изневярата

• 52 262
  • 965
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък изобщо не разбирам какви са тези мъже, дето ги хващат, държат им конско, скастрят ги, за мен са мухльовци...Не мога да си представя, че ще седна да ровя, да душа като куче Joy за некви изневери. И какво означава изневяра? Изневяра е, ако си има постоянна любовница, ако гледа нея, не мене, такива работи. Wink Wink Ние сме се разбрали пък за изневери, той има свобода да си кръшка, ама само по веднъж и до час време Joy, и на мене много-много не ми дреме. Joy

# 31
Изневяра е, ако си има постоянна любовница, ако гледа нея, не мене, такива работи.

Това е типичната теза на колебливият оптимист. Съзнава, че дългогодишна връзка без изневяра е химера, но същевременно предварително е приел позицията, че няма да си разваля рахата стига в кризата да получи банално доказателство за собствената си значимост над третия човек.

Нима, ако всяка вечер е у дома и пазарувате в събота в Лидл, това ще запази самочувствието и сърцето ти? Едва ли, ако намериш смс-и с "Обичам те" в телефона му. 

# 32
  • Tам през Атлантическия океан
Grinning , все пак искрено ти го пожелах, без ирония. Да изневярата е болка , но е съпътстваща част от живота ни.
Разбира се аз не я отричам че съществува  Grinning
Не я приемам и толерирам което значи че не бих продължила с човека който би ми причинил това  Wink
Ок ,боли но защо трябва да се продължава агонията прощавайки системни изневери и да търсим оправдания за това поведение  Wink

Разделяш се с човека и продължаваш да си му цениш там другите качества , при късмет може да си останете добри приятели и да си се подкрепяте в името на децата (ако има такива) или на доброто минало  Peace

# 33
Едва ли, ако намериш смс-и с "Обичам те" в телефона му. 
Ужасна си жено, да знаеш. Ще те сънувам тая вече с тоя насинен фар.

# 34
Едва ли, ако намериш смс-и с "Обичам те" в телефона му. 
Ужасна си жено, да знаеш. Ще те сънувам тая вече с тоя насинен фар.

Но това е грим от черни лъскави люспи...  Flutter

# 35

Мъж в командировка праща SMS на жена си: "И все пак обичам само теб!"

В отговор получава: "Засега и ти си най-добрият."

Laughing

# 36
Grinning , все пак искрено ти го пожелах, без ирония. Да изневярата е болка , но е съпътстваща част от живота ни.
Разбира се аз не я отричам че съществува  Grinning
Не я приемам и толерирам което значи че не бих продължила с човека който би ми причинил това  Wink
Ок ,боли но защо трябва да се продължава агонията прощавайки системни изневери и да търсим оправдания за това поведение  Wink

Разделяш се с човека и продължаваш да си му цениш там другите качества , при късмет може да си останете добри приятели и да си се подкрепяте в името на децата (ако има такива) или на доброто минало  Peace

Ами защото Дессс, може да сме се събрали двама хора - един дол дренки  Mr. Green, и да ни е добре така. Пък и не говорим за системни неща. Аз нищо не знам, мъжа ми също. Пък и няма гаранция,че следващия няма да излезе още по - шавлив на тази тема  Grinning

# 37
Разбирам те идеално  Peace щом си била от страната на неверника нормално би приела факта и на теб да ти изневерят  Peace Квит  Grinning

Трудно се разбира едната страна ако не си бил вече там  Peace

На теб  ти е трудно да повярваш че има хора които държат на семейнити цености като вярност Simple Smile

Хората сме различни , ти приемаш /'одобряваш'  изневярата , може да живееш с това , други не Simple Smile Просто е , не е нужно да се убеждаваме кое е по-хубаво.

Доброто за теб невинаги е добро за друг. Ценното за теб не означава, че е ценно и за другите. Peace

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 00:54 от Desss

# 38
Била съм и от страната на неверника, приемам че има такива двойки, но от сегашната ми гледна точка, не бих приела изневяра във връзката си.
Просто за мен изневярата означава само и единствено липса на обич към човека до теб (а може и да смятам така, защото аз съм изневерявала тогава, когато партньорът ми е спирал да ме интересува). Ами, благодаря, ама предпочитам, ако не ме обичат, да ме оставят да си намеря човек, който ще го прави Crossing Arms

# 39
Дессс, я си представи 10- 15 години вярност, и накрая да се усетиш, че не си единствената.... Доста голямо разочарование ще претърпиш. Не ,не я приемам изневярата, но не вярвам,че един мъж би ми бил верен во веки веков. И да признавам си така като си на отсрещния бряг, ми е по -лесно да я приема и да се предпазя от безкрайно разочарование и разрушителна болка.

# 40
Била съм и от страната на неверника, приемам че има такива двойки, но от сегашната ми гледна точка, не бих приела изневяра във връзката си.
Просто за мен изневярата означава само и единствено липса на обич към човека до теб (а може и да смятам така, защото аз съм изневерявала тогава, когато партньорът ми е спирал да ме интересува). Ами, благодаря, ама предпочитам, ако не ме обичат, да ме оставят да си намеря човек, който ще го прави Crossing Arms
Peace

И аз съм била  Rolling Eyes но за сегашната не бих допуснала подобно нещо ,просто друг мироглед  Grinning
Просто всичко е по различно  Grinning

# 41
  • До морето :)
здравейте  bowuu въпроса ми е хващали ли сте половинките си в изневяра сори ако вече има подобна тема  newsm78
Не съм, мисля и че няма как да го хвана, защото не ми е изневерявал. Ако някога го направи и го хвана, със сигурност ще се разделим. За негово и мое добро.  Whistling

# 42
  • София, България
Който търси - намира. Сама го изпитах и вече заставам твърдо зад позицията, че е много по-добре да не се знае нищо.  Naughty Ако ми изневерят не искам да знам. Даже преди 3-4 дни с една приятелка спорихме и според нея е по-добре да си каже неверника, независимо колко ще боли след това.

# 43
  • До морето :)
Аз се познавам. Ще спра да му имам всякакво доверие, ще го следя, ще натяквам... Няма да мога да забравя. Това е тормоз и за двамата. Ако е някакво мимолетно - не искам и да чувам, стига да е бил достатъчно умен, за да е бил дискретен. Ако е връзка - то ще се разбере. Тогава искам да знам, за да се разделим навреме.

# 44
здравейте  bowuu въпроса ми е хващали ли сте половинките си в изневяра сори ако вече има подобна тема  newsm78
Не съм, мисля и че няма как да го хвана, защото не ми е изневерявал. Ако някога го направи и го хвана, със сигурност ще се разделим. За негово и мое добро.  Whistling

А как знаеш,че не ти е изневерявал????

Общи условия

Активация на акаунт