Паническо разстройство - част 11

• 114 188
  • 702
  •   1
Отговори
# 660
Преди 3 години с Дюканската бях свалила 26 килограма за 4 месеца. Сега не съм мръднала и грам. Шефът ми даде винената. От днес я започвам. Но аз имам да свалям 15 килограма. Преди да започна да пия АД бях 52 килограма сега съм 66, направо не знам вече какви диети да ползвам....

# 661
алиннна, направо ще се гръмна с тези килограми, но дано има ефект диетата. щом паралелно се пият АД. Силно се надявам и ти желая успех!  Praynig

# 662
алиннна
Скрит текст:
имаш ли да ме посъветваш нещо за дюканската. Вече ми е 6 ден, а съм свалила 500 грама.

# 663
Ми не знам. Аз отслабнах много пъвия път. В началото на ден смъквах по килограм. Но сега с АД не ми се получава.

# 664
  • София-в сърцата на моите деца
Ми не знам. Аз отслабнах много пъвия път. В началото на ден смъквах по килограм. Но сега с АД не ми се получава.
Я минете  само на плодове и зеленчуци  и разходки и ще видите как ще ви се получи Laughing

# 665
Я минете  само на плодове и зеленчуци  и разходки и ще видите как ще ви се получи Laughing

И това не помогна като бях на ад  Embarassed
Надявам се моичетата да се с по-голям късмет  Hug стискам ви палци дами

# 666
И аз почнах диета и сега като ви чета се сетих, че забравих да проверя колко тежа Laughing, ама нищо важното е да видя ефекта и да се харесвам Naughty

# 667
С АД и плодове и зеленчуци не могат да ни помогнат. Освен всичко друго,завърших и курс по дитология. Просто ми прави впечатление, че като приемам Ад и вода да пия пак пълнея.....

# 668
alinnna, ти уби всичко детско в мен, честно....   Tired
Аз тепърва ги почвам АД, пия ги малко повече от месец, а лечението най-вероятно ще продължи няколко месеца. Какво значи това, че ще стана слонче, въпреки, че съм на диета, така ли?  newsm78  ooooh!

# 669
Мама и бебе, зависи какви АД пиеш. От сертралините се отслабва. Първият път, когато свалих 26 килограма се сетих, че пиех стимулотон. Него съм го пила 3 пъти и трите пъти отслабвах. От феварин също се отслабва. Аз напълнях от тифаксин и валдоксан. Но едва ли ще ги пиеш само месеци. Обикновено понякога отива и година, че и 2....

# 670
Оф , днес ходих на лекар да ми спре тифаксина, защото пия по 75 мг и смятам, че нямам нужда от него, а той ми го увеличи, че и ми добави ремирта. Някой пил ли е ремирта. Имате ли впечатления?

# 671
  • Варна
az sam pila remirta..na men ne mi povliq ok...daje sam vzemala samo 2 pyti,4e polu4ih mn silen svetovartej ot nego,no kato go sprqh sled 3 dena i hop i simptomite mi iz4eznaha....mn stranno i prodaljih na cipraleksa samo

# 672
alinnna, аз пия Есцитил, ако ти говори нещо. На рецептата пише напълняване като страничен ефект. Мисля тези дни да ида пак на преглед при психиятърката и да видим какво ще каже по въпроса.

# 673
Есцитил е от новите  АД, имаше Есциталопрам и т.н. Те са подобрени. Може и да не напълнееш. Проблемът е, че глад трудно се контролира. Ето аз сега съм на винената диета , както ви казах, момичета, обаче е зверски глад. А и не пия по 500 гр. вино, ами направо си унищожавам 700 гр бутилка. Поне малко убива апетита.Вярно свалила съм 2 килограма за 2 дни, обаче колко ще издържа с моята лакомия на този глад.....

# 674
 Здравейте момичета отдавна не съм писала  Hug Гледам че коментирате диети  Rolling Eyes Аз бих ви препоръчала чая на демир бозан много ми намали апетита и вече видимо си отслабвам а нали е подходящ и за хора с ПА и за косопад и т.н., наистина има ефект дори и за ПА чувствам се много по спокойна пих го 2 месеца сега 1 месец правя почивка и продължавам да ям по малко вече  5 кила съм надолу  Mr. Green Но не ви препоръчвам диетата на Дюкан в никакъв случай много лоши отзиви има не се подлагайте на това  Praynig Килограмите ще се възстановят когато организма си прецени не го насилвайте аз от моята бременност качих близо 30 кг а сега вече 25 съм надолу търпение му е майката колко по рязко сваляш килограми толкова по зле за теб. Килограмите трябва да се свалят постепенно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт