Паническо разстройство - част 11

• 113 532
  • 702
  •   1
Отговори
# 630
А,добре съм си аз-поне за сега,неща нито за ямр-и да чувам нито за лекарства,опитвам се сама.Ей го вчера сутринта едно нервно,неспокойно викам си "абе стига вече,години наред ми ръководи живота сега е мой ред да те ръководя"и...изчезна.Снощи същата работа ще заспивам и страх-викам си- " от какво бе,я заспивай" и заспах.Иначе имам замайване от време на време хващаме бъз-а да не се върне пак постоянното ама слагам си една усмивка,казвам колко съм щастлива поемам дълбоко въздух изсмуквам 1 валидол и съм като нова. Peace .

# 631
О с плащане момичета,много е скъпо извън здравната каса 250лв е за главата,а ако не дай си Боже видят нещо ти слагат контрастно вещество мисля беше,та и то е 180 лв,аз просто отидох с тези оплаквания ,без тиковете де,тогава нямах и невроложката ми каза,че трябвало да се направи ЯМР и така направих си,а там в документа,с който ме изпратиха за ЯМР пишеше,съмнение за МС-множествена склероза,оказа се,че всичко е наред,но аз не сам  #Cussing out Аз съм супер активен човек,но като получавам тези работи се чувствам много безсилна от незнанието ,от каде идват  newsm78

# 632
 Здравейте, момичета... включвам се отново в темата... ами, от страх. Вече повече от половин час имам ужасни симптоми (редовните, когато лудна) и мисля, че ще се побъркам. Друг път ми е помагало споделянето, сигурна съм, че и сега ще даде резултат. Става въпрос за трудно преглъщане и стягане на езика  ooooh! - ту ми е сухо в устата, ту слюнката ми идва в повече. Основният ми страх е, че ще се задавя или дори, че ще си глътна езика. Някоя от вас има ли такива симптоми? А и толкова продължителни ПА?
 На всичкото отгоре малко преди да реша да пиша помислих, че тоя път наистина гушвам букета и извиках приятеля си по име...е, той даже не чу - играе си на компютъра  #2gunfire Това пък донякъде ме "осфести" - ядосах се и сега ми е по-леко физически, но има още какво да се желае.
 Ставам да правя баничка, да се занимавам с нещо. Малко преди "да ме почне" четох книжка, но май твърде силно преживях историята.  Whistling
Прегръщам всички сестри (и братя) по "лудост"  Hug Blush

# 633
Aingerka - това със езика на мен не ми се е случвало , но имам безброй други симптоми , като главоболия, болки във врата, сърцебиене и треперене на крайници - ужасно е. Като ми стане лошо изчаквам известно време и ако видя, че не ми минава пия хапче, иначе може да ми е зле и повече от час.
Най-ужасното е , че винаги когато нещо ме заболи-мисля, че умирам. Простооо......   Tired  Ако мога да преодолея страха, ще преглътна някак си симптомите, но това, че при всяка болежка, мисля, че умирам е ужасно!

# 634
Аз бях питала и по-рано, но пак да попитам. Пия АД от повече от 1 месец, по-добре се чувствам определено. НО, от седмица може би, по някога отново ми става зле, от тези нашите работи, а не от страничен ефект. Свикнала съм вече с хапчетата, не е от това. Възможно ли е пиейки АД, отново понякога да ми е лошо?
А килограми качват ли се от АД?

# 635
mama_i_bebe, аз пък не съм имала главоболие и болки във врата. Но най-новият ми симптом (пресен, на месец-два) е "бодежи" отпред на гръдния кош и подобно на схващане усещане на лявото рамо.
За хапчетата някой друг ще отговори, аз нямам никаква идея  Wink
За умирането - разбирам проблема ти. Постоянно чета литература за позитивното мислене с цел да си помогна, радвам се на живота,  но ето например днес на работа ми "прещака" отляво сърцето и айдеее пак сърдечен удар получих  ooooh! Grinning  За 4-5 години съм ги имала хиляди Simple Smile)
Много ми се иска да се срещна на живо с някой, който живее с ПР...  Thinking

# 636
  • София
А килограми качват ли се от АД?
За съжаление - да!

# 637
Здравейте дами!Може ли някоя да ми препоръча  от опит психиатър в Русе?

# 638
Това с напълняването още повече ме смачква. Не се чувствам добре, сега съм на диета, пък ще видим, то само това ми липсваше... За 1 месец качих 4 кг.

# 639
Много се напълнява от АД аз затова ги спрях преди време бях качила близо 15 килца. И вместо да ми помогнат те ми навредиха повече. Да нямах па и не ми прескачаше сърцето, но пък затова станах като млад слон и не можех да ходя. Като ги спрях свалих почти веднага половината килца ама се върнаха и атаките с пълна сила. Сега се боря без лекарства Simple Smile не ми се получава много , ама аз опитвам. Ще пробвам и биофидбек и невротренинг запознах се с метода в нета и ми е интересно дали ще има резултат. Hug
Ако някоя от вас е пробвала моля да сподели опит

# 640
Много се напълнява от АД аз затова ги спрях преди време бях качила близо 15 килца. И вместо да ми помогнат те ми навредиха повече. Да нямах па и не ми прескачаше сърцето, но пък затова станах като млад слон и не можех да ходя. Като ги спрях свалих почти веднага половината килца ама се върнаха и атаките с пълна сила. Сега се боря без лекарства Simple Smile не ми се получава много , ама аз опитвам. Ще пробвам и биофидбек и невротренинг запознах се с метода в нета и ми е интересно дали ще има резултат. Hug
Ако някоя от вас е пробвала моля да сподели опит

Аз също точно поради тази причина спрях АД преди 2 години. За три месеца качих шест килограма и това ме депресираше още повече. Спрях лекарствата без да се консултирам с лекар, което не ви съветвам вие да правите.

# 641
е ок, диета не помага ли? Аз имам зверски апетит и все си мисля, че по-скоро е от многото ядене, не от хапчетата. Ако се ограничи яденето, няма ли да е по-добре?

# 642
е ок, диета не помага ли? Аз имам зверски апетит и все си мисля, че по-скоро е от многото ядене, не от хапчетата. Ако се ограничи яденето, няма ли да е по-добре?
И при мен беше така зверски апетит не можех да се спра после се осъзнах и спрях хем бях гладна хем дебела не ми помогна диетата докато пиех АД Sad надявам се твоят случай да не е такъв ама при мен беше зловещо. spring139  и аз ги спрях сама но те се спират плавно в никакъв случай не трябва да се спира рязко АД по схема лека полека Hug

# 643
Габчето се спотайва. Мъжът и за 8 март и подари нов апарат за кръвно и ЯМР. Joy

А що се отнася до пълнеенето и аз качих 15 килограма. И днес ходих да се оплаквам на един психиатър-майтапчия. И той след дълъг разговор с мен и много бурни смехове, реши, че за мен трябва да се изобрети специално ново лекарство   Joy Но поне ме развесели. Другата седмица пак ме покани на преглед, докато изобрети нещо .......

# 644
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, Днес в 19:00 часа Бг-мама ще има честа да предложи на всички вас поредната лекция от инициативата "Онлайн училище за родители". Тя ще бъде изложена от Д-Р СНЕЖА НЕЙЧЕВА на тема "ПРЕДПАЗВАНЕ НА ДЕЦАТА ОТ БОЛЕСТИ - ПРЕЗ ПРОЛЕТНИЯТ СЕЗОН". Може да зададете вашите въпроси и да получите множество съвети на:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708947.0
http://www.bg-mamma.com/player/stream.html

Общи условия

Активация на акаунт