СЕДМИ клас - първи срок - 3 тема

• 27 479
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Честит ни ден на християнската младеж и семейство! newsm51

ooooh!Днес пак ще има: какво ще ми купиш за празника Shocked

Ами,попитай той какво ти носи от училище Hug

Трябва да има взаимност все пак. smile3525 и на чувства и на подаръци за всеки празник. Joy

# 661
някоя шестица по физическо , най-вероятно hahaha

# 662

Ами здрав дух в здраво тяло.Щом задачи решава и се изморява трябва и мускули да помпа,здравичък да бъде newsm10 newsm53

# 663
  • Варна

JoyЧе какво им е на тез 6ци.
Моя вчера заяви,че пак му предложили да е в отбора на у-щето по футбол и искал да се записва. ooooh!
Обачееее и с друго ме зарадва,че тръгва и на СИП по математика,който води учителката им като 7ми час. Heart EyesДосега даваше отпор!

# 664
  • София
В пощата нее видях отговори от пробния по математика в Междучасие. Аз ли съм кьорава, или наистина ги нямаме?  Да ги търся ли някъде по задните страници на темата, ако сте ги решавали?

# 665
  • Варна
В пощата нее видях отговори от пробния по математика в Междучасие. Аз ли съм кьорава, или наистина ги нямаме?  Да ги търся ли някъде по задните страници на темата, ако сте ги решавали?

Виж на 16-17 стр. в темата.

# 666
Здравейте майки - седмокласнички! 
Отдавна Ви чета , но досега не съм писала при вас. Ще се радвам да се присъединим към вас.
Имам седмокласник всезнаещ и винаги спокоен за моя  #Cussing out. Учи в математическа гимназия в гр.Сливен.
Много ценни съвети получавам от вас (макар и инкогнито). omm

# 667
Да питам- пробният изпит в Междучасие с каква трудност е според вас. Честно казано, изобщо не съм го гледала. Сега се обадих за резултата и да знам за какво иде реч.

# 668
Да питам- пробният изпит в Междучасие с каква трудност е според вас. Честно казано, изобщо не съм го гледала. Сега се обадих за резултата и да знам за какво иде реч.

Зависи.  Peace
Като гледам реалния ПИ и този, който са направили като пробен на ПИ - задачите са еднотипни.

Когато дадох първия на моя младеж, не беше свикнал с такава формулировка  - особено в първи модул. На пръв поглед задачата е трудна, но с малко фантазия всичко се решава бързо.

Та исках да ти кажа, че ако Симеонов ги е тренирал на подобно формулирани задачи, не би трябвало детето ти да се затрудни.

Е, все пак си е изпит, има си дозата стрес, при това е първи пробен...Не трябва да сме строги, да не ги стресираме излишно, все още всичко е поправимо, има време да се запълнят пропуските. Peace

Стискам палци да сте се представили отлично, ако искаш сподели резултата.

При нас първия пробен предстои, ще е на 02.12. в СМГ. Mr. Green

# 669
Мили мами, много ви благодаря за сърдечните пожелания! Трогнахте ме страхотно! Надявам се скоро да ви настигна и да се включа в дискусиите и споделянето.
Бъдете здрави и честит празник!

# 670
Резултатът ни е 5,94, като не ходим никъде допълнително. В училище им е Симеонов. Иначе и ние мислим да ходим в СМГ. Тази седмица има в тяхното училище, но тя ще си идва и ще пропусне.

# 671
В ПЧМГ ли е детето?

На сайта им бях чела, че имат курс по математика съботно-неделен, 4 часов, та ми е интересно, ако знаеш нещо повече.

# 672
Резултатът ни е 5,94, като не ходим никъде допълнително. В училище им е Симеонов. Иначе и ние мислим да ходим в СМГ. Тази седмица има в тяхното училище, но тя ще си идва и ще пропусне.

Оооо, впечатляващ резултат,  поздравления!  Grinning

Нямай грижи, детето се справя блестящо! Тестът си имаше уловки и при всички случаи е по трудност е по-сложен от евентуален реален, особено в първи модул.

# 673
mary cherry  - резултат-мечта! Браво на момичето ти!
Мили мами, днес е един от най-хубавите християнски празници. Нека има  мир, спокойствие, топлина и светлина в българските домове! Довечера , на празничната трапеза да се помолим късмета да води децата ни във всяко тяхно начинание.
Вчра говорих с моя близка, преподаваща български. След като ме увери, че материалът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО труден, ме посъветва и при най-малката възможност да се разминем с  отлична оценка по български или математика да се местим от училището. Синът ми пребледня...не зная как да постъпя - определено трудно ще се добере до заветната 6-ца по български. Защо учителите не са малко по-благосклонни? Или стават такива в края на втория срок? Ganis - какъв съвет ще дадеш в този случай? Не смятам, че синът ми е перфектен по предмета, но малко шанс от страна на учителя няма да му е излишен. Само да му го даде... Дано до нова година има родителска и там нещата просветлеят малко...

# 674

Превъзходен резултат, естествено, че няма да ходите някъде допълнително, след като в училище им е Симеонов...
Според мен пробният за пробния беше една идея по-сложен, а и имаха по-малко време за него. Дали е по-сложен от обикновените, според мен със сигурност, ако сравнявам например матурите 2012 и 2011 в съответните им , сравними като материя задачи.
Моята щерка ходи в СМГ от 4-ти клас, беше при Златилов, после при Симеонов, сега е пак при него в Междучасие, математиците от СМГ имат друг стил, задачите им са много интересни и често изискват по-нестандартен подход, който за деца, неприучавани на него предварително изглежда трудно, макар да не е чак толкова... Оставям настрана материала, който малко учители засягат в часовете си - задачата за чувала с топки - това е Дирихле, което не знам за другите , но моята госпожица не е учила в училище, а учи в четвърти клас със Златилов по неговите читанки... Но все пак компетентно мнениеза трудността на теста може да дадат математиците във форума, аз съм лаик, решавам сдетето само... Надявам се Ганис да си каже мнението или Дидева (ако се появи) или Нексте..
Да използвам случая да помоля за указания къде се качват материали, споменавате за поща, има ли парола за нея и къде е ?   Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт