изневярата

• 52 457
  • 965
  •   1
Отговори
# 375
Добре казано, за предишния пост! Иначе аз съм на мнение, че ако се стигне до изневяра и изобщо до мисълта за изневяра, има някакъв проблем във връзката. И мъжът и жената трябва да се замислят какъв е проблема и да го решат, да поговорят едни с друг, а не да стигат до крайности - една от тях според мен е изневярата. Най-добре е, когато се говори и нищо не се крие!

Много си прав! Обаче дойде ли мисълта за изневяра на никой не му е до решаване на проблеми/ по между им/,  а чак след нея се сещат да лепят пукнатините.

# 376

Иначе аз съм на мнение, че ако се стигне до изневяра и изобщо до мисълта за изневяра, има някакъв проблем във връзката.

Не е задължително да има някакъв проблем.. има моменти когато просто няма какво да те удържи.. след това си казваш -"Ей ся я втясахме"... важното е да не ти пука и да си траеш и отричаш докрай.  Laughing

# 377

Иначе аз съм на мнение, че ако се стигне до изневяра и изобщо до мисълта за изневяра, има някакъв проблем във връзката.

Не е задължително да има някакъв проблем.. има моменти когато просто няма какво да те удържи.. след това си казваш -"Ей ся я втясахме"... важното е да не ти пука и да си траеш и отричаш докрай.  Laughing

Много кофти обаче ако половинката е умна тогава "отричането до край" е най - тъпото, което можеш да сътвориш  Laughing

# 378

Не е задължително да има някакъв проблем.. има моменти когато просто няма какво да те удържи....
Ами, ето ти го проблема.
След като няма какво да те удържи, значи половинката ти вече не е важна за теб, значи любовта ти към нея е намаляла дотолкова или направо изчезнала, след като вече не ти действа като стопер.
Защото, една изневяра не се случва за минути.Дори и най-бързата, например свалка в заведение и после сваляне на гащите в колата пак изискват поне половин-един час.Изобщо не се съмнявам, че през този половин час на женения поне няколко пъти му минава мисълта "Какво правя?".
И действията му по-нататък се определят от отговора на тоз въпрос.
Не се ли появи мисъл-стопер, значи такава няма.Колкото и да се самозаблуждавате, че "Ама аз обичам жена си/мъжа си, това няма нищо общо."

# 379

Не е задължително да има някакъв проблем.. има моменти когато просто няма какво да те удържи....
Ами, ето ти го проблема.
След като няма какво да те удържи, значи половинката ти вече не е важна за теб, значи любовта ти към нея е намаляла дотолкова или направо изчезнала, след като вече не ти действа като стопер.
Защото, една изневяра не се случва за минути.Дори и най-бързата, например свалка в заведение и после сваляне на гащите в колата пак изискват поне половин-един час.Изобщо не се съмнявам, че през този половин час на женения поне няколко пъти му минава мисълта "Какво правя?".
Не се ли появи мисъл-стопер, значи такава няма.Колкото и да се самозаблуждавате, че "Ама аз обичам жена си/мъжа си, това няма нищо общо."

Напълно вярно. Много мъже просто не искат да го приемат. Неудобно им е да го приемат. Не искат да го приемат. Говорят този тип неща: не можах да се въздържа, той сам излезе от гащите ми, тя ме завлече в колата, докато помисля и то се случи.... и т.н. и т.н. Това ако бъдат хванати. Ако не бъдат хванати, те никога не спират да изневеряват, мислейки си - абе на мен всичко ми е ОК във връзката, аз просто имам нужда от сексуално разнообразие. Човещинка, дет се вика. Аз смятам, че този вид мъже (какъвто и аз съм бил в миналото, затова и говоря така на широко), трябва да бъдат хванати в изневяра и трябва да бъдат изритани от живота на жена си. Тогава порасват. Тогава им светва. Тогава схващат всъщност за какво става въпрос. Тогава се научават, че това не е просто детска игра. А е истинска игра с огън и от този огън могат да пострадат страшно много хора и то да останат белези с години. Но... така е. Както при всичко друго в живота има хора, които идват много научени. Има и хора, които за да научат каквото и да било, трябва да си счупят главата. Тъжното е, че като си я чупят, учейки се, нараняват и много народ около себе си.

# 380
Ох, Краси, твоята логика е валидна за теб. Тя не може да бъде отнесена за всички хора и да ги постави под един знаменател.

# 381
Ох, Краси, твоята логика е валидна за теб. Тя не може да бъде отнесена за всички хора и да ги постави под един знаменател.

Според мен логиката "не причинявай на друг това, което не искаш другият да причява на теб" е една добра логика, която може да бъде отнесена за всички хора и да ги постави под един знаменател Simple Smile

# 382
Кое точно от описаното от мен не може за бъде отнесено за всички хора?   Laughing
Абсолютно всеки може да попадне в описаната ситуация.Изкушения и съблазни има кажи речи на всяка крачка....Как обаче "реагира" всеки на изкушението, зависи от много фактори.Един от тях е отношението към партньора.
МОжеш да си повтаряш колкото щеш , че обичаш половинката си и едно кръшване няма нищо общо с това, но щом не намираш причина да не подлагаш партньора си на унижение, обида и т.н., значи отношенията ви са на много повърхностно ниво.
Или, просто казано, ти си мислиш:"абе, той/тя няма да научи...значи не го/я касае."
На подсъзнателно ниво обаче мозъкът е допуснал вероятността изневярата да се разкрие, половинката да разбере и щом не те е стопирал, значи ти подсъзнателно си приел, че раздялата ви не е проблем, ако се стигне до такава след изневярата.

# 383
  • До морето :)
Съгласна съм с Краси, но проблемът е, че преди изневярата всеки мисли хипотитично "Ако..." Като опре обаче яйцето и става лошо, защото в един момент разбираш, че например единия секс не си е заслужавал. И така, преди да се изневери трябва да се има предвид, че веднъж осъществена изневяра като полов акт и няма връщане назад.

# 384
 Laughing Дрън, дрън.
Хем пишеш ти как приемаш нещата, хем отричаш – че инак не може да бъде, тоест отричаш, че има хора, за които изневярата не е обвързана с любовта къмпостоянния партньор.
Последното ти пък заключение за раздялата е съвсем повърхностно. Щом на мен така – значи инак не може...

Има хора, за които любовта и секса са отделно. Какво влагат и в двете - те си знаят, но със сигурност разграничават едното от другото - едното е постоянно чувство, другото повече моментен нагон.

# 385
  • До морето :)
Това ако е за мен - нищо не разбрах.  hahaha

# 386
Това ако е за мен - нищо не разбрах.  hahaha
Joy Ми ти що се буташ между постовете- аз на Кpаса отговаpях

# 387
Laughing Дрън, дрън.
Хем пишеш ти как приемаш нещата, хем отричаш – че инак не може да бъде, тоест отричаш, че има хора, за които изневярата не е обвързана с любовта къмпостоянния партньор.
Последното ти пък заключение за раздялата е съвсем повърхностно. Щом на мен така – значи инак не може...

Има хора, за които любовта и секса са отделно. Какво влагат и в двете - те си знаят, но със сигурност разграничават едното от другото - едното е постоянно чувство, другото повече моментен нагон.

"Има хора, за които любовта и секса са отделно". Абсолютно съм съгласен. Това са много опасни хора, които най-често никога не си го признават, дори и пред себе си. Хора, които нито обичат истински, нито чукат истински. Изключително трагично е, когато подобен човек се обвърже с някой, който вярва в пълноценната чувствено-сексуално-страстна любов. Целият живот на такива хора минава във висенето на изключително тънката нишка на случайността и вечния адреналин на незаконната дейност. Докато успяват да играят ролята си добре, всичко е прекрасно на повърхността. Но като се натрупат лъжите... винаги накрая светва прожекторът. Всички велики измамници рано или късно падат в капана на собствената си самоувереност, че са научили играта добре и "никога няма да ме хванат" и "жена ми не знае нищо, т.е. аз не я наранявам".

# 388

Ами, ето ти го проблема.
След като няма какво да те удържи, значи половинката ти вече не е важна за теб, значи любовта ти към нея е намаляла дотолкова или направо изчезнала, след като вече не ти действа като стопер. Има хора, които разделят любовта и секса. Често се случва в дадено семейство да има любов и разбирателство, но несходство в сексуалните предпочитания.

# 389

"Има хора, за които любовта и секса са отделно". Абсолютно съм съгласен. Това са много опасни хора, които най-често никога не си го признават, дори и пред себе си. Хора, които нито обичат истински, нито чукат истински. Изключително трагично е, когато подобен човек се обвърже с някой, който вярва в пълноценната чувствено-сексуално-страстна любов. Целият живот на такива хора минава във висенето на изключително тънката нишка на случайността и вечния адреналин на незаконната дейност. Докато успяват да играят ролята си добре, всичко е прекрасно на повърхността. Но като се натрупат лъжите... винаги накрая светва прожекторът. Всички велики измамници рано или късно падат в капана на собствената си самоувереност, че са научили играта добре и "никога няма да ме хванат" и "жена ми не знае нищо, т.е. аз не я наранявам".

...имам чувството , че не пише мъж....извинявай за съмненията , но мъжете рядко си позволяват такава зрялост на мисълта пред жени. По-лесното е да се е@ават с тях. Ти защо не го правиш? Интересно ми стана, не че не съм съгласна с поста ти.

Общи условия

Активация на акаунт