изневярата

• 52 369
  • 965
  •   1
Отговори
# 525
  • София
  Simple Smile В предишният си пост казах само, че е по за предпочитане мъжът да си кръшва по малко, отколкото да е верен на жена си, да речем 10 години, след което да си падне по друга, да си развали семейството, за да е верен на новата си изгора Laughing, ей така за едната вярност.

Точно обратното, за предпочитане е мъжът да сменя често жените (в търсене на голямата любов), като същевременно е верен на всяка една от тях докато трае връзката. Така няма да се окаже в положението на мухльо, който 20-30 год е с една жена.

# 526
Alexandria37, добра интерпретация  Peace

Все още ли има хора, които смятат че човеците са моногамни? newsm78

# 527
  • София
Идеализмът е много хубаво нещо и на мен ми харесва, но лошото е, че е скаран с реалността...

Не се наемам да съдя никого...

Лично за мен верността се изразява по много по-сложни начини, освен с единственото условие за телесно въздържание....

# 528

Все още ли има хора, които смятат че човеците са моногамни? newsm78

Не все още има хора , които мислят , че всеки сам избира какъв да бъде полигамен или моногамен без да го вкарват в някакъв калъп. Peace

# 529
Идеализмът е много хубаво нещо и на мен ми харесва, но лошото е, че е скаран с реалността...

Лично за мен верността се изразява по много по-сложни начини, освен с единственото условие за телесно въздържание....

Разумно))) дойдохме си на думата най - накрая... Идеализма е за религиите ние сме просто човеци Peace

# 530
..................... верността се изразява по много по-сложни начини, освен с единственото условие за телесно въздържание....

Ооо, изобщо не очаквам да ми е само телесно верен.
Искам много повече.    Grinning

# 531
  • София
..................... верността се изразява по много по-сложни начини, освен с единственото условие за телесно въздържание....

Ооо, изобщо не очаквам да ми е само телесно верен.
Искам много повече.    Grinning

Искайте и ще ви се даде!!! Wink
Или поне ще ви се обещае.... Mr. Green

Права си, и аз искам всичко...

# 532
А да имаш такива крайни и безкомпромисни изисквания към партньора си признак на много топъл нрав и любов ли е.............
Аз не изисквам.
Писах вече, в началото на връзка давам да се разбере, че не толерирам изневярата.
Докато още не е хлътнал до ушите, да си обира крушите.
Щом обаче е приел моето разбиране за нещата, съгласил се е, или просто и той мисли като мен и доброволно е останал с мен, очаквам да го спазва.
Никого не съм вързала с вериги.
Ако му се хойка, моля.Обаче,  Naughty   , не зад гърба ми.
Да бъде честен и да ми каже.Така , от своя страна, ми дава избор на мен, дали мога да приема новото положение, или предпочитам и аз да си уредя живота без него.

Никой не толерира изневярата.
Всички изневеряващи са се клели във вярност на половинките.
Много от тях в началото също са смятали изневярата като непростима, но след години самите те изневеряват.
Можеш да заявиш каквото си искаш не само в началото - по всяко време - но да очакваш, че това е достатъчно, за да направи половинката същото, което ти казваш и вярваш - ми смешно е.

# 533
Кой пък се кълне във вярност...аз не съм и на мен не са се клели.
Просто ми направи впечатление израза и го коментирах.

# 534
 newsm78 Е, как така? Тези с официални бракове - нали са минали по процедурата поне? Не мисля, че има двойка, в която верността в началото да не е по дифолт, ак объркам - простете, но никога не съм попадала на такива хора. Нито на такива, които се събират с идеята за развод, същото.

# 535
newsm78 Е, как така? Тези с официални бракове - нали са минали по процедурата поне? Не мисля, че има двойка, в която верността в началото да не е по дифолт, ак объркам - простете, но никога не съм попадала на такива хора. Нито на такива, които се събират с идеята за развод, същото.

Очаквах, че точно за брака ще споменеш. В нашият граждански ритуал няма клетви за вярност между младоженците. Брака сам по себе като процедура не е клетва за вярност - това си е просто соц. статут. Верността е негласно мисленна от влюбените двойки, независимо дали имат брак или не. Никой на никого не се кълне обаче...аз такъв случай не съм имала. Вярно , че има по-експазивни личности, които се обясняват по-емоциално може и чрез клетви, но това не е свързано с никакъв брак или процедура. Лично усещане е дали ще се кълнеш някому или не.

# 536
 Laughing Очаквала си, защото много добре разбра какво се опитвам да кажа. Така че няма смисъл сега да обяснявам наново, нищо че ти отново опитваш да си играеш с думите, доста досадно става...

# 537
  • До морето :)
В отношение между двама човека, винаги са виновни и двамата. Не можа някой да реши да изневерява, без това да се опитал да поправи нещата с партньора. За да е моногамен човек, според мен трябва и двамата да се опитват да се правят щастливи взаимно. Да не допускаш ежедневието изцяло да завладее съвместния живот, а сами да си го разнообразяват. Вярвам, че има двойки които просто се допълват, пасват си, дават си каквото им е нужно и са щастливи. Все пак не мисля, че моногамността е мираж и че всеки изневерява в живота си.

# 538
А да имаш такива крайни и безкомпромисни изисквания към партньора си признак на много топъл нрав и любов ли е.............
Аз не изисквам.
Писах вече, в началото на връзка давам да се разбере, че не толерирам изневярата.
Щом обаче е приел моето разбиране за нещата, съгласил се е, или просто и той мисли като мен и доброволно е останал с мен, очаквам да го спазва.
Да бъде честен и да ми каже.Така , от своя страна, ми дава избор на мен, дали мога да приема новото положение, или предпочитам и аз да си уредя живота без него.

Точно. Въщност аз мисля, че всичко може да се каже-дали е моногамен по душа, дали го влече отворения и за двамата брак, или има фантазии за тройка или суинг- ако си с един партньор да можете да си кажете истинските потребности и очаквания. Кажи си кой си и за какво се бориш. Но и за мен  от същото. Официално. А не "аз живея отворен брак, ма жена ми не знае"-колко съм хитър. Балкански мачо мен.
Аз смятам, че и най-разюздани фантазии и най-патриархален брак имат своето място сред хората. Просто за да сме щастливи и във връзката и по отделно първо трябва да сме честни със себе си и после и с човека до нас. Естествено, човек се променя с годините-тук съм съгласна със Соте и равносметките. Но като си се променил-ами намери начин да известиш другарчето.

# 539
Аз не изисквам.

Точно. Въщност аз мисля, че всичко може да се каже-дали е моногамен по душа, дали го влече отворения и за двамата брак, или има фантазии за тройка или суинг- ако си с един партньор да можете да си кажете истинските потребности и очаквания. Кажи си кой си и за какво се бориш. Но и за мен  от същото. Официално. А не "аз живея отворен брак, ма жена ми не знае"-колко съм хитър. Балкански мачо мен.
Аз смятам, че и най-разюздани фантазии и най-патриархален брак имат своето място сред хората. Просто за да сме щастливи и във връзката и по отделно първо трябва да сме честни със себе си и после и с човека до нас. Естествено, човек се променя с годините-тук съм съгласна със Соте и равносметките. Но като си се променил-ами намери начин да известиш другарчето.

Съгласен съм , при повечето двойки проблемите възникват именно ,защото се страхуват да говорят с партньора си , когато усещат ,че нещо не върви както им се иска .

Общи условия

Активация на акаунт