Гласуване за "Най-приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо" 2012

• 7 489
  • 144
  •   1
Отговори
# 30
  • out of space
crazy chick, Аззи и Касита

# 31
За мен тази категория означава, че този, който съм номинирала трябва да може да напише поне 5, даже 10 реда текст, който да е по темата, да има смисъл, умност, агрументация, да личи типичният стил на автора, да е ясно и най-важното - да можеш да го прочетеш, да ти задържи вниманието.

Двама от моите фаворити са в анкетата - Рокси и Куркума, гласувам за тях. Третият си глас мога да дам на поне още двама човека от списъка, но отива за 10с's, независимо, че не бе в номинациите ми. Така или иначе имам право на три само.

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ники и крейзи мацката, понеже освен другите им достойнства, са и безкрайно забавни. Клонка, защото е безупречна Simple Smile.

# 33
Като следвам логиката на категорията, без да пропускам ни едно от определенията:
Аzzy и Клонка.
Дренка я няма,  та третият ми глас остава зян.

# 34
  • Kопенхаген
Гласувах: Касита, Кака и Нике  Grinning

# 35
  • Сопот, Пловдив
Между другото на мен ми излиза опция "Изтрий глас" в анкетата.

# 36
  • Бургас
Гласувах-Сауле,Ники и Куркума.

# 37
Между другото на мен ми излиза опция "Изтрий глас" в анкетата.

Да, но не можеш да триеш чуждите.  Laughing

Помолих мод да го редактира, нали бях пропуснала да ви дам възможност за размисъл.

# 38
  • Fort Worth, TX
Сийка винаги ми е допадала.

# 39
  • София
Благодаря ви от сърце за номинациите и гласовете, няколко години подред се оказвам в листата на "златното перо", трогната съм и ви благодаря за високата оценка, това, признавам е категорията, която има наистина специална стойност за мен и ми доставя истинско удоволствие да присъствам в нея.

По същата причина гласовете, които отдавам в тази категория са с най-висока стойност за мен и с удоволствие бих отдала още, ако ги имах.

# 40

Помолих мод да го редактира, нали бях пропуснала да ви дам възможност за размисъл.

Дай възможност и да се видят резултатите, без да се гласува. Нали не трябва да гласувам за себе си, само за да видя как върви класацията?  Mr. Green

# 41
  • София
Сийо, все бягаш години наред, крайно време е една корона да получиш, наредена в челната тройка Simple Smile
И твоята и на Дона са повече от заслужени, аз лично ще ви коронясам на финала Simple Smile

# 42
Благодаря, Azzy, но мястото ми не е тук. Отдавна съм в пенсия.  Peace
Дала съм път на младите и мисля, че желанието ми трябваше да се уважи, ама...  

# 43
  • София
Хайде, хайде, има още живот в старото перо!

# 44
О, аз не се каня да умирам.  Laughing
Просто не искам да ме включват в номинациите.
Но нека не спамим повече, съжалявам и се извинявам, че се получи така.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт