VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 708
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 855
Мнението ми за Патрашката е същото като на Мари.   Peace
Фънки има чудесно чувство за хумор, с много благ характер, душата на компанията, обаче тия пури и това тъпчене с храна...Дано скоро влезе в релсите, защото тези пороци го унищожават бавно.
Продължавам да се чудя как може някои да харесват Багата??? Как може да се харесва човек, който с лека ръка е готов да размаже физиономията на друг човек и то само за пари и слава. Това не е спорт! Той иска до себе си да има не жена, а слуга.  Rolling Eyes

# 856
Ако сценаристите четат тук ,предлагам ВБ да бъде спечелен от Златка и Къци ,че двамата изнесоха цялото шоу
Нека накрая ВБ да обяви че голямата награда я печелят и двамата и те дружно хванати за ръце последни да напуснат къщата
Е Къци може и пролее някоя сълза и да си премери 5-6 пъти кръвното но ще го преживеем hahaha hahaha Joy Joy

# 857
(спам) ....
Исках да споделя, че скечът на Албена Михова като В.Н.Л. в Господари на ефира беше много добър, имитираше ги съвършено. Simple Smile

И от мен спам ..
Гледам го и продължавам да се смея.  hahaha

http://www.gospodari.com/video/baj-bradur/bash-baj-bradur-vyara-nadezhda-i-lyubov#beginVideo[/video]

Със сълзи се смях на скеча снощи и наистина Албена много добре играеше ролята. Поздравления!   bouquet

# 858
  • Пловдив
Ако сценаристите четат тук ,предлагам ВБ да бъде спечелен от Златка и Къци ,че двамата изнесоха цялото шоу
Нека накрая ВБ да обяви че голямата награда я печелят и двамата и те дружно хванати за ръце последни да напуснат къщата
Е Къци може и пролее някоя сълза и да си премери 5-6 пъти кръвното но ще го преживеем hahaha hahaha Joy Joy

Joy Става. Само Къци да не поиска Златка да го изнесе на ръце. Че тая бясната ще го опуха в ефир.

# 859
  • Стара Загора
Къци отново взе присърце подготовката за поставената му задача-продавач на хот дог!Пропусна обаче да отскочи до ХЕИ да си направи здравна книжка/но той може и да си има такава и то редовна/ предвид че всичко планира!

# 860
Дори държа да е Орлин, пред Багата.  Confused Не може Багата да е победител. нищо не е направил в тази къща и ББ е доста благосклонен към него. Камелия и тя няма работа вътре - дано излезе та следващите елиминации. То колко седмици има още? Май не остана.

На 19.11. е финалът. Знам кои не искам да спечелят - Багата и Камелия. За всеки друг ще намеря нещо за да е победител.

Мариана и Ханес днес при Гала.......Гледах ги.....Скучно ми беше.......

значи тази седмица който изгонят и другата всички останали. Така ли?
хм.. в един ден дали ще им се вържат хората със СМС-и да им пускат за всички останали..  Whistling
Представяте ли си - всички на тезгяха и пуууууускай смс.. хоп излиза един.. пууускай пак за твоя човек. Хоп излиза втори. Пускай пак и пак...  Crazy

# 861

Joy Става. Само Къци да не поиска Златка да го изнесе на ръце. Че тая бясната ще го опуха в ефир.

Е тя въпреки всичко е добро момиче.Ако Къци все пак е вдигнал кръвно135/ 85 защо да не го изнесе

# 862
Фънки има чудесно чувство за хумор, с много благ характер...

това е шега, нали  Shocked

# 863
Златка и ВНЛ, май имат тайна мисия да не пипат нищо в кухнята, да не готвят и да не мият, Златка каза, че това й е най-трудната мисия до сега.Камито се е развихрила в кухнята, но нещо не и се получава майонезата за руската салата  Laughing

Най-сетне. Това момиче Златка им чисти и готви почти два месеца, как не и писна, не зная. Време беше да се поразмърдат. Особено Камелия, тя освен да си лакира ноктите и да пуши, друго не съм я виждала да прави. Още малко и щеше да се срасне с мебелировката.

# 864
Мнението ми за Патрашката е същото като на Мари.   Peace

Разбира се, както и това, че Къци е достоен мъж. tooth

# 865
  • Някъде в Матрицата
 Crossing Arms Хм, ако сценаристите, ББ или Мариана четат тук, то моля, моля - нека се обърне внимание, кой първи посочи Люси и Камелия за капитани!  Naughty   Joy Joy Joy Joy
Иначе ще се три-телепортирам едновременно в паралелните пространства на държавата на Златките, планетата на Къцитата и държавата на Патрашките и там ще си списвам на воля във форумите на Златна-Мама, Къца-Мама и Чат Пат-Мама.  hahaha hahaha  Joy Joy

Маpи   202uu

# 866
Ако наистина Златка и тризначките са с такава мисия ще е супер.Лошото в този сезон е,че всички мисии са успешни и бързо отменят наказанията, а те все недоволни......така не е интересно за зрителите.......ако не бяха Златка и Къци незнам какво щяхме да гледаме.....представяте ли си наистина двамата да спечелят Grinning

# 867
  • София

Да се чуди човек едно предаване ли гледаме?  newsm78

# 868
На мен Патрашкова вече съвсем ми идва в повече с тези нейни държави. Създаде хубав лаф, после сама си го опеска в жълто.

Мога да кажа, че има и държава на Патрашките - тези, дето всичко знаят, от всичко разбират, все компетентни и най-най. "Най-прави" в оценките си, най "им се полага" да дават оценки, "най-силни" в анализите, с "най-голямо" право да си казват каквото си искат. Може и да ѝ тече гладко мисълта, но това, което казва, когато лапне думата, са само клишета от вестниците, овкусени богато с разни отиграни заучени пози. Ползва цели конструкции и се опира на информации, къде верни, къде не, но все пуснати да се въртят в пространството. Не я усещам като извънземен ерудит, съжалявам. Не ме кефи със заучените си фрази. Няма малки бръснарски ножчета в гънките и няма вълшебно перце за гъделичкане на сетивата и за мен изобщо не е интересен събеседник.

Нито в къщата се държа на положение, нито сега отвън умее да замълчи в правилния момент. Хубаво ѝ каза Карбовски - човек, който разрешава за печат статии, подобни на тези, които Карбовски цитира, няма морала и правото да казва кой в каква държава живее, какъв е и що е.  

Напълно съгласна, поведението на Патрашкова в къщата и извън нея, се оказа най-голямото ми разочарование този сезон. Когато стартира шоуто, ми струваше че Мариана ще се държи като Патрашкова, а Патрашкова - като Мариана, но не би Rolling Eyes А когато започна да сипе суперлативи за Багата, направо онемях, толкова поръчково ми прозвучаха думите и, че започнах да се чудя в услуга на кого се е поставила този път..изобщо, цялостното и представяне в къщата беше някак размито и непоследователно, изглеждаше напълно лишена от индивидуалност. Навън пък като папагал повтаря до втръсване едни и същи напеви, та чак ме кара да съжалявам, че не участвах в онази анкета за най-глупавия човек в къщата Close Върхът беше снощи, когато каза, че ако скочела цената на бензина, Златка щяла да е от тези, които ще тръгнат да протестират..направо и повярвах Shocked

# 869
Къци е типичния представител на Бай Ганьо и с това се изчерпва цялостната му визия.   Grinning
Ханес вероятно е влязъл с уговорката, че в понеделник ще излязат и двамата. Той дойде, за да си я вземе. Личеше си , че всичко е нагласено.
Ако излезе Камелия, то тя ще даде медальона си на Люси. Те влязоха заедно и то по-късно от другите. Забавляват се, подкрепят се, те са най-добре.
Орлин и Никол заслужават да си тръгнат последни. Те са хора за пример!
Ако пък точно за Къци пишеш, че бил типичен Бай Ганьо, то Дай Боже
повече такива начетени и възпитани Ганьовци в БГ. Laughing
Моите представи за ганьовщината са коренно противоположни от
това, което показва Къци, имайки предвид, че една от основните черти
на образа на Бай Ганьо е простащината, която черта изобщо не може
да се свърже точно с Къци. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт