изневярата

• 52 404
  • 965
  •   1
Отговори
# 510
Не бе такива хора имат просто сърце като зелка...дащни сааа Joy

# 511
Ми то всеки си намира майстора, в крайна сметка  Wink
Влюбването и любовта аз също разграничавам много. Чувствата към постоянен партньор нямат нищо общо с периода, кога ти пърхат пеперудките.

# 512
 А да имаш такива крайни и безкомпромисни изисквания към партньора си признак на много топъл нрав и любов ли е. Непримиримостта към изневярата няма никаква връзка с любовта към другия и изобщо не показва топли чувства. Аз също съм вярна дълги години, но ако мъжът ми някога ми беше предявил такива категорични изисквания, бих се чувствала като в капан направо.

# 513
Естествено - на мен също ми звучи като собственическо чувство

# 514
А да имаш такива крайни и безкомпромисни изисквания към партньора си признак на много топъл нрав и любов ли е. Непримиримостта към изневярата няма никаква връзка с любовта към другия и изобщо не показва топли чувства. Аз също съм вярна дълги години, но ако мъжът ми някога ми беше предявил такива категорични изисквания, бих се чувствала като в капан направо.

Изискванията особено безкомпромисни не са и не би трябвало да са част от любовта реално.

# 515
А да имаш такива крайни и безкомпромисни изисквания към партньора си признак на много топъл нрав и любов ли е.............
Аз не изисквам.
Писах вече, в началото на връзка давам да се разбере, че не толерирам изневярата.
Докато още не е хлътнал до ушите, да си обира крушите.
Щом обаче е приел моето разбиране за нещата, съгласил се е, или просто и той мисли като мен и доброволно е останал с мен, очаквам да го спазва.
Никого не съм вързала с вериги.
Ако му се хойка, моля.Обаче,  Naughty   , не зад гърба ми.
Да бъде честен и да ми каже.Така , от своя страна, ми дава избор на мен, дали мога да приема новото положение, или предпочитам и аз да си уредя живота без него.

# 516
Повечето дълбоко влюбени двойки в началото не толерират изневярта. Идеята дали някой го влече или не се появява по-късно.

# 517
Оо, аз не чакам да станем дълбоко влюбени....    Laughing

Един пример:с ново гадже от 2-3 седмици.Виждаме се една вечер, говорим си и той между другото споменава, че онзи ден, например, е излизал с еди коя си на дискотека.Аз например и подобни отношения не одобрявам.И използвам повода да си кажа, че ако излиза с мен, ще е само с мен.
Има ли намесени приятелки, други жени в картинката, няма да я бъде.
По неговата реакция е пределно ясно какво мисли той.
при реплика:"Ее, какво толкова е станало?!" почти съм сигурна, че няма да ни бъде като двойка.

# 518
Ограниченията водят до деградация на връзката. Тия конкретики поставени в началото много често с течение на времето се размиват в разбирането на партньора и съответно той започва да лъже или да спестява някои неща...

# 519
Ограниченията водят до деградация на връзката. Тия конкретики поставени в началото много често с течение на времето се размиват в разбирането на партньора и съответно той започва да лъже или да спестява някои неща...

...какво има да лъже като му каже , че е свободен вече?! Пък и от ограничения да ограничения има разлика. В случаят в примера са на етап симпатия/харесали са се/...така че какви ограничения просто всеки посочва своето виждане за връзка...след като не ни допада , пък няма влюбване, нещата ще се разпаднат от  само себе си. Лесно и доста по безболезнено.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 12:24 от Fortune

# 520
  Simple Smile В предишният си пост казах само, че е по за предпочитане мъжът да си кръшва по малко, отколкото да е верен на жена си, да речем 10 години, след което да си падне по друга, да си развали семейството, за да е верен на новата си изгора Laughing, ей така за едната вярност. А тези изисквания за вярност са ми мноу странни./говорим от жената към мъжа, защото за мен нещата не са еднакви при двата пола/. За мен те също не са проява на любов. Wink

# 521
 Simple Smile В предишният си пост казах само, че е по за предпочитане мъжът да си кръшва по малко, отколкото да е верен на жена си, да речем 10 години, след което да си падне по друга, да си развали семейството, за да е верен на новата си изгора Laughing, ей така за едната вярност. А тези изисквания за вярност са ми мноу странни./говорим от жената към мъжа, защото за мен нещата не са еднакви при двата пола/. За мен те също не са проява на любов. Wink

Обаче това го предпочиташ ти. Аз например предпочитам да си разваля семейството- та то да не е свещена крава/човешките отношения са сложни и ако се налага се променят градят или развалят/, но предпочитам да не ме лъжат. Т.е. различни сме всеки има своя предства за това. Няма правилно или грешно. : Peace

# 522
Така е, всяка връзка е различна, а тук някои хора говорят с патос как трябва да е... Confused

# 523
  Simple Smile В предишният си пост казах само, че е по за предпочитане мъжът да си кръшва по малко, отколкото да е верен на жена си, да речем 10 години, след което да си падне по друга, да си развали семейството, за да е верен на новата си изгора.................
Е, то и тоз, дето кръшка всяка година, няма гаранция, че няма да се влюби в третата любовница например, и на третата година да зареже благосклонната съпруга заради новата изгора...
Дори за кръшкача е по-вероятно да си помисли, че е "дълбоко влюбен" в новата, просто защото за него любовта минава през гащите.    Laughing

# 524
Определено не смятам, че правенето на връзка между секса и любовта е присъщо само на хетеросексуалните. Познавам няколко хомосексуални двойки, които имат напълно консервативни разбирания по въпросите за верността, дори и сексуалната. Дали можеш да чукаш без чувства въобще не зависи от това дали чукаш мъжко или женско. Просто можеш да чукаш без чувства. Аз например не мога. За да я боцна, със сигурност ме е привлякла с много повече от крака и гърди... Сексът с жена, която не обичам (или поне не съм влюбен), ми е много, много самотно занимание. Затуй си мирувам. На такива като мен изневерите са по същество забранени, защото случат ли се, разтърсват света из основи. И накрая винаги има реки от сълзи.

Иначе... ако някой наистина може да прави секс без чувства, то тогава той надали в самата си душа усеща, че изневерява. В такъв случай по психологически ефект върху съзнанието, сексът без чувства не трябва да е по-различен от ходенето на фитнес. Изкъпваш се после и... дори не го помниш особено силно.

С първата част на поста ти определено не съм съгласна, точно защото преди познавах, че дори се движех в среда на хомосексуални.
Но, виж, с последната част – напълно се съгласявам.  Peace

Само да вметна ... да се твърди ,че всички хомосексуални са еднакви е като да се твърди ,че всички хетеросексуални са еднакви . И при хомосексуалните двойки има такива, които са моногамни и такива , които са полигамни . Всичко си зависи от парнтьорите .

Освен това не съм съгласен ,че тези, които разграничават сеска и любовта не са способни на дълбоки чувства . Не може така да слагате всички под общ знаменател , всеки е способен на различни неща и за един това, което е любов ,може да не значи нищо за друг .

Общи условия

Активация на акаунт