Гласуване за "Най-приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо" 2012

• 7 483
  • 144
  •   1
Отговори
# 45
Сия и Дона, Третият глас го обмислям още.

# 46
Гласувах  Peace
Рокси, 10с's и Клонка.

# 47
Ама, нали щеше да се дава поле за изява на по-нови потребители, какви са тези динозаври дето водят класацията  Twisted Evil

# 48
  • София
О, аз не се каня да умирам.  Laughing
Просто не искам да ме включват в номинациите.
Но нека не спамим повече, съжалявам и се извинявам, че се получи така.  Peace

Е, аз също нямам никаква склонност към конкурси, имаш пълното ми разбиране.
Мисълта ми беше, че така или иначе си се озовала тук, на мен, специално ще ми доставиш удоволствие, ако се зарадваш на титлата.
За спама, не се притеснявай, тази категория, така или иначе няма скандален характер, а относно коментарите ми за твоята кандидатура, вярвам няма много да ми се расърдят за отклоненията. Simple Smile

# 49
Ази и Бояна.

Бих искала да кажа ,че винаги чета постовете на Ази с удоволствие.
Не само ,защото почти винаги споделям мнението й.
От коментарите й лъха някакво спокойствие и компетентност.

# 50
Клонка Peace

# 51
  • София
Дона, Бояна и Куркума.
Бих гласувала и за още, ако можеше - в тази категория 3 гласа не са ми достатъчни.

# 52
 Дона, Бояна, Куркума

# 53
  • В Космоса
crazy chick, Дона и Как' Сийка.

# 54
  • София
Сийка, КЛОНКА и Дона. Да имах четвърти глас щях да го дам и на Крейзи чик.

Благодаря на всички, които ме включиха в тази категория и на онези, които гласуват за мен. Това тук не е професионално писане, но писането е сред важните дейности в моя живот и понеже не съм графоман се радвам, когато някой го оценява положително.

# 55
 Здравейте, коя е Клонка? Simple Smile Ще гласувам тук само, но даже тук темата е зададена тъпичко. ''Приятно изразяващ се'', много скучно. В писането на Saule има душа, за нея ще гласувам.  Peace

# 56
  • В Космоса
Аз КЛОНКА съм я номинирала за липса. По тази причина съм я пропуснала тук.

# 57
Аз помислих, че е Дренка. ОК. готина вечер и чао. Simple Smile

# 58
За мен тази категория означава, че този, който съм номинирала трябва да може да напише поне 5, даже 10 реда текст, който да е по темата, да има смисъл, умност, агрументация, да личи типичният стил на автора, да е ясно и най-важното - да можеш да го прочетеш, да ти задържи вниманието.

Nickkie, Рокси, Бояна Peace

Харесвам много и Сийка, но мисля, че тя отдавна е получила признание във форума и затова не гласувам за нея. Grinning
Сауле също обичам да я чета, но тя пише рядко(или поне аз не я засичам).
Въобще в тази категория, с едно-две изключения, мога да гласувам за всеки. Peace

# 59
Дала съм път на младите и мисля, че желанието ми трябваше да се уважи, ама...  

Щях, но след моя самоотвод за Огледалото, ти дойде и каза "да ги нямаме такива". Аз пък от дете имам проблем с авторитети и така се случи, че те броих.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт