Паническо разстройство - част 11

• 113 520
  • 702
  •   1
Отговори
# 645
Това с килограмите въобще не ме устройва..и без това имам да смъквам още от раждането :С  какво да правя сега??? не е честно  Cry

# 646
Прави някакви упражнения или ходи на аеробика,ако имаш възможност де  Rolling Eyes

# 647
аз като чета по форумите и се отчайвам. На всякъде пише, че докато се пият не се сваляло  ooooh!
ограничила съм яденето и яденето на вредни храни като цяло с надеждата, че ще стане.

# 648
Не съм писала от януари. Споделям, че на 12 януари почнах да пия Ксетанор и Флуанксол и се чувствам добре. Е, имаше в началото около седмица странични ефекти, даже исках да сппирам лекарствата но съпруга ми каза да продължа и не се отказах. Сега съм добре. Но ми помогна много и позитивното мислене, но иска постоянство. Надявам се да не ме напада паниката никога повече.

# 649
Прави някакви упражнения или ходи на аеробика,ако имаш възможност де  Rolling Eyes

Искам да допълня, че спортове като аеробика или йога ще помогнат не само за контролиране на теглото но и за по-бързото лечение на психическия проблем. Ето защо подкрепям идеята за практикуване на всякакъв вид любим спорт!

# 650

Искам да допълня, че спортове като аеробика или йога ще помогнат не само за контролиране на теглото но и за по-бързото лечение на психическия проблем. Ето защо подкрепям идеята за практикуване на всякакъв вид любим спорт!
Аз съм с  2 ръце  за йогата.Откакто почнах да я практикувам около 3-4 седмици,се чувствам по-уверена в себе си.Малко това време ми върна симптомите засега само мотаенето в главата което не бях го усещала 2 месеца.Слава богу  Praynig не съм получавала па от януари,да чукна на дърво и половинката подава глава  hahaha
Само да добавя за тези който са си в къщи по фиеста тв,всеки ден от 13;14:30 и 19 часа дават половин час йога упражнения аз правя от тях  Hug

# 651
Тези упражнения подходящи ли са за хора, които никога досега не са се занимавали с това?

# 652
  • София-в сърцата на моите деца
Тези упражнения подходящи ли са за хора, които никога досега не са се занимавали с това?
Естествено!Това не е силово!Научи се първо да дишаш! Peace

# 653
Светле, какво става с отслабването бе. Аз сега и винената диета започвам от утре. Ма не мога да се понасям с тези килограми. Направо вече подивявам...вече и огледалото започнах да заобикалям......

# 654
Светле, какво става с отслабването бе. Аз сега и винената диета започвам от утре. Ма не мога да се понасям с тези килограми. Направо вече подивявам...вече и огледалото започнах да заобикалям......
Иве,
Скрит текст:
отслабнах си  Hug .Сега се движа 68,8-69,5,имам още 5-6 дни до края на режима и малко се поотпуснах.Успех ти желая със тази диета  Hug

# 655
И аз съм на диета. Пия АД и почнах да качвам и реших да се взема в ръце, дано успея, защото я правя паралелно с пиенето на АД. Какво ще кажете? Имате ли опит в тази насока?

# 656
mama i bebe каква е твоята диета? Аз не мога да коментирам защото не пия Ад.
Успех с диетата...

# 657
Светле, преди няколко месеца бях на 90 дневната и свалих 10 кг.
Сега съм на дюканската, но съм в началото, надявам се да имам успех да сваля още толкова.

# 658
Светле, преди няколко месеца бях на 90 дневната и свалих 10 кг.
Сега съм на дюканската, но съм в началото, надявам се да имам успех да сваля още толкова.

Скрит текст:
оле,не се ли страхуваш от дюканската?Нали се  говори, че уврежда бъбреци и черен дроб? Има момичета който пишат в 90дд, че са правили дюкан и много проблеми са си имали.

# 659
Скрит текст:
да, мислих много преди това, но рискувах. След като почнах 90 дневната втори път се отказах, понеже не свалях нищо, не знам поради каква причина. Реших да я сменя, пък да видим. Ще карам месец и ако не съм доволна, ще я прекратя. От 6 дена сън на Дюканската и не съм свалила колкото очаквах, само 700 гр. Може и АД да пречат, не знам, но дано да успея, защото заприличвам на поничка..  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт