MAC & Sephora - 7 тема

• 39 119
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
И мен положението със запазването на продукти много ме дразни. След като прочетох, че Chanel Malice се е купувал само ако си в списъка се отказах да го търся изобщо. Ще си купя нещо друго за тези пари. Няма смисъл да се молиш. Аз лично не обичам да ме помнят в магазините и затова и запазването само за редовни клиенти не ми харесва. Хубаво е да държиш на редовните клиенти, но те понякога прекаляват и губят потенциални нови.

# 181
Доста раздута е критиката към Сефора  Tired - едно време като си купих Нейкид палитрата, то бе истерия, то бе лудост в този форум за палитрата. Обясняваха пак за запазване и тн, а аз просто отидох и си я купих.. тук се раздуваше за списъци и тн, както сега, имаше много разочаровани, обяснявайки как ги отрязали и аз не знам какво си ooooh!, аз просто отидох и си я купих по най-нормален начин  Laughing...

# 182
  • София
Хах elhi4ka взе ми думите от клавиатурата, просто минавах и се сетих че имам картичка с намаление и реших с това да я оползотворя. Laughing
Аз съм страшно доволна от обслужването в Сефора Peace

Драмите и истериите май си ги създаваме вътрешнофорумно Whistling

# 183
Това е абсолюта истина. PeaceАко не беше форума никой нямаше и да погледне Малис Шанел и щеше да виси по рафтовете. Да не говорим за Драгон Метеоритите, които винаги досега оцеляваха до намаление. Малко са продуктите, които се свършват, защото са хубави и външни хора се интересуват оттях. Някой хареса нещо и целия форум юруш.
Никога вече не казвам във форума къде има даден продукт ако го искам аз, нито фокусирам внимание върху него. Има места в София, където и сега в момента има Малис наличен и си стои.
Тук хората са страшно зарибени и са готови на всичко за да имат някои хит. Навън никой не се интересува от такива скъпи, луксозни продукти. А и хората имат по 2 червила една пудра обикновено това са топчетата на Ейвън, няколко сенки и една спирала. Лакове се купуват само до 2 лв.

# 184
  • USA, Steak State
Като се замисля, никога не съм била само с
Цитат
А и хората имат по 2 червила една пудра обикновено това са топчетата на Ейвън, няколко сенки и една спирала. Лакове се купуват само до 2 лв

Още от България купувах всичко и постоянно.  Mr. Green
При мен не е нова мода т.е. а нещо типично за съжаление на джоба ми.

Съвсем сериозно, когато дойдох в Америка преди 4 години бях бременна в 5ти месец и почти нищо от дрехите ми не ми ставаше. Зарязах го в България и дойдох с няколко чифта дрехи за бременни, а останалото в двата куфара беше козметика и парфюми.  Mr. Green

# 185
Специално за Naked мен ме върнаха от Sephora веднъж за нея, но в крайна сметка пак оттам си я купих просто на по-късен етап. Обслужването там си е добро според мен. Заради този единичен случей не съм спряла да пазарувам от там. В този форум сме се събрали обсебени от козметиката все пак. Почти  във всички други форуми има коментари от рода на това "Откъде имаш толкова пари за козметика?". Много жени не дават много пари за козметика и не биха одобрили истериите ни, но какво да се прави.

# 186
Според мен Сефора в България  имат чудато поведение, особено ако това със списъците е вярно...

Не срещнах никакъв проблем да си купя Malice на Шанел, макар да четох, че е Sold out forever, .....нито пък имах проблем  с покупката на палитрата Nude на Urban Decay.

Навред има и метеорити, от всички видове, и много златни пудри. Даже видях и златната пудра на Герлен от миналата година гордо да пълни шоп чекмеджета.

Все се оглеждам да видя как хората се блъскат за хай козметика , и се скубят по косите,и ритат по кокалчетата кой пръв да грабне калиграфската палитра и все установявам, че в повечето случаи съм сама в магазина заедно с някоя позаспала и привикнала вече към навиците ми да пробвам всичко на воля  продавачка.

Явно посещавам магазините по такива дни и часове:)))))

# 187
Утре да се похвалите за UD! Hug

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 21:35 от densi

# 188
Изключително забавна тема сте подхванали - скубене на коси,ритане по кокалчетата,блъскане,тайни списъци,любими и нелюбими клиентки...почти си представих тази гледка.Това малко като Бай Ганьо във Виена.Мммм... преувеличено ми се струва.Всичко може да се намери и поръча онлайн,дори месеци,преди същите тези козметики да бъдат вмесени в Бг,затова не намирам нито една причина за например,списъците под секрет.

Апропо,кой щеше да спи пред H&M тази нощ? Mr. Green

# 189
Доста са спящите! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Whistling

Съвсем явни са си списъците, в тетрадка малък формат. Wink Whistling Whistling Всичко може да се поръча, но не поръчва, явно не им се плаща доставка на хората, а и пощите някак не са супер сигурни тук.

Наде, дали да не вземе да им разкажем точно как се видяхме, при какви обсотятелства онзи ден с Малиса или да си траем?! Joy Joy Joy

# 190
  • София
Какво да кажа за Сефора, любим магазин ми е!!! Не всички консултантки ме познават, но всички са изключително мили и любезни, да не говорим за Иво Жиков, който с такъв ентусиазъм разкрива козметични тайни, че ми е кеф да сядам при него  Crazy

Списъците, са прост начин да помнят кой какво ги е помолил да му запазят! Вярно по български, но май такава им е системата. Те също искат да им карат по много бройки от търсените артикули, но за съжаление, като вкарат в БГ 100бр. Малис, например, магазините си ги разделят на 5, та те свършват за отрицателно време.

Апропо,кой щеше да спи пред H&M тази нощ? Mr. Green

Какво толкова ще докарат в H&M, мисля утре към 10 да го посетя, че ще ходя да си взема Vice палитрата  Mr. Green

Дени, не ни издавай.... лудите се надушват  Mr. Green

Ти посети ли отново Прити Шоп?

# 191
Не е в този H&M, в другия е.
http://www.frichic.com/2012/11/my-mmm-with-hm-picks.html

Посетих и още как. Нямаше нищо, нищичко свястно от лаковете! Mr. Green Whistling Whistling Whistling
Имаше няколко други интересни неща, но пак по една-две бройки. Иначе старите неща си висят.

# 192
Имаше Малис на свободна продажба в Сефора, на мен лично ми го показаха.
За Нейкид палитрата момичетата от Сефора ми предложиха да ми се обадят и евентуално да ми запазят. Не виждам нищо лошо, редовни клиенти така е ловят  Grinning навсякъде го правят и по бутиците крият дрехи и аксесоари, докато дойдеш, докато имаш пари, до намаления  Mr. Green, но вече малко по-тайно.
В моловете всичко свършва по-бързо, но в другите магазини не е така, днес в центъра видях цялата колекция на Герлен налична, барабар с лаковете. Розата на Ланком също си стоеше.

# 193
  • София

Посетих и още как. Нямаше нищо, нищичко свястно от лаковете! Mr. Green Whistling Whistling Whistling
Имаше няколко други интересни неща, но пак по една-две бройки. Иначе старите неща си висят.

Сердика, не е моят МОЛ, а и днес бях там, определено ще пропусна  Mr. Green

През Прити Шоп, обаче, непременно ще мина в петък, току виж изкарали нещо интересно  Laughing

# 194

Харесвам тези неща от линка,направо бих си взела,ако бяха една идея по-екстравагантни,някак по-старинни...харесвам една рокля "прилеп" от тази колекция мисля че е, на H&M.  Laughing

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 08:26 от *Migleto*

Общи условия

Активация на акаунт