изневярата

• 52 244
  • 965
  •   1
Отговори
# 690
Е добре де, какво се учудваш? Повечето профили в тези сайтове са пълни с неверна информация. Дали мъжа ще излъже за години, за външен вид, за намерения – какво значение има, това са си техните трикове да хванат нещо по-така или дори само за да се позабавляват.

# 691

А, Соте, извинявай, ама аз не налазвам - мен ме налазват, така че не оправдавай с мен  Joy

Оооо.. простете ми Вилико  Hug.... друго ми направи впечатление там, такива разгонени каки имаше, че чак се смаях. Shocked
Да не излизаме от темата обаче.. та ето ви нещо и за отворените бракове...  Mr. Green

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2013/04/16/i-otvoreniiat-b … da-sraboti.185595
Относно тази статия не разбрах защо пише, че единият започва да търси ... извън семейното ложе, обикновено са и двамата. Май този факт за мъжете не е ясен и си мислят, че те са единствените търсещи извън брака. Друго - вече няма церемония, в която мъжа и жената да се вричат във вечна вярност и да са заедно докато смъртта ги раздели - това го има само във филмите. Ние се женихме преди 3 години и нямаше изобщо такива глупости, просто няколко мили думи, които не включваха нито вярност до гроб, нито "докато смъртта ви раздели". Всичко се осъвременява все пак.  Wink Обикновено т.нар. отворени бракове са реалност почти за всички семейства, но обикновено остават под прикритие.

# 692
Е добре де, какво се учудваш? Повечето профили в тези сайтове са пълни с неверна информация. Дали мъжа ще излъже за години, за външен вид, за намерения – какво значение има, това са си техните трикове да хванат нещо по-така или дори само за да се позабавляват.
Бахти и забавлението - ако тя очаква брак, ще му излезе през носа.  Joy

# 693
А, неееееее, слушай сега - тя е мила и добра, но нещастна без любов, той се появява като принца на бял кон - тя му се отдава пламенно, накрая той топнал чушката в нещо невинно и...така  Laughing Някои мъже се забавляват от подобен по-истински флирт повече, отколкото да пишат съобщение директно - хайде да се изчукаме и отсреща да получи отговор кога  Whistling

# 694
 Laughing А после казват, че жените сме кучки.  Whistling

# 695
Laughing А после казват, че жените сме кучки.  Whistling

Ооо и мъжете са, обаче куче не звучи достатъчно обидно, затова така  Joy
Честно казано предпочитам мъжете да правят това виртуално, защото не им стиска наистина, но иначе да са си верни на жените вкъщи. Колкото и противни мнения да чета - аз това начесване не го намирам за изневяра.

# 696
Само пропускаш, че крачката между "невинно" виртуално забавление и прерастването му в среща за кафе, и кой знае после какво, е много малко. Познавам хора, озовали се в глупава афера, която им е разказала играта на живота, и които са били сигурни в началото, че нищо лошо не правят, само виртуално трепят време и се забавляват. Абсолютно безопасно, не обикалят барове, човекът отсреща живее някъде на м... си и няма нищо общо с реала, нямат семейни проблеми, даже много влюбени в половинката го раздавят...Така че не е точно или-или.

# 697

А, Соте, извинявай, ама аз не налазвам - мен ме налазват, така че не оправдавай с мен  Joy

Оооо.. простете ми Вилико  Hug.... друго ми направи впечатление там, такива разгонени каки имаше, че чак се смаях. Shocked
Да не излизаме от темата обаче.. та ето ви нещо и за отворените бракове...  Mr. Green

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2013/04/16/i-otvoreniiat-b … da-sraboti.185595
Относно тази статия не разбрах защо пише, че единият започва да търси ... извън семейното ложе.................
Ами , защото е така.
Изключително рядко срещано е и двамата да са напълно о.к. със страничните връзки.
Обикновено единият, този, на когото първи му писва от семейното "разнообразие", започва да търси нещо настрани.А другият, като разбере и поставен пред алтернативата или развод, или си затваря очите, в повечето пъти избира втория вариант.А като му писне да си затваря очите, тръгва и той да търси навън.И воала, ето ти "доброволно" отворен брак.

# 698
Бе аз ти казвам, че най-често и двамата си кръшкат под носа и обикновено нито единия разбира, нито другия и всеки се прави на ударен и на много влюбен в половинката си.

# 699
Бе аз ти казвам, че най-често и двамата си кръшкат под носа и обикновено нито единия разбира, нито другия и всеки се прави на ударен и на много влюбен в половинката си.

Аз такова семейство не познавам. Хроничните кръшкачи все се от типа - хитро леке, закачило се за свестен и лоялен човек, който даже не допуска и може да бъде манипулиран. Нарочно не уточнявам мъже/жени, всякак могат да са разпределени ролите.

# 700
Е там е работата, че хитрите кръшкачи не знаят, че свестните и лоялни хора са по-опасни и от хитрите щото никой не ги подозира и винаги се измъкват от ситуация, докато на хитрите им личи, че хитруват.  Laughing  Все повече се убеждавам, че външната привидна невинност е от най-голяма полза за истинските хитреци. Човек, на който не му личи, е много по-опасен. На тези, на които им личи, са безобидни обикновено или поне не са чак толкова опасни.

# 701

Те това правило съм го заявил още в началото на нашия си брак... нито искам да разбирам, нито искам мен да ме разбират.  Laughing
Глътката чист въздух си е лично мое право и си държа на него.  Mr. Green
То и нашето си е отворен брак, пък ей го на... 23 годинки вече си върви!!!  Laughing

# 702
Вие нали не си изневерявахте, поне ти не си? Вече съвсем се обърках...

# 703
И какво, дори и да не съм засега, все някога ще се случи. За момента ме спират низ от обстоятелства. Излиза, че аз съм свестния и лоялния човек? Пф, добре че никой не ме познава, а който ме познава,  ме знае колко съм свестен и лоялен човек, а най-вече отмъстителен и покварен от женски пол. И на мен ми се е случвало да изневерявам в миналото, при това първа.

# 704
Сотето питах, понеже се изненадах изведнъж от отворения му брак. Трябваше да уточня.

П.С. Не съм казвала, че задължително единия е леке, а другия свестен. Само в семействата на хроничните кръшкачи. Разбира се, пълно е и с хубави семейства, слава богу.

Общи условия

Активация на акаунт