изневярата

• 52 344
  • 965
  •   1
Отговори
# 585
Всъщност така мислят почти всички в темата.  Wink
Просто някои са склонни в по-голям процент да приемат възможността, че изневерите са факт и се случват и нямат сляпо доверие на партньорите си. Допускат, че може и допускат обяснение защо може би...

# 586
Peace Разбирам. Просто с преднит еси постове останах с убеждението, че в момента нямаш връзка, защото търсиш все още жена с твоите разбирания, за което се извинявам, не е нарочно.
Но аз действително наблюдавам, че повечето идеалисти са самотни. Когато търсиш точно и определено нещо и не си склонен на никакъв компромис, независимо в коя насока - намирането си е трудно, факт.

Нямам проблеми с намирането на жени с моите разбирания. И настоящата, и в миналото. Въобще не смятам, че е трудно да намериш жена, която да поставя верността за свой принцип. Всички жени, в които някога съм бил, са типа Кат Х - "ако ще си с мен, забрави да си с други. ако искаш други, няма да си с мен. избирай и не ми губи времето". Силно уважавам тази позиция.

# 587
Peace Разбирам. Просто с преднит еси постове останах с убеждението, че в момента нямаш връзка, защото търсиш все още жена с твоите разбирания, за което се извинявам, не е нарочно.
Но аз действително наблюдавам, че повечето идеалисти са самотни. Когато търсиш точно и определено нещо и не си склонен на никакъв компромис, независимо в коя насока - намирането си е трудно, факт.

Нямам проблеми с намирането на жени с моите разбирания. И настоящата, и в миналото. Въобще не смятам, че е трудно да намериш жена, която да поставя верността за свой принцип. Всички жени, в които някога съм бил, са типа Кат Х - "ако ще си с мен, забрави да си с други. ако искаш други, няма да си с мен. избирай и не ми губи времето". Силно уважавам тази позиция.

Joy Въртим се в кръг, моля те, недей. Почети назад, за да не се налага да преповтаряме всичко отново, което в своята същност е – всеки очаква вярност.

# 588
Не вярвам и че има съвършени хора с непоклатими принципи - всичко тече, всичко се променя и животът ни учи точно на това. А и практиката показва, че тези които най-силно се кълнат и заричат в нещо, после се убеждават в противоположното.

Съвършени хора няма, но хора с непоклатими приниципи същестувуват/както и праволинейни такива/, но това не са идеалисти- правете разлика. Възприемането на брака като едно естествено продължение на любовта или пък не е до възпитание,пример, които се изграждат докато растем на база това, което виждаме около нас като пример, родители, роднини,приятели. Характера е на последно място в тази изградена представа, но и той е причина за възприятията ни  по темата - да.

# 589

Joy Въртим се в кръг, моля те, недей. Почети назад, за да не се налага да преповтаряме всичко отново, което в своята същност е – всеки очаква вярност.

Е, как ще е всеки? Много постове има в този форум в стил "не очаквай нищо, очакванията създават разочарование".... Не ми се рови да ги търся, но достатъчно много са.

# 590
Говоря конкретно за това с какви надежди влизаш в една сериозна връзка. Е, там никъде не присъства изневярата като допустима. Но се случват дори разводи. Демек не се знае как ще се развият нещата. Дори самите ние как ще се развиваме.

# 591
Говоря конкретно за това с какви надежди влизаш в една сериозна връзка. Е, там никъде не присъства изневярата като допустима. Но се случват дори разводи. Демек не се знае как ще се развият нещата. Дори самите ние как ще се развиваме.

Това, че не знам какъв ще бъда утре или след 5 години, не значи да не знам какъв искам да бъда днес. Никой не знае какъв ще е и какво ще иска утре. В това няма никакъв проблем. Проблемът е, че някои хора не знаят какви са и какво искат ДНЕС Simple Smile

# 592
Мне, проблема е дали си готов да приемеш всичко от съдбата, защото не си застрахован. Иначе и аз , и ти - имаме сходни вярвания - очакваме вярност, подкрепа, разбиране, топлина и ласки. Но ти анатемосваш определени слабости, а аз съм склонна да ги приема

# 593
...ми...то повечето хора сме така, едните така, а другите онака. Какво ли би било , ако всички бяхме еднакви...скучно, май...не знам.

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 15:16 от Fortune

# 594
Мне, проблема е дали си готов да приемеш всичко от съдбата, защото не си застрахован. Иначе и аз , и ти - имаме сходни вярвания - очакваме вярност, подкрепа, разбиране, топлина и ласки. Но ти анатемосваш определени слабости, а аз съм склонна да ги приема

И аз съм склонен съм да ги приема в теб, в Станка, Минка и Драганка. Само от тази, която спи в леглото до мен, искам вярност. Другите - всеки да си действа по собствено усмотрение.

Обаче определено не крия неприязънта си към изнверяващи особено пък продължително, хора... Щом успява толкова дълго да лъже собствения си партньор, смятай с каква лекота лъже всички останали хора на света.

# 595
 Laughing Хайде сега, кой си прави заключения...Ако един човек е изневерил - това не го прави автоматично лош приятел примерно! И замисли се - ако същия този човек се разведе след известно време и създаде ново семейство с новата жена, стара любовница - и имат добро и сплотено семейство? Лош ли си остава за теб? Или мислиш, че пак ще изневерява? Нещо много прибързано лепиш етикети на хората...

# 596
Не, аз го разбрах, че той имаше предвид, че лъжата като такава го прави човека съмнителен. Има хора, които не понасят лъжата под каквато и да е форма. Лъжещият няма благородна умисъл, а чисто егоистична.

# 597
Laughing Хайде сега, кой си прави заключения...Ако един човек е изневерил - това не го прави автоматично лош приятел примерно! И замисли се - ако същия този човек се разведе след известно време и създаде ново семейство с новата жена, стара любовница - и имат добро и сплотено семейство? Лош ли си остава за теб? Или мислиш, че пак ще изневерява? Нещо много прибързано лепиш етикети на хората...

Играчът си е играч и трябва с него да се внимава, просто си имам едно наум към всеки, който реши, че трябва да ми сподели кръшкането си - независимо жена или мъж...

# 598
Верността е нещо интимно между партньорите и ако аз тръгна да оценям човека на тази база - не вярвам да бъда обективна за него като човек и качества. НО всеки си знае. Аз имах еднапозната, която се отцепи от компанията, когато стана вегетарианка, защото каза, че ние оскверняваме нейната идея да защищава животните. Всеки луд с номера си. Аз - за да определя един човек като такъв или онакъв - ми трябва доста повече от верността към партньора му...

# 599

Поздравявам те за упоритостта ти да обясняваш все едно и също, аз не бих имала такива нерви  Peace
Както по-напред вече казах: напълно споделям мнението ти

Общи условия

Активация на акаунт