Аз няма какво да свиквам с начина на живот...живяла съм там 3 години...Разбираш ли сега? Моите страхове и нерви са основани на опит-изграден.Свекъра е властен-мъжа ми има страх от него. Като ги виждам как се отнасят той и свекървата с другите си дъщери, ме е яд понякога-все една са малки деца. Месят се , карат им се , обиждат ги как си гледат децата...Това са им родните дъщери, какво остава за мен.
Може би ако моя беше по-прям с тях и ако ме подкрепяше повече, щеше да имам основание твърдо за какво правя компромис. Но като няма какво да ме задържа в тоя дом...Ето вчера ни дойдоха гости и сме се разбрали че в стаята не се пуши-той им позволява.Аз станах и казах че забранявам макар 4е не е мой дом, защото в тази стая ще спи моето дете и тя не трябва да бъде опушена . Мъжа ми ме постави в нелепа ситуация и съм много ядосана...понеже той позволи, а се разбрахме нещо. Как да съм си у дома като ми се демонстрира дори от него че нямам думата...Здравето не детето ми е по-важно от мнението на приятелите му за мен.Казах му че утре може да вземе да отрови бебето като е толкова безотговорен...Може би не е очаквал, че ще се получи с детето, защото и двамата бяхме вече отхвърлили идеята..Все едно детето му пречи за всичко...никой не му е виновен, че живее в 1 стая.Мама, тати и дядо са му в плюс, но детето ще пречи , понеже трябва да се освободи място за кошара...Шегувал се бил, но в моето състояние не ми е до шеги..
Остава ми да се унижа да се моля на баща ми последно, да ме приеме...