За френската любов- с любов - петъчна

• 27 820
  • 331
  •   1
Отговори
# 60
Аз може и да съм му го полапвала, но няма да е било с любовни помисли а чисто практично.
След намесата на любов идват бавните и премерени движения направени с истинско желание.

моливко от Грузилка или сладоледчето на Делта? Mr. Green
полапвала, Каси това медицински термин ли беше Wink Joy

# 61
Ази, не мога да си представя, че да речем ми се прави само един вид секс с даден мъж. Ако го искам, го искам всякак. Ако ли не, то и мисионерската е по задължение.

# 62
Ако го искам, го искам всякак.

Ти пък! Виж колко теми с колебания за тройки има. Не може "всяка", все нещо ще е от компромис.

# 63
  • София
Много строго ще наказвам спам в тази толкова съществена тема.

И какво стана сега- на теория всички са виртуози, на практика- само единици са в състояние да извадят душата на един мъж през пениса.

Затова спешно се налага повишаване на ограмотяването в посока "вълшебна свирка", докато не достигне задоволителни нива.

Затова продължаваме с техническата част, любовта вече я установихме- аз, между другото разделям любовта към мъжа си от тази към неговия пенис, не знам вие как сте.
АКо примерно много ме е ядосал и съм в състояние да го убия, изобщо не ми пречи да не контактувам отблизо с него изобщо, само с пениса му.

После и за ръцете, защото не знам защо ги пренебрегвате тези ръце, устата, та устата.

# 64
Е, сега тройки намесваш. На Ази темата е за свирки с човека до теб (поне аз така я разбрах). По мои наблюдения, жените са по-скоро склонни да правят френска, отколкото да получават. Ако трябва да се намеси трети е нужна или огромно доверие между основните партниори (кажете къде е ер малък) или да е просто секс с двама други хора.

Ха ха, Ази, както си я подкарала, ще стигнем до "задния двор".

# 65
  • Kопенхаген

Ако фелациото не е вид удоволствие, тогава има проблем. скъпа Мадам.
Изобщо, всичко, което не е вид удоволствие в тази сфера е проблем.

Azzy, свирката навлезе за всеобща употреба в зората на демокрацията. До тогава беше в ресора на лековатите жени.

А сега вече и ,,научно,, е доказано, че свирката спасява брака, връзката, любовта.

И не не е проблем, поради това, че секса и разновидностите му се приемат от всяка по различен начин. Ако за мен и теб фелациото и кунилингуса, са част от любовната игра и трябва задължително да присъстват, то за други това е непонятно и неудовлетворяващо, но това не означава, че не са сексуално- нормални.

По тази логика тази която не стига до Скуирт е далеч от истината за оргазма, а това което уж изпитва не са контракции на матката, а позиви за уриниране

# 66
На английското Х е Ьто Wink

# 67
Ръцете.Блазе им на октоподините мъже, тя има цели осем
И аз съм от тези, които не смесват любовта между двете глави
Все пак в едната има мозък, което и дава предимство,
поне според мен.Много забавна тема, дано устиска до вечерта,
за да се разсея след тежък трудов ден

# 68
  • София
И друга теория съм чувала, че добрата любовница била по-рождение.

Любовница - не в смисъл втората жена на женен мъж.

С две думи, раждали се научени някои жени, било талант.

# 69
Azzy, на всичките ти въпроси има отговори в няколко книги. Те са цяла поредица, но мога да ти услужа само с две, които ако и да са на чужди езици, са пълни с картинки и това онагледява процеса. Донесе ми ги приятелка, продавали ги на летищата.  Laughing

# 70
  • София

Ако фелациото не е вид удоволствие, тогава има проблем. скъпа Мадам.
Изобщо, всичко, което не е вид удоволствие в тази сфера е проблем.

Azzy, свирката навлезе за всеобща употреба в зората на демокрацията. До тогава беше в ресора на лековатите жени.

Наистина ли?
Според кого? Сериозно питам.

# 71
Според църквата, Тодор Живков и майките ни

# 72
Според църквата, Тодор Живков и майките ни
полапвали са ги и тогава Wink, ама са се правили на 2 и половина  Laughing

# 73
Ние с моят любим сме ценители на френската любов.
Тъй като му е важно да свършим заедно, той по-често ме обича на френски, че аз съм малко по-бавно загряваща.
Доста добре му се отдава. Heart Eyes
В момента обаче любовта ми е забранена, а ме досрамя да питам лекаря френска може ли.
Най вероятно би ми казал да го духам.

Azzy, тия твои познати, които се жалват така, вземи ги питай колко често кунилингват жените си? Или те са от онзи тип мъжкари, които се гордеят с пикаенето прави.

# 74
Всеки път като напишете "полапвали" и си представям отпусната кифла, която отегчено джвака дъвка и пуфти...

Общи условия

Активация на акаунт