Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 048
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
има спрейове за сухо почистване. Dry clean, dry cleaning. Напръсква се, оставя се да изсъхне и се изчетква и забърсва. Но не знам дали ще ефикасен след химическото.

# 196
  • Варна
Защо " милото " е в кавички... Колко женско от ваша страна само  Laughing Joy #2gunfire

# 197

на колко градуса перете черните дрехи

30'C

Ако ползваш хубав препарат няма нужда да загрява водата повече.

PERWOLL за черни дрехи си заслужава когато е на промоция, примерно лятото имаше 3 литра за 12 лв. взех си и сега имам за половин година.  Joy

Много съм доволен, изпира отлично и ми харесва аромата.

# 198
Защо " милото " е в кавички... Колко женско от ваша страна само  Laughing Joy #2gunfire

Сложила съм ги абсолютно несъзнателно  Mr. Green Явно не ми е бил никакво "мило" в оня момент.

# 199
  • При децата ми
Пак съм с въпрос? Simple Smile Препоръчайте ми прах за вълнени, тъмни дрехи? И още нещо мога ли с него да пера и други деликатни материи?

# 200
Прах за вълнени дрехи мисля, че няма. Имаше преди години Первол на прах за вълна, но го спряха.
Нищо не пречи да переш и други деликатни материи с продукт за вълна.

# 201
  • София
Интересно ми е защо немски Персил /донесен лично/ и Вениш не ми изчистиха петно от лютеница? И сега как да действам?

# 202
Пак съм с въпрос? Simple Smile Препоръчайте ми прах за вълнени, тъмни дрехи? И още нещо мога ли с него да пера и други деликатни материи?

Потърси едно от двете.

# 203

Най-накрая се навих и взех Ariel Excel Gel Febrezе, аромата е адски свеж и дълготраен.

Има ли го специално този в Карфур на Цариградско? Не съм ходил от доста време.

В Кауфланд го спряха поради "липса на интерес"  #Cussing out

# 204
Като стана дума по-назад за синият омекотител Софтлан, защо така не го намирам никъде? В Карфур зареждат вече само бял  Sad

# 205

на колко градуса перете черните дрехи

30'C

Ако ползваш хубав препарат няма нужда да загрява водата повече.

PERWOLL за черни дрехи си заслужава когато е на промоция, примерно лятото имаше 3 литра за 12 лв. взех си и сега имам за половин година.  Joy

Много съм доволен, изпира отлично и ми харесва аромата.
И мен ме радва Первол-а не оставя никакви следи,ама ми стига за отрицателно време  Whistling

# 206
  • Русе
А какъв по народност Ви е Первол-а, защото аз ползвам турски и въобще, ама въобще не съм доволна? Предстои ми да си купувам и се двоумя Персил или Первол, като Персил намирам само официален внос, а от паралелния внос - Белгийски. Още ме е яд, че онзи ден ходихме в Карфур и пропуснах да погледна за Корал.

# 207
А как се справяте със : след пране понякога всички дрехи са се набутали вътре в чаршафа... Как да го избегна този момент? Не слагам прането на топка,както веднъж питах в темата и Гес каза,че трябва свободно да си ги слагам ,но защо така после се получава Thinking

# 208
А как се справяте със : след пране понякога всички дрехи са се набутали вътре в чаршафа... Как да го избегна този момент? Не слагам прането на топка,както веднъж питах в темата и Гес каза,че трябва свободно да си ги слагам ,но защо така после се получава Thinking
И при мен така става  Thinking

# 209
Винаги става така особено при по-големи чаршафи. Начинът да се избегне е да се перат по-дребните и по-едрите дрехи отделно, но би било абсолютно разхищение на вода, ток и прах.

Другият номер е с онези пликове, които са с отвор отгоре. Е, как пък винаги всички дрехи са набутани вътре в плика! По този поводи на този вид пликове слагам безопасна игла.

Общи условия

Активация на акаунт