устойчиви тъкани.

Благодаря за пореден път. Ще се пробва като свърша персила, че сравнително по-рядко пера бяло.

# 556
Sourcherry, ти пробва ли вече онова новото българско чудо "Изи"? Peace

# 557

Италиански препарати има в едно магазинче срещу 4-то районно, ул. Крум Попов, в кв. Лозенец.
Аче-то го купих тази сутрин от магазин 345, пак в кв. Лозенец. Имаше и Даш с мандарина, та се чудих, защото не съм почитател на италианците. Богове са в ароматите, но изпирането не може да се мери с германките.

Dash-а с мандарина, ако е този в бяла бутилка със зеленикав етикет за 20 пранета - той не е италиански, а немски и е по-нисък клас (добре, че не си го взела, защото щеше да се разочароваш и да загубим завинаги вероятността да влезеш в редиците на Dash феновете  Hug ).
Dash мандарината няма нищо общо със сините бутилки италиански Dash и с това:
Скрит текст:
което за мен е един от най-добрите препарати - един от първите, които пробвах и заради които започнах да харесвам италианските препарати.

Другото италианско, което си купих скоро е ето това:
и съм с много добри впечатления - изпра добре (макар и да не се е случвало до момента да го пробвам върху някакви страшно тежки петна) и остава силен аромат след изпирането! Другата седмица ще си взема и варианта за цветно:

Та като цяло моето мнение за италианските препарати за пране е определено позитивно. (включително и за италианските почистващи препарати, но това е за друга тема  Laughing)

# 558
  • София
Я кажи и на мен ако може.

Италиански препарати в Младост 4 - има в супермаркет РЕКОРД, той е на Атанас Москов - по пътя за Бизнес Парка.

# 559
  • Gone with the wind
Благодаря! Ще погледна на картата да се ориентирам  Simple Smile

# 560

Какво е това?

Нутела, италиански беше Даш-а, но не го взех.
Подлъгах се по кокичето, само заради аромата.
Свикнала съм да пера с "тежка немска артилерия" и рядко вземам нещо различно (освен някоя и друга кутийка за 3 пранета от супермаркета - Бинго, Бонукс, Тайд и сие и то така, за да следя и да опитам), в случая италианско.
За бяло пране си трябва прах, но за разни блузки, шемизети и тоалетчета може и гелче, па макар и италианско.

# 561
Какво е това?
Прах, разбира се. Sunglasses
Ето:

# 562
А, така.
И кой го произвежда това Изи и изобщо изи ли се справя?

# 563
  • Варна
А, така.

И аз чакам отзиви, че го препоръчах на роднини, а самата аз не съм го пробвала, защото съм затрупана с препарати.

# 564
Препоръчвам горещо този Dixan с аромат на евкалипт, изпира добре, уханието на бор остава за дълго, а толкова ми харесва че само вдишвам, вдишвам...

# 565
А, така.

Произвежда го една фирма от Троян. В интерес на истината, изобщо не е лош.

И аз чакам отзиви, че го препоръчах на роднини, а самата аз не съм го пробвала, защото съм затрупана с препарати.
Имаше отзиви. Някой по-напред беше писал, че му харесва почти колкото любимото му ОМО. И други мнения имаше. Е, не е толкова добър колкото ОМО, но се справя много добре. Не съдържа фосфати, компактен е.

# 566
Тук не съм го виждала. Бих взела една кутия за проба.

# 567
А, не се съмнявам. Laughing Hug

Рядко се намира все още. В Бургас го няма никъде. На мен ми го даде един приятел, който работи във фирмата.

# 568
Чак сега разбрах за кое Изи говорите ooooh!. В Пловдив не съм го виждала.
Аз мислех, че говорите за това чудо http://beautycosmetic.biz/easy-sicilian-lemon-water-lily-techen-prah-p-7436.html- пробвала съм го, не струваше и не спирах да се чудя защо
го хвалите Laughing.

# 569

Joy Joy Joy Hug.

Ужас, не краста, а направо психоотклонение е моето Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт