MAC & Sephora - 7 тема

• 38 310
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Само това ми липсва..още един вид метеорити..ужас..още не съм купила нито един..втори искам Mr. Green
Имаш железни нерви признавам те. Защо не купуваш Метеорити?!?!?!
Денси,то моето стана вече за филм .Днес отидох да си купя 03,но момичета от Леро  любезно ми предложиха да ми доставят коледните с тестер и вече имаха 01.Сега ще чакам  до неделя за да пробвам и двата вида.Питай любимия ми за железните ми нерви - веднага ще ти каже ,че паля като клечка за кибрит:D  Grinning

# 556
Нищо общо, абсолютно нищо няма между двата продукта перлите и Лайтскпад. Ползват се за различни неща, на различни зои от лицето с различни четки и въобще са допълващи и в никакъв случай взаимозаменяеми продукти.

Носа се омазнява катастрофално. Самия той, най-много омазняване има точно там. Не около него, там обикновено са най-сухите участъци.

armira, значи чакаме Неделя. Hug  bouquet

# 557
Както може да се омазни чело, брадичка или бузи, така може да се омазни и носът. При мен проблемът е носът....останалата част от лицето ми не се омазнява и нямам нужда от матиране, но носът ми се нуждае.

# 558
  • София
Нищо общо, абсолютно нищо няма между двата продукта перлите и Лайтскпад. Ползват се за различни неща, на различни зои от лицето с различни четки и въобще са допълващи и в никакъв случай взаимозаменяеми продукти.

Носа се омазнява катастрофално. Самия той, най-много омазняване има точно там. Не около него, там обикновено са най-сухите участъци.

Peace И аз се подписвам под това. За мен няма нищо общо между Лайтскапейд и метеоритите. Използвам ежедневно и двата продукта със съвсем различна цел.

Носът при повечето хора е с най-разширени пори от цялото лице и винаги по него има повече себум. Дори и моят лъсва когато е горещо, а както писах, кожата ми е суха.

# 559
  • USA, Steak State
T- зоната на лицето всъщност е И носа. Simple Smile  Именно заради това при някои жени се омазнява само Т- зоната, а бузите и понякога брадичката са сухи- води се комбинирана кожа. Аз съм така лятото. Simple Smile Змата съм с нормална към суха.

# 560
  • в 1001-та нощ
аз ползвам бб крем, тониран или обикновен, след това бен най пудра и след нея компактни метеорити, комбинацията дава кадифен и фотошоп ефект над 12 часа

кожата ми никога не лъщи, такава си е, никога не е била суха, определям я за нормална към суха

# 561
  • Пловдив
Момичета,прахообразна пудра може ли да се нанася без преди това да е сложен ф.д.т или бб крем,а само над хидратиращ крем?  Ще стои ли добре на кожата?

# 562
Е как?! Аз само така я нанасям. И Метеоритите, и Свободната на Герлен, и Бен Най, и Водната на Мас. само върху кремове, серуми и понякога върху озаряващи бази на Герлен.
Винаги само така.
Ако е хубава пудраа щеф стои, ако не е ще има брашнян ефект.
Каква е пудрата ти?

# 563
  • Пловдив
Мисля да взема прахообразната на Шанел,но ако на Герлен е по добра ще взема нея?

# 564
Мисля да взема прахообразната на Шанел,но ако на Герлен е по добра ще взема нея?
Коя на Герлен? Свободната пудра на Шанел е за моята кожа най-доброто матиращо без озаряване средство. Страхотна пудра и е в супер голямо количество. Ползва се години.

# 565
  • Пловдив
Герлен няма ли прахообразна пудра..може да се бъркам.. Blush Днес доста неща гледах и се понамазах Blush

# 566
  • в 1001-та нощ
Момичета,прахообразна пудра може ли да се нанася без преди това да е сложен ф.д.т или бб крем,а само над хидратиращ крем?  Ще стои ли добре на кожата?

да  Peace много добре стои  Peace

# 567
  • Бургас
Каква е цената на Шанел-ската пудра в БГ?

И, къде в Бургас продават Шанел?  Thinking

# 568
Другата седмица ще пътувам до Белгия и се чудя какво да си купя от летището...дано да са заредили с коледните колекции вече. Има ли продукти, които бихте препоръчали ?   bouquet

# 569
аз ползвам бб крем, тониран или обикновен, след това бен най пудра и след нея компактни метеорити, комбинацията дава кадифен и фотошоп ефект над 12 часа

Какво е това?  Blush

Е...и, в коя тема да отида и да почета да се образовам, защото тук понякога ми все едно ми се говори на марсиански  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт