Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 191
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Велянче - по повод еталоните за красота. Simple Smile)) Много любопитен (за мен) експеримент. Дали са си направили труда и за мъжете да направят такъв?  Hug Simple Smile

офффффф. линкът не се получава. Статията е "Най-красивата жена в света", онлайн списание Козметика - игра с фотошоп и признати красавици.

http://www.kozmetikata.com/

# 301
  • Пловдив

Навсякъде ли я търси....Не мога да се върна...Кажи ми адреса Фатмагюл - ще дойда да те взема....

marytza, получи се....

# 302

Маричка,това,което ми харесва в нея не е само физическата красота,но това че е доста широкоспектърна актриса-умее да пресъздаде и влюбване и драматизъм,а и комичните характери й пасват чудесно.

Разбирам. Както казах - нямам мнение за нея като актриса. Просто исках да видя кой типаж красиви лица ти харесват на теб. Simple Smile

# 303
Маричка,на мен винаги са ми много смешни тези класации-най-красива жена,най-красив мъж,най-сексапилен мъж и т.н.Това е толкова субективно нещо,че ...То ако всички харесвахме един мъж или съответно една жена какво ли щеше да стане.

Аз затова искам да ги видя двамата с Енгин в тандем,защото и двамата са огън темпераменти.Но в интерес на истината аз Туба не я виждам като Фатмагюл-макар че е играла циганка,селянка,а и момиче от висшето общество,някак си ролята на Фатмягюл не би й паснала.

# 304

Навсякъде ли я търси....Не мога да се върна...Кажи ми адреса Фатмагюл - ще дойда да те взема....

marytza, получи се....

16 и 64-а серии са ми най-омразните. Simple Smile)) Познай защо. Wink) (намигванка)

# 305
  • София
Берен ноември 2010

Скрит текст:

# 306
Маричка,на мен винаги са ми много смешни тези класации-най-красива жена,най-красив мъж,най-сексапилен мъж и т.н.Това е толкова субективно нещо,че ...То ако всички харесвахме един мъж или съответно една жена какво ли щеше да стане.

Joy Joy Joy Вавилонско стълпотворение.Simple Smile

# 307
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/mutevazi_ve_simarik_oyuncular_kim_.htm

Бла, бла... В един момент в статията се коментира и Енгин - вече трябва да е в майсторският клас за актьори. Добро утро....
Скрит текст:
Engin Akyürek'in bütün dizileri çok izleniyor ama kendisi çok ortada yok. Olduğu zaman da nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyor. Efendi oyuncular sınıfına girmeyi hak ediyor. BKM oyuncularının hepsi pırıl pırıl, hepsi çok efendi.

# 308

Една интересна снимка!

# 309
  • София
Изглеждат щастливи! Жалко за лейди Ди, но беше ясно, че тези двамата се обичат.

# 310
# 311
  • Разград
Р.Р. Името открих - Burcu Binici. Но за филмография е посочен само АБО? newsm78

Маричке,тази Бурджу е играла и в някакъв друг сериал през 2010,но само две серии
 Dürüye'nin gügümleri
На тебе симпатична ли ти е? На мен - много. Simple Smile
Намерих сватбени нейни снимки - вероятно се е отдала на семейството си вече и не снима.
http://www.olay.com.tr/haber/cekirge-magazin/huriyenin-mutlu-gunu-76870.html

Ето я цялата филмография на Burcu Binici, не е спряла да снима и в момента се снима в сериал по ТВ ATV.

http://sinematurk.com/kisi/88260-burcu-binici/

# 312
  • Пловдив

Ех, Емре.... нищо не знаеш...спомни си.

# 313
Привет момичета!

Тази вечер по изключение ползвам лаптопа на сина ми и ми е страшно трудно / просто съм си свикнала да пиша на клавиатура /.

В първият момент помислих, че съм попаднала в друга тема / нищо против Туба нямам / но докато не стане факт партньорството и с Енгин - трудно я възприемам.

След уморителният "тръстиков" ден - влязох с настройката да чета поредното обсъждане - но виждам, че на вас пък не ви се пише много.

Нямам достъп до цялостната си информация, снимков и прочие запас и не мога и една снимка да сложа тази вечер.

Имах какво да напиша относно някои събития случили се след бягството на Фатмагюл, но просто техниката ми идва в повече.

# 314
Марта,аз в никакъв случай не искам да натрапвам моите предпочитания-просто това беше мой отговор на Маричка коя жена или актриса харесвам.Ако съм ви подразнила,моля да бъда извинена.

Общи условия

Активация на акаунт