Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 034
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Veniz, на Малиция няколко пъти ползвам омекотителя и много ми харесва миризмата. Но праха не съм обръщала внимание дали го има. )

А за Первол, аз винаги слагам и омекотител, та само неговата миризма не бих могла да кажа каква точно е. )

# 541
Первол от супермаркета - ужасно ме дразнят и мен миризмите, особено на зеления и този за черно.
По една опаковка употребих и повече не успях да ги понеса.
Аче-то ухае невероятно след изпиране, пуснах една бърза програма с направо незамърсени, та не знам как е като качество на изпиране.

# 542
  • в огледалото на живота
Чери,това Аче за цветно или бяло пране е ?
И предполагам си е прах/гранулиран/ ?
Аз съм срещала само от този вид:
Скрит текст:

# 543
Същото е, универсално.
Миризмата направо ме съсипа Heart Eyes. А аз съм трудна на миризми.

# 544
  • София
Аз пък си правя експерименти в ниския клас и мисля, че Бинго много са си подобрили напоследък формулите. Много ми харесват и като изпиране, и като аромат всичките им прахове - за бяло, за цветно, бебешкия. Само на течния още му се чудя дали да го пробвам.
Някой да е пробвал течен на Бинго?

# 545
Бинго и аз пробвах, всичките видове, без течния.
Тъй като кутиите са малки, дори и да не ми хареса той бързо свършва.
И моето мнение е, че са добри праховете им и за хора с по-малки възможности са идеален и оптимален вариант.
От сензитив варианта останах истински очарована.

# 546
  • Казанлък of all places
За мен течният Бинго беше едно наистина приятно откритие.
Опаковките са малки и не омръзва. Пускала съм работните дрехи на мъжа ми първо,че не ми се рискуваше - със силно замърсяване и омазняване се справя много добре; с летните дрехи на момчетата - също. Рядко се намира, но бих препоръчала.

# 547
В ДМ има течно Бинго. Винаги е най-отдолу на рафта на перилните препарати.
Отдавна го гледам, но съм пълна засега с течни. Ама може и да попълня липсата, че ми стана интересно.

# 548
  • Казанлък of all places
Sourcherry, жива да си! Помня,че го гледах на най-долен рафт, но в кой магазин - никакъв спомен! Simple Smile

# 549
  • София
А да попитам, някъде онлайн продават ли се италиански перилни препарати?
Преди време приятел ни донесе от там някакъв течен препарат (работеше в такъв магазин) и беше фантастичен.

Италиански препарати оригинални мога да ти кажа от къде да си вземеш ако си от София. Мои приятели (единия от които е живял в Италия) само от там пазаруват и като ми свърши Персил-а отивам и аз.

# 550
  • Gone with the wind
Я кажи и на мен ако може.

Sourcherry, чакам последващи отзиви за Ачето  Simple Smile До сега винаги съм го подминавала заради аналогията, която правя с белина, но ми стана любопитно и май ще взема да го пробвам.

# 551
А да попитам, някъде онлайн продават ли се италиански перилни препарати?
Преди време приятел ни донесе от там някакъв течен препарат (работеше в такъв магазин) и беше фантастичен.

Италиански препарати оригинални мога да ти кажа от къде да си вземеш ако си от София. Мои приятели (единия от които е живял в Италия) само от там пазаруват и като ми свърши Персил-а отивам и аз.

Уффф, за съжаление не съм. ((

# 552
За живущите в София: течно Бинго има и във Фантастико.
Там също съм го засичала.

Кучо, ще кажа за Аче-то в последващата употреба. Истината е, че така ме плени този аромат, че ще го изразходя. Остава аромат върху изсъхналото пране, засега.

Италиански препарати има в едно магазинче срещу 4-то районно, ул. Крум Попов, в кв. Лозенец.
Аче-то го купих тази сутрин от магазин 345, пак в кв. Лозенец. Имаше и Даш с мандарина, та се чудих, защото не съм почитател на италианците. Богове са в ароматите, но изпирането не може да се мери с германките.

# 553
  • Русе
Sourcherry, чакам последващи отзиви за Ачето  Simple Smile До сега винаги съм го подминавала заради аналогията, която правя с белина, но ми стана любопитно и май ще взема да го пробвам.

И аз поради същата причина го прескачам, не знам дали е бил с кокиче, но ако си доволна, ще го пробвам. Изключително много харесвам миризмата на кокичетата. И като е универсален, да разбирам ли, че по-добре за бяло.

# 554
И като е универсален, да разбирам ли, че по-добре за бяло.

Да, за бяло и бледи устойчиви тъкани.

Общи условия

Активация на акаунт