Каква кръвна група сте?

• 22 679
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
половината може да са излъгали.Та реални изводи не могат да се вадят  Laughing

Именно това имах предвид. СЛед като не може да се извадят реални изводи, за какво е тази тема - да се подиграе с българите, че търпят такива теми. Защото такива теми на немски, френски, английски нико не търпи. А българите са търпеливи, имат 500 годишен опит в това.

Ето ви една хубава страница, как децата ви да се предпазват от интернет:
http://weni-b.webnode.com/ucha-i-igraja/

# 166
А (положителна или отрицателна не знам). Чела съм, че А и 0 са преобладаващите сред европейците групи.

# 167
освен, че е анонимно, също така половината може да са излъгали.Та реални изводи не могат да се вадят  Laughing

Има толкова много анкети, повечето са просто така, за забавление или за проверка дали форумът съвпада със статистиките. Нито е официална, нито от нея зависи нещо, на всеки му е ясно.
И колкото и да са лъгали (необяснимо защо, поне за мен), резултатите са приблизителни с официалните, т.е. явно малко са лудите  Simple Smile

# 168
  • Сопот, Пловдив
bentybay, имаш свободата да поискаш модератор да заключи темата, ако ти се струва , че в нея има нещо нередно. Адмирации за напъните иначе.

# 169
  • софия
    Хайде, глупости!Никаква секретна информация не е кръвната група. Сума години си влачех картончето в паспорта, а при спешност ми  взеха наново. Болниците не вярват  на листчетата с информацията. Освен това в личните карти на учениците има графа за кръвната група.....

# 170
bentybay, имаш свободата да поискаш модератор да заключи темата,

"...Трябваше да атакуваме цивилни - мъже, жени, деца,
невинни и непознати, все хора, които стоят встрани от
политическата игра... Причината за това бе проста.
Атентатите трябваше да накарат италианците сами да
искат от държавата повече сигурност. Тази политическа
логика е в основата и на всички тези атентати и
кръвопролития, които в бъдеще ще останат неразследвани
и за които няма да има осъдени, защото държавата не
може да изрече присъда срещу самата себе си
..."

Vincenzo Vinciguerra - таен агент на "Гладио",
осъден за бомбен атентат през 1972 г. в гр. Петеано

# 171
  • Сопот, Пловдив
И твойта не е лесна.  Simple Smile

# 172
# 173
B- Simple Smile Kaто гледам статистиката не сме много.

# 174
Не знам, доколкото разбирам при майка B+ и баща AB-, вариантите са доста разнообразни  Simple Smile

# 175
  • Сопот, Пловдив
Не знам, доколкото разбирам при майка B+ и баща AB-, вариантите са доста разнообразни  Simple Smile
Доколкото мога да преценя, само нулева кръвна група не е възможна.

# 176
Доколкото мога да преценя, само нулева кръвна група не е възможна.
Правилно Peace

# 177
И аз така разбрах от калкулатора на предните страници. Интересно каква група ще изляза. Simple Smile
А какъв е редът по принцип и какво се заплаща за установяване на кръвната група,
май не е коментирано тук в темата?

# 178
И аз така разбрах от калкулатора на предните страници. Интересно каква група ще изляза. Simple Smile
А какъв е редът по принцип и какво се заплаща за установяване на кръвната група,
май не е коментирано тук в темата?

Пускаш си кръвно изследване за определяне на кръвна група. Толкоз.
Цената е според лабораторията. Около 15лв.

# 179
После ти дават официален документ с печат. Трябва да се пази.

Общи условия

Активация на акаунт