ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 14

• 33 251
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Ще сме в болницата, понеже и тя все се разболява наивна е понякога не иска да си пие лекарствата и искам да е под наблюдение, а мисля че ще е в отделна стая само сестрите при нея а аз ще ходя да я виждам. Може и да не стоим цяла седмица, зависи как ще бъде, ако виждам че се оправя няма да стоим там цяла седмица. Confused
Да препоръчаха, защото тя много боледува и да не стане по-зле.  Thinking

# 586
Той и баща и ще си вземе отпуск и най-вероятно той ще стои при нея през повечето време. Наистина няма да е добре за бебчето и аз да съм сред болни. Rolling Eyes

# 587
Той и баща и ще си вземе отпуск и най-вероятно той ще стои при нея през повечето време. Наистина няма да е добре за бебчето и аз да съм сред болни. Rolling Eyes
Помислете го пак с таткото.. По-бързо ще се оправи детенце вкъщи. Колко внимание мислиш, че ще й обърнат в болницата? Само сърдити сестри и троснати лекари, мизерия и болни.. Това не е хотел  Tired
Досега не е ли боледувала? Защо такива екстремни решения  Rolling Eyes

Била съм в болница със сина ми на 3 месеца - и повече никога няма да стъпя в такова чудо  ooooh! Зорлен  ни вкараха малко, ама тогава прясна-прясна идея нямах за какво става въпрос  Crazy

Гледат само да си изпълнят назначените (повечето от които безсмислено) манипулации, без значение как се чувства детето. Точно като на конвейр десйстват. Нито ще се наспите, нито ще се оправите по-бързо. Детенце ще се изнерви и стресира само Sad
Съвсем приятелски те съветвам.

# 588
  • Пловдив
duhi_puhi, Мими си е написала, че отиват в болницата именно, защото детето боледува често и по лекарска препоръка. Чукай на дърво да сте живи и здрави и дано наистина повече да не ви се налага да влизате в болница. Но при някои ситуации това е неизбежно. Така че, не се заричай така категорично.
Дано детенцето на Мими се оправи по-бързо и престоят в болницата да е съвсем кратък.

# 589
  • София
Все още не се говори нищо за коледно тържество при нас. Аз съм решила да подаря на класната му и на г-жата от занималнята по една кутия бонбони Mersi за Коледа, просто от уважение. А ако събираме пари за подарък, ще се включа.
МimiIvanova, бързо оздравяване ви желая и дано нямате някакви усложнения. Синът ми се е разболявал 4 пъти от гнойна ангина, никога не са ми намеквали дори за болница.

# 590
  • София, център
MimiIvanova, обмисли отново това с болницата. Момичетата добре са те навели на мисълта да не го правите, но все пак ти си майка, ти решаваш. На твое място не бих отишла.

И на дъщеря ми тази година Рождения ден й беше в Мак Доналдс на Славейков. Ей, не я понасям тази верига, и тем подобните й, ама ни беше много удобно, след ремонта вътре е направо уютно, а й е по всеки джоб един детски рожден ден. (7,00 лв. на дете, с включен сок/вода, сандвич и картофи, балони, играчка за всяко, торта + детско шампанско + какичка, която ги гримира като различни анимационни герои)

# 591
  • Бургас
Мими бързо оздравяване!Още ли е с висока Т?Всъщност какви са ви симптомите?

# 592
MimiIvanova -бързо да ти оздравява госпожицата  Hug

Нашият бандит след по-малко от месец,също ще е рожденник, та се чудя и аз де ще му е купона Thinking

# 593
Благодаря за пожеланията за оздравяване и за съветите. Обмисли ли сме го с татко и ще постоим там малко докато е още в началото да не стане нещо сериозно че тя милата всеки месец болна.
Температурата я мерих преди малко като спеше 39 градуса. Симптомите се появиха преди седмица гадеше и се, гърлото и все беше зачервено, езичето почна да става бледникаво, нямаше и апетит. Заведох я на преглед и казаха че е гнойна ангина, препоръчително било ако много често се разболява като нас да поостане в болницата за по сигурно. Отпаднала е също, не и се играе. Да и минава бързо че ми е омръзнало вече с тези лекари хапчета и тем подобни. Правя и всички ваксини, но явно детето е такова, че има слаб организъм. Казаха ми че сега имало още 2 деца в болницата с гнойна ангина, поради влажността и смяната на времето. Пазете ги че имало много болни. ooooh!

# 594
  • Петрич
Мими, бързо оздравяване ви пожелавам, ангините почти винаги са съпроводени с много висока температура. Нашето съседче често прави ангини, моя син пък закача коремните вируси. Всяко дете явно си има слабо място.
Влизам да се оплача и да питам ние ли сме най-разсеяни.
Вчера моя син си затрил някъде якето  ooooh! и не се сеща кога за последен път го е видял. Наложи се да питаме другите деца, които се сетиха кога за последно Ваньо е бил с яке и в резултат на това якето се намери днес.
Днес забравил да ми каже, че ще ги снимат за календарите и се наложи да отивам в училище да го преобличам и виждам на пейката другото му яке. Викам си, сигурно не е нашето, влизам вътре и реших да видя дали там му е другото и изненада - няма му якето  ooooh! Пак го е забравил на пейката. Ужас, чак ме е срам като го пиша...

# 595
  • София, център
MimiIvanova, ама те ваксините нямат общо с ангината. Засили му имунитета малко на детенцето, давай й пробиотици, витаминозни храни, профилактирай повече, де да знам, не е добре така, да е все болничко. Имай предвид че и приема на антибиотик понижава чувствително естествения имунитет.

Бързо оправяне! И ти се пази!

# 596
Ще тръгваме, да я настаним. Довечера като се върна ще пиша какво е положението. Мъжа ми сигурно ще остане да спи при нея. Трябва да питам и да ми кажат какво може да хапва и какво не за да знам какво да и нося, че хич не ги харесвам тия "храни" в болницата.
вера и, мерси. И Ивето така си губи нещата сега са в такава възраст че да им се чудиш. За това не купувам скъпи якета и чанти.  Laughing
нансен, давам витаминчета на марсианци и витамин за разтвор супра кидс. Мерси  Hug

# 597
Бързо оздравяване пожелавам и аз, Мими.

Ивайло се размина- явно навреме я хванахме, мазах го до вчера с гранофурина и отделно Ангинхийл хапчета за смучене. Но както казах, хванахме я в началото, не беше вдигнал и температура даже. И корема е добре, от Понеделник живот и здраве обратно в училище, а аз на работа.

На Иво РД е през лятото, когато има повече опции за празнуване навън. Миналата година беше в Коколандия, катериха се като маймуни, подскачаха: цял ден изкарахме там. Тази година беше кино и хапване, после дивеене вкъщи и на детската площадка.

Ужасно е разсеян и той.

# 598
  • Петрич
Аз мисля, че не е толкова до витамините, просто си има хора, на които гърлото им е проблемна зона и от най-малкото нещо правят ангина. Една приятелка още от дете непрекъснато си влачи някакви ангини, няма зиме, няма лете, един сладолед се страхува да изяде.

# 599
какво е общото между сладоледа и ангината - не успях да разбера, но и аз мразя болниците !

Общи условия

Активация на акаунт