Гласуване за "Най-приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо" 2012

• 7 492
  • 144
  •   1
Отговори
# 15
Ази, Дона и Как Сийка Peace

# 16
Сия, Клонка и Дона
 Тази година имаше ли самоотводи, или всички са жални за малко фнимание

# 17
Тази година имаше ли самоотводи, или всички са жални за малко фнимание

Имаше, но аз не го уважих.  Mr. Green

# 18
Сауле, Ази и Бояна.
Жалко че гласовете са само три.

# 19
  • Costa Rica
Дона, Клона и Saule-то.
Клонка, ако вземе да понамине насам, хич няма да е лошо. Успява да бъде забавна без сарказъм и горчива ирония, което малко съфорумци го умеят.
Дона няма какво да я коментирам, да не взема да се изложа.
Saule пък ми действа супер успокояващо, намира в думите й съвет, утеха, разбиране - умна и добронамерена- пак голяма рядкост.

Мамасита Бандита също е за златно перо, не знам как така я няма тук. Нейните постинги винаги ги следя с интерес.
+1

# 20
  • Сопот, Пловдив
Касита, Ники и 10 c's

# 21
  • София

За мен също...

# 22
Добре де, като има възможност за три гласа, защо ако пуснеш един по-късно няма възможност за допълване или корекция? Много сложно ли беше?

# 23
  • в сърцето на един мъж...
10 c's, Nickie и Saule  - винаги е приятно да ги чете човек  bouquet

# 24
Моят избор - Куркума , Бояна , Nickkie.

# 25
Добре де, като има възможност за три гласа, защо ако пуснеш един по-късно няма възможност за допълване или корекция? Много сложно ли беше?

На мен ли ми говориш? Според теб аз ли измислям техническите възможности на анкетите?!

# 26

На мен ли ми говориш? Според теб аз ли измислям техническите възможности на анкетите?!

Ако говорех на тебе щях да се обърна със съответното обръщение.
Не знам кой ги измисля техническите възможности, но не е като да не съществуват такива, за които питам. Гласувала съм в анкети, в които можеш да добавяш глас до допустимия брой в предвидения срок, както и да променяш вече даден глас.

# 27
Не съм пускала анкета от много време. Преди можеше да се редактира, сега не. Ако е някоя настройка, която съм пропуснала да прочета кажете.

# 28
Октопод, и сега има такава опция - при пускане на анкета, квадратчето над или под срока на анкетата - "позволи на потребителите да променят гласа си", нещо подобно беше.

П.П. Ако тръгнеш да редактираш анкетата, дали ще можеш да ми оправиш ника? Пише се с 2 k-та: Nickkie. Ако не, няма проблем.

# 29
Нищо не мога да редкатирам от анкетата, ще пиша на мод и после се надявам да можете да си триете и променяте гласовете.

Общи условия

Активация на акаунт