Гласуване за "Най-приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо" 2012

• 7 487
  • 144
  •   1
Отговори
# 75
Взех решение и за третия човек - Azzy.

# 76
  • София
Крейзи чик, въпреки многословността си има собствен, разпознаваем стил с приятна ирония, на Рокси съм почитател отдавна, Никки я "срещнах", след излизането от фризера, прятна изненада е.

# 77
  • Варна
Как' Сийка, 10 с я следва по петите. Grinning

# 78
Връщам се от уикенд и що да видя? Пак курдисана съм с чудна група, все изтъкнати пера  Grinning

Не знам как да формулирам по-лежерно благодарността си към всички онези, споменали ме ласкателно. Много ми е приятно, даже извънредно! Кой пък не обича да го хвалят?? Не пиша често, не участвам в спамове и чесане на езици, а и нерядко се оказвам неприятно накисната с някоя непопулярна теза, ето защо да съзерцавам ника си в "златен" контекст за мене е наистина вълнуващо признание.

Прехвърляйки наум форумските люде, възнаградили ме със "златно" отношение, си мисля, че не мога да мечтая за по-качествена форумска компания. Приказката за краставите магарета, дето се надушвали и привличали, си е много вярна (ще ме простите за сравнението  Mr. Green). Гледам никовете на потребителите, изказали се тъй добре за мене, и не вярвам на очите си - все тези, дето и аз особено много харесвам.

Много ми е важно хората да казват нещо, като пишат, а не само да редят думи, затова се чувствам разочарована, че Bird'sFlu я няма в класацията. Това е то златно перо - да пише рядко, да изразява лично мнение и да говори по същество. Също съм съгласна с 10c's (която ми е скъпа на сърцето) за Куркума - абсолютно достоен за приза в тази категория.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 11:06 от crazy chick

# 79
Кукурма, заради колорита.
Крейзи, заради ясния изказ (макар че в повечето теми аз гледам от друг ъгъл, но това няма значение).

Остана ми един глас; ще да мисла за него.

# 80
Аз срам не срам ще помоля някой да даде някой линк, заради който гласува за Как'Сийка. Без да искам да обидя никого, ама нищо необичайно приятно не виждам в писането й.

Знам, че има много фенове - та ми се иска да разбера аз ли нещо не съм попадала на теми, в които се е изявявала пО така.

# 81
  • Варна
Аз срам не срам ще помоля някой да даде някой линк, заради който гласува за Как'Сийка. Без да искам да обидя никого, ама нищо необичайно приятно не виждам в писането й.

Знам, че има много фенове - та ми се иска да разбера аз ли нещо не съм попадала на теми, в които се е изявявала пО така.

Линк не мога да ти дам, не е словоизлиятелна и засипваща с постове. Винаги, когато се е включвала в дадена тема е било на място, без излишни отклонения и драматизиране. Кратко, ясно, изчерпателно. Такива мнения са ми приятни. Grinning

# 82
Бояна, Дона, Касита

# 83

Линк не мога да ти дам, не е словоизлиятелна и засипваща с постове.

Е, и един би ми свършил работа. Simple Smile

# 84
  • Варна

Вместо да ме караш да ровя за линкове, може да и прегледаш профила.  Rolling Eyes

# 85

Вместо да ме караш да ровя за линкове, може да и прегледаш профила.  Rolling Eyes

Е, аз съм я чела - просто не знам къде да търся това, което е впечатлило форумното общество чак толкова... Затова питам впечатлените. Simple Smile

# 86
  • Варна
А, ясно. Щом не го виждаш, явно не те впечатлява.  Laughing

# 87
  • София
Сия е класически "Златен зъб", но такава категория няма сега, сега сме на фаза "Златни зърна".

# 88
Реших да не номинирам никого и да не гласувам за дразнещи персони, защото напоследък много форумци ме дразнят по различни поводи. Съзнавам, че причината най-вероятно е в мен и че сигурно е време за форумска отпуска.  Grinning Но тази категория няма да пропусна.
Гласувам за класиците с благодарност, че още са тук и държат високо ниво: Сийка, Дона и Crazy Chick.
Любимката ми Клонка няма да получи моя глас, защото тази година никъде не съм я засичала.

# 89
  • София
 Касита, Как' Сийка, Бояна.

Общи условия

Активация на акаунт