изневярата

• 52 672
  • 965
  •   1
Отговори
# 150

С изпразнени та*аци и джобове  Mr. Green а да видим как се изневерява  Joy

Ще взимаме пример от вас.. просто ще симулираме.  tooth

# 151
  • Tам през Атлантическия океан
Ще ви се и как мъж ще симулира изпразване  tooth
хоохохох

# 152
Ще ви се и как мъж ще симулира изпразване  tooth
хоохохох

http://zenofmen.com/article/942/i-mzhete-mogat-da-simulirat-orgazm

http://www.koketni.com/2012/06/orgasm.html

Признавам съм си обаче доброволно.. при мен няма начин да се случи.   Laughing

# 153
при условие че на себе си нямам100%доверие,как да го имам на мъж?!? а и не мисля че изневярата е само изразена в секс...ако разбера че флиртува,излиза (пие кафе,обядва,вечеря) говори по телефона и т.н. с друга жена..........тогава секса просто е въпрос на време   Simple Smile

# 154
  • Варна
... излиза (пие кафе,обядва,вечеря) говори по телефона и т.н. с друга жена..........тогава секса просто е въпрос на време   Simple Smile

Малееее, с колко мъжове секс ме чакал!  Grinning

# 155
... излиза (пие кафе,обядва,вечеря) говори по телефона и т.н. с друга жена..........тогава секса просто е въпрос на време   Simple Smile

Блазе ти... Laughing

# 156

hahaha И мен.  tooth

# 157
Их бе, аз пък колко съм пропуснала... ужас Crazy

# 158
Аз преди 2 дена не много случайно , но в никой случай нарочно попаднах във фейсбука на мъжа ми. Беше влизал от моя лаптоп и не се беше "лог офнал". Та погледа ми веднага се спря на един разговор с негова колежка от университета, която от карай време не харесвам(просто защото ме гледаше лошо всеки път когато се засичахме, а и аз имах някакви съмнения, че може нещо да се е случило м/у тях за 5 години в университета). Понеже той често пътува, та й беше предложил да я вземе с него в командировка, обясняваше, че ако не пътува се побърква вкъщи с мен и децата. Нямаше някакви други предложения, или нещо  което да издава по-задълбочени отношения, но сега не мога да си намеря място. Освен това всеки път когато е командировка се прибира ужасно късно(освен че го няма по 2-3 дена). Пътува в различни градове, но беше казал на въпросната, че като се прибира към Сф ще мине през Пловдив за да се видят. А аз се бъхтя с двете деца  и на работа и какво ли не, а той си вее заднига по срещи и се прибира по нощите. ОФ smile3515
Чудя се дали изобщо да подхващам разговор по темата, защото не върви да си призная, че съм ровила в кореспонденцията му.
Вие как бихте постъпили?

# 159
Velvet_nn11 ,запази самообладание!Ако го повдигнеш на въпрос ще получиш само оправдания,че е минал покрай тях по делови въпроси...Ще реши ,че го дебнеш и ще бъде много внимателен.
Човешко е да иска малко да се поразнобрази,да си търси претекст да се видят и да се пробва.
Обаче,това не значи ,че тя му е пуснала или ще му пусне.Споко.

# 160
Човешко е да иска малко да се поразнобрази,да си търси претекст да се видят и да се пробва.
Обаче,това не значи ,че тя му е пуснала или ще му пусне.Споко.
Човешко ли?
И ако тази не му пусне, да се пробва на следващата, викаш?    Laughing
Ейй, що и моя мъж не е тъй толерантен, да ми каже:"Виж, жена, човешко е да ти се иска разнообразие...пробвай се при един-втори, трети, все някой ще ти се навие!"

Velvet_nn11 , ако тя няма нищо общо с работата му и нямат никакво професионално оправдание за срещи, направо поставям картите на масата.
Не си ровила, той е имал глупостта да ти остави информация.
Ако си търси отдушник за
Цитат
ако не пътува се побърква вкъщи с мен и децата.
, казвам, че и аз искам такъв отдушник, поне веднъж седмично.А как ще разпускам, си е моя работа.
Не ми се вярва обаче едно такова , ново положение на нещата да го устройва.
И най-вероятно ще си "седне" на четирибуквието.
Повечето мъже искат жената да се занимава с дома, децата и битието, а те да си "разпускат".
Ако обаче жената предяви същите претенции и застраши спокойствието им, повечето бързо-бързо поумняват.
Дано твоят е от бързовдяващите.

# 161
Не си ровила ти, както е казала Краси, той сам е бил толкова глупав, че да прочетеш.
Ако говориш с него е ясно какво ще отговори - нямах това предвид, само като приятел си писах с нея и исках да я видя и бла-бла, винаги са едни и същи оправданията  Laughing
Няма много смисъл да говориш с него на тази тема, но ако бях аз, не бих издържала да си мълча и да не го подхвана, ще ме човърка отвътре
Дори и да няма сексуални намерения към нея, самият факт, че обяснява на някаква си, която ти почти не познаваш, как се побърквал вкъщи с теб и децата ... е доста обиден  Crossing Arms
Сигурно на всеки му се случва да му писне вкъщи в някакъв момент, да го дразни домочадието,  обикновено това е временно явление, но това не значи, че трябва да го разправя пред някакви си чужди жени  Crossing Arms

# 162
Оооо Nenna и мен ме човърка и още как! Но ако се издам сега, че съм научила нещо за бъдеще ще е по-предпазлив. А аз определено съм от мазохистите и ако има нещо със сигурност ще искам да го науча, вместо да ме прави на глупачка.
Аз направих едно подхвърляне, че сега ще си почине на командировката, но той ми каза, че всеки път му е супер натоварено и изобщо не разпуска, а на онази  други ги говори. Това ме изкара от кожата!!!!
Katarin X, пробвала съм и аз да се измъкна някой път, но реагира супер остро. Оправданието е, че той ходи по работа , а аз какво? да си се размотавам с приятелки.

# 163
Не съм и вярвам, че не ми изневерява  Heart Eyes иначе не знам как бих реагирала  #Cussing out

# 164
Велвет, звучиш доста бодро и забавно, явно се чувстваш добре и дано да е така! Simple Smile Ми нека разпусне човека, де! Party Хората имат различен праг на търпимост и към болката, и към седенето, хванат в хомот, какъвто са си брака и децата, колкото и да са щастливи заедно... Tired

Общи условия

Активация на акаунт