отзиви за emag.bg

• 244 779
  • 902
  •   1
Отговори
# 705
Има ли някой, който чака поръчка от 7ми декември???

# 706
Към момента само непоправим оптимист би поръчал нещо от Емаг в случай че му трябва преди Коледа или НГ.

# 707
  • Sunshine state
Аз съм от доволните от емаг- януари си взех телефон,който не ме устроя като функции и хо върнах след 28 дни- след седмица ми върнаха парите. Отделно и други неща съм взимала /предимно козметика/ и съм нямала проблеми. Peace

# 708
Аз съм от доволните от емаг- януари си взех телефон,който не ме устроя като функции и хо върнах след 28 дни- след седмица ми върнаха парите. Отделно и други неща съм взимала /предимно козметика/ и съм нямала проблеми. Peace
И аз поръчвам постоянно, дори на black friday всичко дойде след 3-4 дни. Само имам проблем с една от 7 декември... Peace

# 709
  • B5.5 131hp - PD/AVF София
Стоките с голямо намаление от Емаг са взети от производителят с дефект като преоценени, поради което тук ги намалят толкова много. Машините са с дефекти. Лично се убедих.

Моята кафе-машина имаше дефект- капеше от извода за пара. А я купих от един тарикат в ОЛХ. Сега разбрах защо се е продавала. Машините в Емаг които стояха под основният продукт в Петък- 4 броя -пеоценени-купени от някого и върнати -бяха още по евтини. Предполагам със същият или подобен дефект.

След директен въпрос от мен към телефонистът в кол-центъра им защо имат толкова много преоценени машини от един модел -директно ги махнаха от сайта ! Grinning

Сервиза им е в Румъния и обикновено при подобен дефект -разиграват хората с месеци.

За мене това е поредният Търгаш на Българският пазар !

аз моята машина я оправих сам- Вентила отгоре е месингов -фрезовах му леглото с дремела-понеже се разглобява сравнително лесно при наличие на инструмент и познания. И след като напаснах леглото към иглата -клапана заспа.  Добре че е от Месинг и се обработва лесно. Поради което го няма като резервна част по магазините .

Ние сме народ от тарикати- оня ми я продаде с дефекта по скъпо и нас ни цакат мошеници търговци.

Абе алъш-веришаджииски народ сме ! По лесно е да излъжеш някого отколкото да направиш нещо и да го оправиш.

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 21:26 от kossis

# 710
  • Щастлива мама на 3 слънца
Стоките с голямо намаление от Емаг са взети от производителят с дефект като преоценени, поради което тук ги намалят толкова много. Машините са с дефекти. Лично се убедих.
Аха.така е

# 711
Цитат на: Vizor
Колега взе работи за над 1000лв. Пералня, която беше перфектно опакована в найлони и тн. Разопаковал я е максимално много до колкото му позволява на улицата. Разписал се е и я е качил горе. Горе се оказва огъната МНОГО сериозно задна страна и преебан барабан на "чисто новата" пералня. Нито кашона нито нищо е било ударено отвън. Абсолютно нищо. Така е била сложена и опакована нарочно. Опита да им я върне казаха му да я оправи и тогава може. 350лв ремонт на пералня, която струва 600 безпроблемна. Сега му излезна златна. Върна и хладилника, който беше също ударен, но него успя да го провери. Пълен т*шак са за някои неща. Колеги с ударени и строшени телевизори, но са напатили от преди и вече всичко проверяват. 90% от нещата са им страшни боклуци от черния петък. Помолих жената да не пазарува от там, защото не си заслужават някои неща. Друг колега си поръча рутър, който все още отказват да му дадът. Аз гледах за киндъл 5 дена преди това беше на 300лв, а по време на черният петък беше намален от 360 на 299 Simple Smile Благодаря. Аз от там не бих си купил нищо, освен ако няма шанс да не се повреди дори ако се пусне от 5-тия етаж два пъти.

От фолксваген форум ! "Черен петък" в emag.bg

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 00:00 от kossis

# 712
Направих две поръчки със свито сърце, предвид отзиви, но всичко дойде в рамките на 2-3 дена. Последната получих преди ден. Никакви проблеми. Техника не съм поръчвала.

# 713
Проблема е в едро-габаритната техника и ел уреди !

# 714
  • София
Аз съм редовен потребител - купувам предимно кучешка храна, която наистина намаляват. Купувала съм и книги оттам (от партньора им Хеликон всъщност). Техника не бих рискувала да купя оттам, предвид репутацията на сайта и факта, че нямат сервиз в България. Доставката също е рискована, кой знае как тъпчат и карат нещата в бусовете куриерските фирми...

# 715
Поръчах таблет Lenovo и тоалетна вода Joop Homme. Таблета е перфектен и без забележки, но за съжаление парфюма е или менте или ужасна партида. Две години само него ползвам, а разликата се подушва отдалеч... Всъщност толкова е далеч от оригинала, че след 5 минути от пръскането нищо не можеш да подушиш. Точно този парфюм е характерен с голямата си трайност и с това, че се усеща отдалеч. Жалко! Толкова не става, че ще си купя пак, но от друго място. Предполагам, че като е разопакован и ползван не може да се върне!

# 716
Аз съм недоволна !  На 10.12 направих поръчка за пералня със сушилня и на 23 решихме ,че е време ние да им се обадим и да откажем поръчката, а госпожата по телефона ми съобщава че имало направена товарителница, но без да казва кога ще я доставят , а и пита каква е причината за да я откажем ...все едно не  е очевидно   ,все пак можеше да звъннат и да ни уведомят кога да очакваме доставката. Купихме си от друго място с 100лв. повече ,но по новия модел и с 3г.гаранция   на 25 ни я доставиха Simple Smile

# 717
  • Варна
Да и аз веднъж се обадих да питам за поръчката и ми казаха,че имало товарителница  Mr. Green

# 718
Имам към 10 поръчки от emag, предимно техника. С доставките не съм имал проблем, някои от техниките имат като, че ли дефекти. Например 2 нискобюджетни смарфона (300лв) взети на промоция към 220лв имат един и същи проблем, докато уж имат батерия 30%+ изведнъж почва да пада бързо, 1% през 2-3 сек. и се изключват за отрицателно време, после няма включване докато не се сложи на зарядно. Не знам дали това е дефект поради който телефоните са на тези цени или просто е проблем от производителите. Наскоро си купих слушалки in-ear на промоция от 100лв на 50лв., качеството е отвратително като слишалки за 20лв., съответно написах отзив с 1 звезда, но още не е приет  Laughing В момента чакам да ми доставят рутър, който е взет на промоция, не очаквам проблем, но ако има ще пиша  Sunglasses Поръчвал съм самобрасначка която беше на промоция, от нея съм доволен, също и епилатор от който също съм доволен.

# 719
  • Sunshine state
Смартфоните да не са Леново? Ако да- имаха такъв проблем и не е от емаг,а са си така. При системна актуализация  проблемът се отстранява. Говоря от опит. Peace

Общи условия

Активация на акаунт