Паническо разстройство - част 11

• 113 539
  • 702
  •   1
Отговори
# 675
Джей ЛО, този чай не е ли много скъп и за колко време стига една опаковка....Да така е Дюканската е много вредна, макар, че цяла година я спазвах и го знаех, но аз правя по олекотен режим, минавам директно на втора фаза и ям само меса и яйца със салати, което вече като се има предвид,че съм и 0 кръвна група си е вид разделно хранене и далеч не е вредно.

# 676
НОВА ТЕМА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=712110.new#new

Позволих си да направя и следващата тема  Hug Направих я по свежичка и се надявам да ви хареса  Hug

Джей ЛО, този чай не е ли много скъп и за колко време стига една опаковка....Да така е Дюканската е много вредна, макар, че цяла година я спазвах и го знаех, но аз правя по олекотен режим, минавам директно на втора фаза и ям само меса и яйца със салати, което вече като се има предвид,че съм и 0 кръвна група си е вид разделно хранене и далеч не е вредно.

Алинка чая струва 43 лв за един месец като се има в предвид колко пари давах за терапевти това си ми е направо евтинко  Whistling

# 677
Имам в наличност 2 броя неотваряни кутии LYRICA 150 мг. В аптеките е по 170 лв., 56 таблети. Годни до 2015 година
Давам ги изгодно
София
0888288606
Пламен

# 678
Лириката за мой възрастен познат я купуваме по 87 лева от Феникс и Марешки. Но тя е много опасна за хора над 60 години и трябва да се пие само по лекарско предписание. А обикновено я дават с рецептурна книжка по 19.80

# 679
MOMI4ETA NAI NAKRAIA SE PREBORIH S PAN RAZSTROISTVO SAJELIAVAM 4E PI6A NA LAT .  Simple Smile NE SI GUBETE VREMETO V PIENE NA ANTIDEPRESANTI ISTINATA E SAMO EDNA MOON BALANS I MOON RAIS NA AKVASORS SLED PET GODINI LUTANE PO DOKTORI I PIENE NA HAP4ETA NAI NAKRAI SEAM ADSKI 6TASTLIVA 4E SE VARNAH KAM JIVOTA OTNOVO BIAH MNOGO REZERVIRANA KAM TEZI PRODUKTI NO SLED KATO GI OPITAH I MI POMOGNAHA 6TE GI PIA DOKATO MOGA SLED TRI MECECA PRIEM NE OSTANA I POMEN OT PAN ATAKA S KOIATO SE BORIH PET GODINI  Simple Smile ZA TOVA SPODELIAM ZA DA POMOGNA I NA DRUGI KATO MEN SAJELIAVAM ZA PISANETO NA LATINICA

# 680
Явно ти си една от малкото на, които са помогнали. Доста дистрибутори ме зарибяваха и много мои приятели си дадоха парите напразно без всякакъв ефект.......Аз самата също съм била дистрибутор на някой от тези фирми.........да не споменавам, че в една от доста известните фирми, без да споменавам име, бяха намерили и екстази. Но искрено се радвам, че има човек който е успял да се излекува с Аква  сорс на, които и най-добрата ми приятелка беше дистрибутор, но не смееше де ги ползва за себе си и семейството си.

# 681
Явно ти си една от малкото на, които са помогнали. Доста дистрибутори ме зарибяваха и много мои приятели си дадоха парите напразно без всякакъв ефект.......Аз самата също съм била дистрибутор на някой от тези фирми.........да не споменавам, че в една от доста известните фирми, без да споменавам име, бяха намерили и екстази. Но искрено се радвам, че има човек който е успял да се излекува с Аква  сорс на, които и най-добрата ми приятелка беше дистрибутор, но не смееше де ги ползва за себе си и семейството си.

Точно от тези имах такъв лош спомен, че нямам думи натрових се от едни от хаповете им до спешното ме караха даже. Изследвания ми направиха и видяха, че чернодробните ми ензими не са в норма. Да спомена, че съм без жлъчка така, че всичко се струпа върху черния ми дроб. ОПРЕДЕЛЕНО НЕ препоръчвам подобни неща. След седмица диета си направих изследвания и се оказа, че всичко се е върнало в норма а се съмняваха за Хепатит дори.  Close Това за мен си е жива реклама на боклуците им

# 682
Нищо, което не е от аптека и набрано от природата не препоръчвам. Тези дистрибутори уличните им нямам никакво доверие.

# 683
e kak moje da pi6ete ne6ta v koito ne ste sugurni a znete li 4e klaritin koito e apte4en produkt za alergia predizvika smarten slu4ai stra6no nevejestvo ne go demonstriraite pone az ne sam distributor i ne iskam da bada no produktite na akvasors sa nezamenimi izbaviha me ot edin ad i osven tova s kolastrata im se razminah s vadene na slivicata i se razrovete pone predi da pi6ete ima lekari koito ve4e lekuvat s tiah

# 684

Точно от тези имах такъв лош спомен, че нямам думи натрових се от едни от хаповете им до спешното ме караха даже. Изследвания ми направиха и видяха, че чернодробните ми ензими не са в норма. Да спомена, че съм без жлъчка така, че всичко се струпа върху черния ми дроб. ОПРЕДЕЛЕНО НЕ препоръчвам подобни неща. След седмица диета си направих изследвания и се оказа, че всичко се е върнало в норма а се съмняваха за Хепатит дори.  Close Това за мен си е жива реклама на боклуците им
e ne napravo niama dumi kak priatelkata ti e distributor na produkt koito ne poznava i drugo ti ne si gi polzvala a si se natrovila a tiahnete hapove se piat do osem na broi mai poslagva6  Mr. Green

# 685

e ne napravo niama dumi kak priatelkata ti e distributor na produkt koito ne poznava i drugo ti ne si gi polzvala a si se natrovila a tiahnete hapove se piat do osem na broi mai poslagva6  Mr. Green

anushka не четеш аз познавам продуктите им, но определено на мен ми подейства изключително зле. Стигнах до спешното пих 3 хапчета от зелената им енергия и щях да пукна едно повръщане чудо на чудесата. Така, че много те моля не се изказвай неподготвена а чети преди това

# 686
Анушка, смесваш и мненията на потребителите, което не е коректно. А и ако си чела правилата на сайта тук нямаме право да рекламираме продукти, които не се разпространяват чрез аптечната мрежа.  А мен лично в никакъв случай не можеш да ме убедиш, че не си дистрибутор. Аз нито съм ги пила, нито съм се натравяла. Но приятелката ми беше дистрибутор и ги продаваше, но самата тя не смееше да пие.

# 687
anu6ka77 Аз лично съм пила тези хапове ама пълна измишлютина са. Абсолютен боклук  Crossing Arms

# 688
Моята лична лекарка постоянно изписва продукти на Аква Сорс.Личи си,че жената е убедена в тяхната способност,но лично аз..... някак си не ми се вярва,че едно закостеняло ПР ще се оправи с тези добавки.Нито АД,нито транквиланти няма да излекуват състоянието ни.Поведенчески терапии и много усилия от наша страна,само това ще ни оправи.Аааа и лека преинсталация на харда ни  Laughing

# 689
Оф, Харемче и аз съм за поведенческата терапия но излиза доста скъпо и продължително, а аз дама нямам право да си правя такава, нито пък на роднините си, затова все мрънкам, че обущарят ходи бос.....

Общи условия

Активация на акаунт