Каква кръвна група сте?

• 22 680
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
# 153
  • Стара Загора
Аз съм 0(-)

# 154
Става въпрос за истинска кръвна група, а не метафорично казано  Simple Smile .
Ти би могъл (могла) да допълниш анкетата, хората освен кръвната си група, да вписват и данни относно състоянието на органите си. Бъбреци, дробове, сърце, роговица на очите и всички, които съвременната медицина е в състояние да трансплантира.

# 155
Става въпрос за истинска кръвна група, а не метафорично казано  Simple Smile .
Ти би могъл (могла) да допълниш анкетата, хората освен кръвната си група, да вписват и данни относно състоянието на органите си. Бъбреци, дробове, сърце, роговица на очите и всички, които съвременната медицина е в състояние да трансплантира.

Ако може- и адрес... Embarassed Да знаят къде да търсят нуждаещите се.

На въпроса, да не бъда невъзпитана- с по един бъбрек и дроб /бял/ съм, половин сърце и черен дроб, отлепени ретини, 76 годишна, с карцином на простатата.
Цени- по споразумение... Не чакайте до следващата дата на пенсията, може да нямам нищо за продан вече...

# 156
Създаване на родословно дърво посредством сайтове в интернет, както и анкети относно кръвната група на потребителите, за бъдещи донори на органи, по скоро са гавра с българските потребители. Подобно гаврата на Ричард Ран, който твърди, че българите скоро щели да започнат да живеят до 120 години и затова трябвало да им вдигнат възрастта за пенсиониране (предаване по БНТ от 28.05.2010).

Все пак тази тема дава информация относно акаунтите на форумната администрация - тези които се записаха тук с кръвна група.

# 157
Ееее, стресна хората, сега! Освен кръвната група са нужни още един голям куп изследвания на кръвта за евентуална съвместимост на донор и реципиент, които няма как да бъдат научени от форума. Не е само една гола кръвна група.

# 158
Аз съм Б(-)
Мъжът ми е А(-)
Родителите ми и брат ми също са с резус фактор -
Детето със сигурност е с резус фактор -, кръвната група не сме ѝ изследвали

# 159
Аз съм Б(-)
Мъжът ми е А(-)
Родителите ми и брат ми също са с резус фактор -
Детето със сигурност е с резус фактор -, кръвната група не сме ѝ изследвали

От два отрицателни резус фактора не може да стане положителен за детето Simple Smile
Виж кръвната група има много варианти при вашите А и Б - може да е всяка група - А, Б, 0 и АБ Simple Smile

# 160
  • Sofia
Аз си мислех, че отрицателния резус фактор е рядко срещан, а във форума май преобладава.

# 161
  • Сопот, Пловдив
Създаване на родословно дърво посредством сайтове в интернет, както и анкети относно кръвната група на потребителите, за бъдещи донори на органи, по скоро са гавра с българските потребители. Подобно гаврата на Ричард Ран, който твърди, че българите скоро щели да започнат да живеят до 120 години и затова трябвало да им вдигнат възрастта за пенсиониране (предаване по БНТ от 28.05.2010).

Все пак тази тема дава информация относно акаунтите на форумната администрация - тези които се записаха тук с кръвна група.

Анкетата е анонимна. Гласуването в нея и споделянето на кръвната група публично е по избор.

# 162
освен, че е анонимно, също така половината може да са излъгали.Та реални изводи не могат да се вадят  Laughing

# 163
освен, че е анонимно, също така половината може да са излъгали.Та реални изводи не могат да се вадят  Laughing
Е какво ако ми знаят кръвната група не разбрах newsm78
Къде е конспирацията  Crazy

Аз си мислех, че отрицателния резус фактор е рядко срещан, а във форума май преобладава.
Според анкетата съвсем си преобладава положителния.

# 164
Ми точно това казвам-конспирация трудно ще има, защото на толкова вписали се в темата не можеш да им хванеш лъжат ли или не.
То аз съм 0-, но кой знае...може да лъжа  LaughingЯ ми взели орган, я станала белята.

Общи условия

Активация на акаунт