отзиви за emag.bg

• 244 737
  • 902
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Аз купувам само таблетки феъри платиниум
Последно взех и кана брита промоция с три филтъра - в такъв ужасен вид дойде опаковката,че се изумих,че няма нищо счупено вътре от каната

# 751
  • София
Звъннах в Никон, книжките са по 20лв, ако някой го интересуват. Тези дни ще отида си я взема и ще попитам към кой мога да се обърна и да поддам сигнал срещу emag.

# 752
  • София
Ооо, супер!
Ще си взема, това, което ми изпратиха не става за нищо - снимано е тъмно, насипно, не можеш да го четеш нормално  ooooh!
А от къде точно ще си я вземеш?

# 753
  • София
Frozy, звъннах по телефона и им казах какъв е фотоапарата ми. Казаха, че може да я получа от офиса им или по куриер. Аз пожелах от офиса им да си я взема, утре ще е там. Адреса е :

бул. България 49А  зад OMV
ет. 4, офис 29
Профайлд ООД

# 754
  • София
Там им е и сервиза. Ти каза ли им каква ти е случката? Аз съм малко в средата на деветия, та не знам кога ще се занеса баш до там, ама ще гледам някой ден да го направя.  Laughing

Щом ги продават имам тънкото подозрение, че тези от имаг са си купили по една и дай на ксерокса, ама това при търговска цел за мен е незаконно, ще питам и приятел адвокат, кой да алармирам  Laughing

# 755
  • София
Да, казах им за случката. Каза, че за последните им модели фотоапарати има възможност за сваляне на pdf файловете, за по стари модели не са имали такива файлове. Момчето работи в сервиза и каза, че не е в неговата компетенция. Мениджърите на компанията се занимавали и според него те знаели за това и се занимавали с този казус. Все пак аз мисля да пиша на office@profiled.net да предадат сигнала ми към лицата, които се занимават с такъв тип казуси.

# 756
  • София
Ще го направя и аз, защото за парите, които даваме, да си спестят 20 лева за книжка е срамота и подигравка!

# 757
а аз писах на Канон, но ми казаха, че трябва да си я потърся от купувача. Не съм попадала на обяви за продажба на книжки ... А от Емаг ни вест ни кост  Cry

# 758
  • София
а аз писах на Канон, но ми казаха, че трябва да си я потърся от купувача. Не съм попадала на обяви за продажба на книжки ... А от Емаг ни вест ни кост  Cry

Пиши им на канон за ситуацията и попитай дали не могат да направят изключение да ти продадат една. А emag ... те по имейл не отговарят особено бързо или въобще не отговарят. Звънни им направо.

# 759

Пиши им на канон за ситуацията и попитай дали не могат да направят изключение да ти продадат една. А emag ... те по имейл не отговарят особено бързо или въобще не отговарят. Звънни им направо.
на фейсбук им пиша аз ...

# 760
  • София
Преди години и Никон не продаваха книжки, явно се принудиха заради emag...

# 761
получих си моята книжка от Емаг. Много съм щастлива. Сканирана и разпечатана от оригиналната  Simple Smile

# 762
  • София
И аз вчера получих още една пратка от Emag, сканирана и принтирана оригиналната книжка. Все пак отидох до Профайлд и си закупих оригиналната книжка, която е в много по удобен формат, да не говорим че е и цветна. Говорих с две момчета от фирмата, като отново им обясних, че emag разпространяват не само pdf файловете им, но и ксерокопие на тяхната книжка. Казаха, че ще се обърнат към Никон по случай моя сигнал. Попитаха ме дали бих била свидетел, ако се наложи. Дадох им телефона си, в случай че им е необходим. Надявам се Емаг да си понесат наказанията  Peace

# 763
  • София
Аз си поръчах онзи ден храна за кучетата, вчера дойде. Вчера поръчах за наште храна за техните четириноги подопечни, още чакам мейл, че е изпратена #Crazy
Иначе са бързи и с големи намаления, но само за животинските продукти. Simple Smile
Друго оттам някак не бих рискувала Flutter

# 764
  • София
Аз също си поръчах оригиналната книжка от официалния представител. Не смятам, че нито е законно, нито е редно да разпространяваш фотокопие на чужд интелектуален труд, каквито са преводите на тези инструкции - това е като в библиотеките, нямате право да правите копие на цяло произведение, само на части от него и то не с търговска цел, каквато имат Emag продавайки стоки.

Общи условия

Активация на акаунт