Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 073
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

Как закова секирата...Влизат, събуват се заедно, фасон а ла Фатмагюл, го накара да излезе.

# 31

Аз точно това се чудех,на снимката на Енгин от последните дни/с фенката,с тениската в райе/ той е с брада - а пък не ми се вярва да играе в 20 мин в тоя вид/а точно по същото време пишеха,че снима вече-експлозията / newsm78

ОК - приемам, че греша относно "обидата" на Фатмагюл. Simple Smile

Тази снимка ли имаш предвид? От самолета?

Скрит текст:

# 32
  • Варна
Хриси  Hug
Благодаря ти за това интервю/не съм го чела/ ooooh!
Още ме е яд ,че КВФ не получи полагащото му се  Sick Sick
Нямаше отзвук,нямаше интервюта,всичко потъна около него в някаква нелегалност Sick
Но смятам,че и те самите/Едже,продуцент/ имат вина за това/независимо от натиска в началото,те имаха подкрепата на зрителите все пак Embarassed/

Аз точно това се чудех,на снимката на Енгин от последните дни/с фенката,с тениската в райе/ той е с брада - а пък не ми се вярва да играе в 20 мин в тоя вид/а точно по същото време пишеха,че снима вече-експлозията / newsm78

Скрит текст:
не ,една друга с бяла тениска в райе и с едно момиче/казаха,че е актуална/

# 33
Хриси  Hug
Благодаря ти за това интервю/не съм го чела/ ooooh!
Още ме е яд ,че КВФ не получи полагащото му се  Sick Sick
Нямаше отзвук,нямаше интервюта,всичко потъна около него в някаква нелегалност Sick
Но смятам,че и те самите/Едже,продуцент/ имат вина за това/независимо от натиска в началото,те имаха подкрепата на зрителите все пак Embarassed/

Скрит текст:
не ,една друга с бяла тениска в райе и с едно момиче/казаха,че е актуална/

Явно съм я пропуснала тази снимка. Нямам такава. Марианка, подай, ако я имаш под ръка, моля.

Аз също се дразня, че заради политици КВФ някак "потъна" откъм интервюта и официални коментари. Доколкото разбрах, на някакъв депутат сина бил обвиняем по време на излъчването на филма точно в дело за изнасилване. Ако правилно съм разбрала, лобито на властимащите е изиграло роля за игнориране на филма...

# 34
  • Пловдив

Айдаааа....Предчувствията на Керим се сбъднаха.

# 35
  • Пловдив

Вероятно за тази....

# 36
  • Варна
точно тя...
изпревари ме Laughing
и аз я намерих току-що ,от 4,11,2012-пише,че е нова ,от Анкара

# 37
Скрит текст:

Вероятно за тази....

Благодаря! Simple Smile Нямаш грешка! Simple Smile Голяма работа си ти, новинарке! Simple Smile))  Hug
Виждах снимката по клубовете, сетих се сега, като я постна ти. Но съм пропуснала да я сваля на харда.

# 38
Момичета, а тази му снимка от кога и от къде е, знаете ли?

# 39
  • Варна
Боже...пак...
    http://tvaktuel.com/haber/10070-engin-akyurek-20-d … ka-dizisinde.html

май да чакаме изявление   newsm78

и присъединяване...

# 40
  • Пловдив
Добро утро   food010.

... Туба не е подтвърдила, така както Берен в интервю - нещо за нов проект. Все казва - чета по вестниците.

Тук, пише, че в това видео Туба говори за сериала:

http://www.trvikipedi.org/20-dakika-dizisi-oyunculari-resimleri-konusu-fragmani/

Вчера случайно попаднах на едно преведено от Бебо интервю на Едже, малко преди финалните серии. Ще го постна в спойлер, за тези които са го пропуснали. Мен лично ме е яд, че Едже не го даде малко по-рано, та да затворим с него устата на един хейтър, който много ни дразнеше по онова време:
Скрит текст:
ЖЕНА,КОЯТО СТОИ С ИЗПРАВЕНА ГЛАВА
“Каква е вината на Фатмагюл?”,  който според мен е най-феминисткият сериал  ,този сезон ще се сбогува с излъчването си на телевизионния екран . Последният епизод ще бъде излъчен на 21.06. Ece Yoren, една от сценаристките , разказва, че е трябвало да се защитават от една маса от хора, казвайки "ние не правим сериал за изнасилване", първо се борили с тях, запазвайки мълчание, а след това и с официални изявления /може и показания да са имали в предвид/. Тя казва:  “член на парламента ни обиди, казвайки че сме лунатици и перверзници. Отидохме на съд и съдията не прие това да е обида. Подадохме жалба среду решението на съда, но няма надежда . Отначало бяхме много наранени, разказвайки историята на Фатмагюл.

Също така изживяват и страхотни неща. Продължава тя “Болшинството от хората приемат Историята. Успехът на предаването се дължи на актьорите и актрисите. Успехът на режисьора е оценен от много държави. Разказахме историята и на много далечни държави. ”

ВРАГЪТ Е НАВСЯКЪДЕ

Тя отчита факта, че са направили промени в сравнение с оригиналния роман , както са направили и с други романи и казва: “Персонажите на Fatmagul and Kerim в оригиналния сценарий на филма са много различни от сегашните,защото тогава са били такива времената.  Kerim е бил един от изнасилвачите и като сключва брак спасява от правосъдието себе си и приятелите си и излива яда си върху Fatmagul, като я малтретира . Той дори я пребива, докато е бременна, което е причина за спонтанен аборт. Ние искахме персонажа на  Fatmagul да бъде образ, който стои с изправена глава, търси справедливост, човек който си задава въпроси, който не го е страх да погледне враговете си в очите, чакайки да бъдат наказани и без страх борейки се за правата си. Ние я представихме такава.”

Тя казва, че са показали на истинските жертви да се вслушат във ФГ, а това е много важно. Враговете на Fatmagul не бяха в дома й, но в Турция има истории, в които враговете са в домовете на жертвите, близо до тях, понякога техните бащи, братя. Ние им показахме, че не трябва да мълчат и че няма от какво да се срамуват, враговете им трябва да се срамуват и да бъдат наказани. ”

НЕВЪЗМОЖНАТА ЛЮБОВ

Така, Fatmagul се превърна в жена, която стои с високо изправена глава. Тя казва “Постепенно направихме така, че гласът й да бъде чут, без да нараним никого и без да пишем "розова приказка". Сега тя е жена, която печели пари и има собствен бизнес. Тя е ученичка, която се опитва да завърши гимназия и да вземе диплома; тя е жена, която иска да има /вземе шофьорска книжка и да научи други езици; тя е жена, която се интересува и от други места и се опитва да излезе от кръга, който я заобикаля, тя е жена подкрепена от други Фатмагюлки ”
И любовта… Тя казва, че тяхната любов е "изникнала" по средата на на невъзможното . Тя казва "Kerim не е невинен. Fatmagul все още не е излекувана. Но тя иска да се излекува . Тя ще носи своята булченска рокля в епизодите, които сега пишем ; защото всички искат Fatmagul да бъде щастлива. Те искат веднага да видят сватбата и да изживеят много чувствено интимността .”
 Епизодите приключват на 21-ви Юни. Предполагам, че ще е с щастлив финал

bebo_sn

По онова време може и те самите да не са знаели какъв ще е финала. Но и ние за разлика от тях не само предполагахме, а силно вярвахме в щастливия финал.

Хубав уикенд.

Казва, че на този етап е заета с децата си и нищо не може да каже....А не че ще играе в "20 минути". Не подтвърждава.

# 41

Айдаааа....Предчувствията на Керим се сбъднаха.

Оф. Ужасна сцена. Всеки път изтръпвам като я гледам, нищо, че си знам какво се случва. Simple Smile Би се като лъв момчето, ама Ердоан беше подготвен с много бабаити... а той, гадникът, се освободил, за да се "занимава" с Фатмагюл. Грррррррр. И все пак, не мразя Яшараните така, както Мукаддес и Мустафа Налчалъ. Simple Smile

# 42
  • Пловдив
Боже...пак...
    http://tvaktuel.com/haber/10070-engin-akyurek-20-d … ka-dizisinde.html

май да чакаме изявление   newsm78

и присъединяване...

Ами време е вече....Да видим нещо от което да стане ясно.

# 43
Е, връО! Ега ти мистериозните 20 минути. Simple Smile)) Щом и Туба не потвърждава, че участва, а снимки вече текат, кой се снима в този сериал? Simple Smile))

Ама пък каква галерия със снимки на Мелиса!...

http://www.tvaktuel.com/galeri/25-1-melisa-sozen.html

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 12:31 от marytza

# 44
Ани,аз малко със закъснение,но бях пуснала една антивирусна програма и направо ви изпуснах дирите,та искам да кажа,че според мен не е съвсем вярно,че КВФ не получи заслуженото-ами две години!!! неизменно на първо място по рейтинг-това е нещо нечувано.Това означава,че много хора са го видели,който има сетива го е почувствал,нещо все е останало в съзнанието(дано) на хората,Берен ,Енгин и Каан получиха награди за най-добър актьор.

Общи условия

Активация на акаунт