VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 708
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 915
И никой не е казал Къци да умира от глад. Той също не се съобразява.Когато имаха ограничен бюджет той пак си искаше 10 кг плодове
Но той снощи отново се опита да се изкара жертва казвайки нещо което не е вярно.
Колко пъти го видяхме Къци да яде плодове и ядки- доста бих казала.Нали  и затова го бъзикаха
Защо тогава снощи на лайфа мрънкаше че почти не ядял плодове и ядки
Ама защо не разберете, че той само това яде!Плюс зеленчуци, ядки, зърнени и бобови.
Ако няма достатъчно плодове, зелечнуци, ядки, означава той да гладува....
Не им закача месото , пиенето, саламите, луканките, десертите....нищо от поръчваното от другите не яде.
Може би трябваше поне една седмица да си разделят бюджета на броя хора, и всеки да поръчва според парите си само за себе си, за да се види, че не ощетява другите, като вместо като тяхната храна поръчва това, което той яде.

# 916
Бо, водката не влиза в бюджета. Само някакви специални марки алкохол, доколкото разбрах.

За конкретния случай, много добре си спомням, че беше поръчал твърде много плодове за сметка на месото. А бюджетът им беше ограничен и спокойно можеха да се поограничат откъм плодове. Къци попита за какво им било месото, нали имало някакво. Орлин му каза, че нямало почти никакво. Къци попита кой го ядял това месо, а Орлин му отвърна, че всички освен него (Къци) го ядат. По памет цитирам. Tired

И за друг случай си спомням, бюджетът им беше около 600 лв и Къцан си беше поръчал 3 риби, които бяха на стойност около 100 лв. Mr. Green

# 917
  • SF
И на мен ми направи впечатление, че нападенията са предимно, когато Къци спи или лежи в спалнята.
Оплакванията срещу него са в изповедалнята или после в студиата, след изгонванията. В Къщата само Златка му кряка, а другите го одумват на диваните за пушене.

Не вярвам Мариана да е помолила Орлин да я номинира. Напротив - каза му, че ще й стане много болно, ако разбере, че той я е номинирал. Тя си самовнуши, че са кой знае колко големи приятели, но това беше само в нейните думи. Орлин никога не показа някаква близост или да заяви в изповедалня или пред другите колко са близки извън и вътре. Той си играе неговата си игра, а Мариана си внушава някои неща. А занимаваше и публиката с тях.
Близки-близки, номинира си я Орлинчо и си я разкара по този начин. Пък навън като се засекат на някое участие, може и кафе да пият.

Наречете ме проста, но на мен чувството за хумор на Фънки не ми е смешно.

# 918
Изчетох ви. Трета тема вече не спряхте да се убеждавате взаимно в качествата и недостатъците на Къци и Златка.
Както някой вече каза-няма смисъл. Нито едните,нито другите ще си променят мнението.

Не мога да разбера тези,които критикуват външния вид на Златка.
Вие сигурно сте минимум мис Съвършенство.
Много съм чела колко идеална е ССф,ама някои прекалявате вече.
Малко злобничко идва Peace

# 919
nmruon, много хубаво си се обосновал/а в поста си.  bouquet
Особено ми хареса момента с лазенето по земята Joy

Бо, така си е - огромни количества били по 10 кг грозде на седмица,
или 10 кг банани, ама ако сам човек си ги яде, досега да се е пръснал. Laughing
Със сигурност му помагат, а после роптаят, мърморят и преувеличават. Peace

Водката може и да не влиза в бюджета, но мезетата към водката със сигурност
влизат, а с банани и грозде водката не е прието да се пие, та ето къде им
е драмата на драгите ни съквартиранти.
Crazy

# 920
в момента в който Къци караше колело, една от близначките каза че се е пребила на колело и че била загубила .... девственноста си от този инцидент  Rolling Eyes Shocked
не разбрах само коя беше  #Crazy

Има ли значение? И трите могат да го кажат Laughing 

# 921
И никой не е казал Къци да умира от глад. Той също не се съобразява.Когато имаха ограничен бюджет той пак си искаше 10 кг плодове
Но той снощи отново се опита да се изкара жертва казвайки нещо което не е вярно.
Колко пъти го видяхме Къци да яде плодове и ядки- доста бих казала.Нали  и затова го бъзикаха
Защо тогава снощи на лайфа мрънкаше че почти не ядял плодове и ядки
Ама защо не разберете, че той само това яде!Плюс зеленчуци, ядки, зърнени и бобови.
Ако няма достатъчно плодове, зелечнуци, ядки, означава той да гладува....
Не им закача месото , пиенето, саламите, луканките, десертите....нищо от поръчваното от другите не яде.
Може би трябваше поне една седмица да си разделят бюджета на броя хора, и всеки да поръчва според парите си само за себе си, за да се види, че не ощетява другите, като вместо като тяхната храна поръчва това, което той яде.

Разбираме го ние Къци какво яде.Всичко което си изброила + синьо сирене ,кашкавали ,риби ,други сирена и т. н.
Лошо няма.  Всеки има право да се храни така както си иска.
Но защо не го е заложил когато е подписвал договора си.Тогава ВБ ще бъде длъжен да му го доставя както на Фънки ,Ласки и на Багата./За последният не съм сигурна/
Защото сушито на Ласкин му се доставяше по договор

Цитат
И за друг случай си спомням, бюджетът им беше около 600 лв и Къцан си беше поръчал 3 риби, които бяха на стойност около 100 лв. Mr. Green

Ами когато бюджета им беше около 380 лв и се падаше на човек по 4-5 лв на ден.той пак мрънкаше за риби и 10 кг грозде или банани

# 922
...

На всичкото отгоре е ужасно несъобразителен. Искаше да се купят по 10 кг банани, грозде и какво ли още не, които той яде, а накрая не останаха пари за месо, което другите ядат. И той си каза какво пък толкова. Тогава Орлин и Люси взеха да му обясняват, че трябва да намали плодовете и пр. Tired

е колко струват 10кг банани - 24-25лв, а тяхната водка само да вземем (не запомних марката), но си спомням, че поръчаха 3 бутилки от по 100лв едната. Ами месото - по колко е кг.  9-10 лв е свинското, ами телешкото...  само 10кг месо да вземат то е 90-100лв.

Бо_, стига де Laughing Отдавна се разбра, че алкохола е извън бюджета. И няма как да сравняваш 10 кг. месо, с което ще се наядат 10 човека и 10кг. плодове, които са само за Къцко.

Относно клюкаренето му, за което споменаха снощи, аз разбрах, че е било точно заради бюджета  или да си спасят провизиите заради наказание и къцун ги издънил. После сигурно е ревал, че няма ядки Tired

# 923
Има ли значение? И трите могат да го кажат Laughing 

Говорех по телефона аз, та не можах да видя физиономиите на другите при това откровение. Grinning

Разговорът между Златка и тризначката е скучничък, а камерата не отлепя от Златка.
Златка много харесва къщата на Биг Брадър. Другата девойка е на мнение, че ако имаш такава къща, ще имаш и много приятели.

# 924
Изумях, как трите граций и Златка изнесоха всичко де става за ползване от апартамента  Joy
като не видели душ гел и сапун  hahaha

понякога ме изумяват тези хора, като не са си направил сметката, и не си си взел необходимото от вкъщи, ще умреш ли 1-2 седмици без душ гел примерно или лак за коса?  ooooh!

някой просто плачат да ги пратят в сървайвър, та да разберат какво значи оцеляване, може тогава да престанат да мрънкат за спа-почивката дето им я организират в къщата  Naughty Laughing

# 925
  • SF
Изчетох ви. Трета тема вече не спряхте да се убеждавате взаимно в качествата и недостатъците на Къци и Златка.
Както някой вече каза-няма смисъл. Нито едните,нито другите ще си променят мнението.

Не мога да разбера тези,които критикуват външния вид на Златка.
Вие сигурно сте минимум мис Съвършенство.
Много съм чела колко идеална е ССф,ама някои прекалявате вече.
Малко злобничко идва Peace

Ссф не знам коя е.

Аз съм същата като Златка - гърди, ботокс, коси, татуси. Но никой не ме нарича естествена.... Confused
 Rolling Eyes
Как изглеждаме ние, няма никаква значка. Като вляза в Къщата на ББ някой ден, ще ме обсъждате яко.
Сега Златка е на екран!

# 926
Биянка, като каза, че може така да е казала на майка си за девствеността си ми напомни за случка разказана преди години.
Прибира се дъщерята от купон и има смучка на врата. На въпроса на родителите си - какво е това? отговорила - амииии, прискрипах се на вратата.

Crazy  Joy Joy

# 927
Другата девойка е на мнение, че ако имаш такава къща, ще имаш и много приятели.

Какво умозаключение! Joy Joy

# 928
  • София-в сърцата на моите деца
Вече прекалявате с това ядене на ядки и плодове!Колкото пъти са предавали на живо от градината ,Къци ,каквото и да е  хрупал , другите му бъркаха в купичката с гроздето или ядките!Но не го видях веднъж той да им яде пържолите ,да им пие пиенето или да им пуши пурите!!Да не говорим как веднъж дадоха ,когато белеше един ананас и някакви портокали как обикаляше и им предлагаше да си вземат!!Така,че бъдете обективни и не преекспонирайте!!Аз също не ям мръвки и не пия промишлени количества алкохол, но едва ли мога да изям кило ядки на ден!Освен това,когато си беше поръчал трите  риби те, душманите  му, ги изядоха и не му оставиха нито една!Ласкин беше тогава инициатор на това предложение!!Хайде,моля ви,бъдете поне обективни като пишете!! Peace

# 929

...
Бо_, стига де Laughing Отдавна се разбра, че алкохола е извън бюджета. И няма как да сравняваш 10 кг. месо, с което ще се наядат 10 човека и 10кг. плодове, които са само за Къцко.

...

ееее, не ме карайте да ровя назад.. точно когато Багат пусна шегата за водното колело в басейна, точно тогава си поръчаха въпросната водка. Фънки я поръча и му казаха, че е много скъпа, а той каза - Е, 100 лв бутилката е. 3 бутилки поръча.

Тогава си поръчваха и някакво вино. Камелия искаше и там се каза май цена.

Запомних го това за Камелия, защото и аз си падам по виното и се чудех кой ли ще пие вино.

Общи условия

Активация на акаунт