Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 212
  • 724
  •   1
Отговори
# 375

Скрит текст:
Не, не не мога цели две седмици и като знам какво ще става (Делена, най-сетне), като знам как се вживявам  Crossing Arms
  Следващия епизод ще е :  bigdance2  ura newsm18
 Шейн нещо ми намирисва, направо си вони даже  Thinking
 Кол, ако не го върнат до средата на сезона, спирам да гледам дневниците (излъгах).
 А да и срещата на Кер и Клаус, също я чакам, тя Керълайн е по - дейна в любовта от Елена, така че може и да стане нещо...

# 376
с Елена и Стефан на стълбите - какво значеше последната му реплика - "Не мога да го направя, Елена"... ------------- в събота пишем без спойлери Simple Smile репликата беше "I can't do this anymore, Elena", тоест скъсаха Simple Smile

# 377
   Знам, че не пишем със спойлери, но все пак...
  Коментар под промото на седми епизод:
stefan just cant be happy for his brother,nooo he had to make him feel guilty,damon always tries not to cross the line with elena for his selfish brother but stefan just cant do the same, i just hope we will have a hot delena kiss next episode   
 Момичето е тооолкова право Simple Smile

# 378
с Елена и Стефан на стълбите - какво значеше последната му реплика - "Не мога да го направя, Елена"... ------------- в събота пишем без спойлери Simple Smile репликата беше "I can't do this anymore, Elena", тоест скъсаха Simple Smile
според мен той й каза , че не може повече така - да й праща Деймън да я успокоява и спасява , защото ревнува , т.е. иска да ги отдалечи малко ,
разговорът така и започна - тя го попита защо е изпратил Деймън при нея на моста ?

# 379
  • София
според мен той й каза , че не може повече така - да й праща Деймън да я успокоява и спасява , защото ревнува , т.е. иска да ги отдалечи малко ,
разговорът така и започна - тя го попита защо е изпратил Деймън при нея на моста ?
Според мен означава, че не може да продължава да приема чувствата и към Деймън и да са заедно, тъй като преди това обясняваше, че докато са били по-слаби я е разбирал и ги е приемал. Simple Smile

# 380
Точно това означава, не може да продължава връзката им, при положение, че Елена има чувства към Деймън, разговорът си беше главно за това. Много добре се разбра, че скъсаха, ако все пак не сте се убедили - гледайте промото на следващия.

# 381
  • София
Изгледах промото и тъй като не пиша често във форума, не съм много наясно кога коментара трябва да е в скри текст и кога не, за това ще го скрия.

Скрит текст:
Колкото и Делена да изглежда промото, според мен няма да се случи нищо между тях. Елена вероятно иска да му каже, че това, че е скъсала със Стефан, не означава, че ще има нещо повече между тях. Sad

# 382
Може ли линк към промото за следващия епизод  Praynig

# 383
Може ли линк към промото за следващия епизод  Praynig

Ето го:

Аз имам въпрос
Скрит текст:
Кога излиза 7 епизод на Красавицата и звяра? От днес го гледам и не съм запозната

# 384
the_vampire_diaries много благодаря. Задава се интересен епизод. На мен лично най-интересната линия ми е Карълайн-Клаус. Много искам да ги сгаджосат.

# 385
И аз, и аз! Другият триъгълник не ми е интересен вече.

# 386
  • КиТ
И като я очовечат,
Скрит текст:
ще се върне при Стефко.
 Simple Smile

А мерси достатъчно страда горкия  Crossing Arms #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз имам въпрос
Скрит текст:
Кога излиза 7 епизод на Красавицата и звяра? От днес го гледам и не съм запозната

Когато излиза и на дневниците  Peace На 30ти ноеври  Grinning

# 387
  • София
Бе накрая имам чувството, че и Делени и Стелени няма да искат Лена. Неистово ми лазат по нервите тези сценаристи, да решават вече нещо по-окончателно и това е ooooh!

# 388
Айде и аз сред вече изгледалите епизода.

Честно казано  колкото и да ми харесват Елена и Деймиън се страхувам, че бързо ще се изчерпат.
На Дамянчо му ходи да е лошо момче, безкруполно и най вече да го раздава Казанова. А сега седнал и се обеснява като ученичка ... започва да прилича на Стефан ... мил, тих ... с две думи, страхувам се че ще стане скучен (да ме прощават фенките на Стефан  Praynig).

И забелязвам, нещо прекалено очевадно, тук всички лоши, после стават меки като памук. Клаус милия и той на там е тръгнал  ooooh!

# 389
Айде и аз сред вече изгледалите епизода.

Честно казано  колкото и да ми харесват Елена и Деймиън се страхувам, че бързо ще се изчерпат.
На Дамянчо му ходи да е лошо момче, безкруполно и най вече да го раздава Казанова. А сега седнал и се обеснява като ученичка ... започва да прилича на Стефан ... мил, тих ... с две думи, страхувам се че ще стане скучен (да ме прощават фенките на Стефан  Praynig).

И забелязвам, нещо прекалено очевадно, тук всички лоши, после стават меки като памук. Клаус милия и той на там е тръгнал  ooooh!

Ама ти е в подписа, нали? Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт