Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 36 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Ами не мога да отговоря, защото го има само в никотиновата база, в тази с 0мг го няма, а аз безникотин не съм бъркала аромат и нямам база за сравнение, но ми се струва достатъчно слаб, че да не променя аромата на овкусена течност.

# 151
Ами не мога да отговоря, защото го има само в никотиновата база, в тази с 0мг го няма, а аз безникотин не съм бъркала аромат и нямам база за сравнение, но ми се струва достатъчно слаб, че да не променя аромата на овкусена течност.

Въпросът ми е за нетютюневите аромати - тоест ако забъркам кафе с никотинова база на FA, ще ми мирише ли само на кафе или ще  има тютюнева нотка от самата база?
Питам, защото искам да опитам да смеся база на FA с Инаверска, обаче ме притеснява да не замирише на тютюн.

# 152
Не, няма да се усеща и ще ти мирише само на аромата с който овкусиш. Слаб е мириса и всички аромати които до сега съм ползвала са достатъчно силни, че да заглушат никотиновия.
36мг-овата не мирише на тютюн Simple Smile мирише на нещо странно което за мен е адски приятно, но е слабо за да промени течностите предполагам.
Ще съм сигурна след като пробвам с инаверската база след някой друг ден.

# 153
  • sofia
Явно трябва да се пробва Simple Smile
 Препоръчайте сладък аромат..
Хвърлила съм око и на шокоминта,някакви отзиви?!

# 154
Явно трябва да се пробва Simple Smile
 Препоръчайте сладък аромат..
Хвърлила съм око и на шокоминта,някакви отзиви?!

Много трябва да си пестелива с него, доста е силен. На мен лично минтът ми идва в повече, добавям  малко шоколад за уравновесяване.
Капучиното, Кокопиладата и прасковата на Инавера ми харесват като сладки аромати.

И благодаря, Mioki!

# 155
  • Стара Загора
За шокоминта и аз бях писала назад в темата. Имам готова течност, но ми беше доста ментолова. След добавяне към нея около 5 /май бяха/ капки аромат млечен шоколад, се получи супер. Може би ако се забърква, за да не се усеща много силно ментола, е хубаво да се добавят и няколко капки шоколад.  Grinning

# 156
Simple Smile

За шокоминта задължително отделен карт трябва  Laughing

# 157
  • sofia
Благодаря  sanyy  и Vapor

Като чета и другите форуми,видях че е доста харесван аромат и ще го пробвам.
другия харесван е R4 или нещо такова.

Аз догато напишаааа и ...

Mioki какъв карт трябва и защо?

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 21:49 от ademara

# 158
Ами какъвто си ползваш, а трябва, защото е много натрапчив аромата и после като сипеш друга течност след него, винаги си остава Simple Smile

# 159
  • sofia
Разбрах Grinning Аз сега така правя с дъвката на деканг.

# 160
  • Стара Загора
Видяхте ли какви шаренки батерии са пуснали в гигата, но не пише производител. mioki ако не се лъжа ти май имаше такава, кой е производителя и качествени ли са? Доколкото знам в гигадринкс продават Джойтек и Микроциг, но тези ... newsm78

http://www.gigadrinks.com/product/4094/bateria-ego-q-900mah.html
http://www.gigadrinks.com/product/4093/bateria-ego-k-900mah.html

# 161
  • sofia
  sanyy  такива съм виждала в магазинчетата на инновейшън.

Сега пробвам разредената ми течност Bahraini apple gold на инавера,определено така е по-добре,но това не е моя аромат.

# 162
Нямам си и представа кой е производителя. Пръчах я моята направо от Китай с ясната мисъл, че може да се окаже боклук Simple Smile
Не е лоша, държи се добре, не се е скапала за момента. Шарената красота която е залепена отгоре е някакво дебело фолио. Не бих казала, че е някакво луксозно изпълнение, можеше по-добре да я направят Simple Smile
За парите, за които я взех е екстра, ама 30лв не бих дала като че ли.  newsm78

# 163
  • Стара Загора
Сега пробвам разредената ми течност Bahraini apple gold на инавера,определено така е по-добре,но това не е моя аромат.
ademara Сподели моля те, малко повече за този аромат. И аз го заглеждах и мислих в следващата ми поръчка да го взема и него. Звучеше ми добре описанието му - наргиле с ябълка  Laughing И ако евентуално нещо от моите аромати за размяна ти хареса, мога да го взема да го пробвам.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 14:28 от sanyy

# 164
Bahraini apple gold на инавера,определено така е по-добре,но това не е моя аромат.

Аз да кажа няколко добри думи за този аромат Simple Smile Вчера го пробвах, след отлежаване едва 4 дни(PG:VG=50:50; 6 капки на 10мл; 19мг), тъй като нямах търпение да го чакам повече, а и понеже вчера една приятелка имаше рожден ден и за подарък й взех Ego 900 mA/H + Redux и умишлено сложих към подаръка едно шишенце Bahraini Apple Gold, за да го докарам до "персонално джобно наргиле", тъй като знам, че е фенка на пушенето на наргиле. Та... реших да не чакам повече, ами да тествам течността.
Равносметката:
1. От вчера вечерта изпарявам само тази течност Laughing Няма насищане Laughing
2. Приятелката ми мноооого си хареса подаръка и цяла вечер не спря да подръпва Simple Smile Това не й е първия опит с ел.цигари, де - преди имаше 510-ка. Но, разбира се, Его-то и допадна много повече и течността много я изкефи Simple Smile
3. На купона, опитвайки от ел.цигарите ни с тази течност конкретно, се зарибиха още 3-ма пушачи да си купят електроники Simple Smile С което общия брой на "зарибени" от мен познати и приятели нарастна на  newsm78 ... десет!(поне за толкова се сещам в момента) Mr. Green

Bahraini Apple Gold моментално се нарежда до фаворитите Shade, RY4 и Wild Strawberry  15

Днес побързах да си забъркоча още 10мл от него, за да отлежава, защото подозирам, че много бързичко ще опустоша първото шишенце Laughing

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 14:28 от irjika

Общи условия

Активация на акаунт