За брака - любовта и подписът имат много малко общо за мен. Едното е чувство - споделено или не, другото си е договорни отношения, в което няма лошо, но те не могат да гарантират начилието на чувства, отговорност, уважение, грижа...

Кой ще ме награди, ако съм честна и вярна? Медал ще ми дадат ли?
Само слабите хора дават разочарованията да разбият мечтите им. Ако някой някога ти е изневерил, най-лесното е просто да си кажеш - о, всички са такива, аз оттук нататък няма да вярвам повече в доброто. Едно предателство не може да изтрие ничия вяра, ако е била достатъчно силна.
Аз съм обграден с хора, които приемат моите ценности. Не съм сам, нито самотен. Бих бил, ако не бях срещнал хора, които мислят като мен. Но положението не е такова. Те дори са тук във форума
Форчън, Кат Х, Лече Буболече, Кривошапкова... Пълно е с такива хора. И това е прекрасно

Не намесвам половинки тук... Можеш ли да гарантираш, че знаеш във всяка една ситуация как ще постъпиш?
Само слабите хора дават разочарованията да разбият мечтите им. Ако някой някога ти е изневерил, най-лесното е просто да си кажеш - о, всички са такива, аз оттук нататък няма да вярвам повече в доброто. Едно предателство не може да изтрие ничия вяра, ако е била достатъчно силна.
Аз съм обграден с хора, които приемат моите ценности. Не съм сам, нито самотен. Бих бил, ако не бях срещнал хора, които мислят като мен. Но положението не е такова. Те дори са тук във форума
Форчън, Кат Х, Лече Буболече, Кривошапкова... Пълно е с такива хора. И това е прекрасно

Разбирам. Просто с преднит еси постове останах с убеждението, че в момента нямаш връзка, защото търсиш все още жена с твоите разбирания, за което се извинявам, не е нарочно.Препоръчани теми