изневярата

• 52 636
  • 965
  •   1
Отговори
# 195
Да, разбира ме се чудесно, но ако науча, че ми изневерява това със сигурност ще се промени!!!! Не го приемам и това е!
Той пътува всяка седмица, но в различни градове. Не мисля, че всеки път има време да се  види с въпросната, а и тя също е семейна и вероятно няма възможност всеки път да си зареже детето и да хукне по чужди мъже.

# 196
Изневери е имало, има и ще има. Просто в днешните времена е чудо, ако половинката ти не кръшка.

# 197
И аз така мисля, но явно хората приемат различно нещата. Simple Smile

# 198
Не чакай да ти изневери - директно му отпери въпроса и проследи реакцията му. Ак го познаваш достатъчно добре, ще разбереш дали се опитва да те излъже. Естествено и това не е абсолютно сигурно, защото когато аз зададох за първи път въпроса на съпруга, с такава увереност и лекота ме излъга, че и до ден днешен сцената е пред очите ми. Не чакай да изневери. Опитай се да стопираш нещата сега. Ако те разбере и осъзнае, че ще те нарани и рискува семейството си - добре. Ако обещае, а не си изпълни обещанието винаги можеш да го напуснеш, ако решиш.

# 199

Like_Smoke, ти като пътуваш командировка, запасяваш ли се с презервативи?
Аз все пак реших да не се издавам към момента, а да продължа да "ровя" в пряк и преносен смисъл. Намерих презервативи в сака му за командировки.....чудно за какво ли са му  ooooh! Е поне да не се притеснявам, че ще ми лепне нещо. Сега ще дебна кога бройката ще намалее и ако до този момент не разполагам и с друго, това за мен ще е достатъчно доказателство, че приятелската граница е прекрачена.
Категорично съм на мнение, че бих се разделила с него!!!! Слава Богу мога да кажа, че съм сравнително независима и мисля че бих се справила и без него!

Не, не си нося и не се запасявам.

Виж, аз не исках да оправдавам съпруга ти. Просто не исках да хвърлям съчки в огъня.
Принципно смятам, че съм либерален човек и бих простила забежка - разбира се, предпочитам никога да не разбирам, но в никакъв случай не бих приела подобно системно поведение или поддържане на паралелни отношения.

Каквото и да решиш - стискам палци  Hug

# 200
Изневери е имало, има и ще има. Просто в днешните времена е чудо, ако половинката ти не кръшка.

...чак пък чудо...всяка крайност си е живо предозиране. Не се пренавивайте.

# 201

...чак пък чудо...всяка крайност си е живо предозиране. Не се пренавивайте.

Абе и моите наблюдения нещо драстично клонят към горното "чудо"... Crossing Arms

# 202
Имате си чудесен брак и ще се разведеш, защото мъжа ти кръшка, така ли?
Двете словосъчетания в едно изречение звучат като :
"Нощта е бяла като мляко!"
или
"Денят е черен като въглища!"
Ама който иска, да ги вижда в подобна "светлина".   Laughing

# 203
Ми зиме нощта често е бяла, да...ако ме разбираш!

# 204
Ми зиме нощта често е бяла, да...ако ме разбираш!
Ако стигнем етапа "зима" в отношенията си, ще ми е все едно бяла или черна е нощта, да ти кажа....   Laughing

# 205
А пък аз да ти кажа, ич не ме разбра.  Laughing
Факт е, че има доста светли нощи зимата, така че нощта е черна - понякога просто не е вярно.
И това в контекста на темата за изневярата звучи - има хора, за които изневярата не е проблем за  разтрогване на семейството. 

# 206
И това в контекста на темата за изневярата звучи - има хора, за които изневярата не е проблем за  разтрогване на семейството. 

Мацки ...мъжа да ти изневери - както и да е - случва се във всяко добро семейство, ама любовник да ти изневери...те това е вече е недопустимо.

# 207

Мацки ...мъжа да ти изневери - както и да е - случва се във всяко добро семейство, ама любовник да ти изневери...те това е вече е недопустимо.

Joy Интересен поглед. Ти изневеряваш, но той на теб не може...съгласна съм напълно обаче  Peace

# 208
Краси, нема да стигнем до единомислие в отношението си към мъжете, но заради отношението ти към животните, ти разрешавам официално да ме хокаш, когато искаш! Grinning

# 209
Аз не те хокам....    Laughing
За мен наистина "Изневяра" и "Чудесен брак" в едно изречение са оксиморон.
За разлика от днешните 20-30 годишни,  хората от нашето поколение, поне повечето, не възприемат изневярата като начин на развлечение.Предполагам, че и това е причината за различните очаквания и разбирания за мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт